Yontem 1 in link giriyorum her şeyi en son dosya indir diyorum web sayfası zaman aşımı vs hatası veriyor alternatif link varmı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bütün linkleri kontrol ettim herhangi bir sorun görmedim ama isteğiniz bir link varsa alternatif link verebilirimAynen link 1 hatalı
umia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14
Optimizasyon sorunları olsada 1 gb ram isteyen oyunların cracklenmiş veya editlenmiş hallerini 512 mb telefonlara kurmaya yarıyor bu işlem.512mb ramli tele 1gb ram sınırı olan ve normalde yüklenmeyen oyunları yükliyip kasmadan oynamaya mı yarıyo bu işlem
evet arkadaşımSorum boyle eger disardidan xap kuruluyorsa unlock mu gerekir tesekkurler
tesekkurler bir sorum daha olacak peki wp icin 512 mb ram ile uyumlu oyunlari telefonun magazasindan girince mi anlarizevet arkadaşım
telefonunuzdan mağaza girdiğinizde indirmek istediğiniz uyg.&oyun'u yükle dediğiniz zaman telefonunuz destklenmiyor diye bir uyarı gelir yada siteden takip edebilirsin oyun haberlerinden arkadaşlar belirtiyor 1gb yada 512 mb bahsediliyortesekkurler bir sorum daha olacak peki wp icin 512 mb ram ile uyumlu oyunlari telefonun magazasindan girince mi anlariz
tesekkurlertelefonunuzdan mağaza girdiğinizde indirmek istediğiniz uyg.&oyun'u yükle dediğiniz zaman telefonunuz destklenmiyor diye bir uyarı gelir yada siteden takip edebilirsin oyun haberlerinden arkadaşlar belirtiyor 1gb yada 512 mb bahsediliyor
giriş kısmına microsoft hesap mailin altınada şifreni girmen gerekiyorArkadaşlar yardım acil bu sorun nedir kırmızı yazıya tıklıyorum giriş gibi birşey çıkıyor ne demek bu lütfen yardım ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYokmu yardım@byiboYardım eden yokmu
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler haber veririmgiriş kısmına microsoft hesap mailin altınada şifreni girmen gerekiyor
Eyw hocamda bu ekran geldi unlock oldumu şimdi ?giriş kısmına microsoft hesap mailin altınada şifreni girmen gerekiyor
evet arkadaşım olmuştur artık istediğin uygulamayı oyunu kurabilirsinTeşekkürler haber veririm
Eyw hocamda bu ekran geldi unlock oldumu şimdi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız@byibo