Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Yontem 1 in link giriyorum her şeyi en son dosya indir diyorum web sayfası zaman aşımı vs hatası veriyor alternatif link varmı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Kratof Man

Üye
Aiyingyong arkadaşlar çince program güncel surum 4.5 buradan indiremeyenler aratıp resmi siteden indirsinler dun yaptım unlock ayrıca uontem 1 ile uygulama yuklemek için pc bizde var olan xap dosyalarına sağ tıklayıp en usttekine basıp çıkan ekranda yeşil tuşa basın eğer altta kırmızı hata vermezse bekleyin yukluyordur yada uygulamada oyun bolumu var ama ora çok kotu indirmemenşz tavsiyem yani power toolsa gerek yok yontem 1 için.

wp hayranı

Nirvana92

Nirvana92

Üye
512mb ramli tele 1gb ram sınırı olan ve normalde yüklenmeyen oyunları yükliyip kasmadan oynamaya mı yarıyo bu işlem

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
512mb ramli tele 1gb ram sınırı olan ve normalde yüklenmeyen oyunları yükliyip kasmadan oynamaya mı yarıyo bu işlem
Optimizasyon sorunları olsada 1 gb ram isteyen oyunların cracklenmiş veya editlenmiş hallerini 512 mb telefonlara kurmaya yarıyor bu işlem.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo

nokia 603

Üye
Sorum boyle eger disardidan xap kuruluyorsa unlock mu gerekir tesekkurler

byibo

byibo

Üye
tesekkurler bir sorum daha olacak peki wp icin 512 mb ram ile uyumlu oyunlari telefonun magazasindan girince mi anlariz
telefonunuzdan mağaza girdiğinizde indirmek istediğiniz uyg.&oyun'u yükle dediğiniz zaman telefonunuz destklenmiyor diye bir uyarı gelir yada siteden takip edebilirsin oyun haberlerinden arkadaşlar belirtiyor 1gb yada 512 mb bahsediliyor

• Beğen
Tepkiler: nokia 603

nokia 603

Üye
telefonunuzdan mağaza girdiğinizde indirmek istediğiniz uyg.&oyun'u yükle dediğiniz zaman telefonunuz destklenmiyor diye bir uyarı gelir yada siteden takip edebilirsin oyun haberlerinden arkadaşlar belirtiyor 1gb yada 512 mb bahsediliyor
tesekkurler

sekajmer

sekajmer

Üye
.xap yüklenebiliyor. appx yüklenmiyor sanırım ?

beats

beats

Üye
Normal lock cihaza yükleniyorsa, unlock cihaza da yüklenir herhalde. Bunlar nasıl sorular ? :)
Windows ve Windows Phone mağazanın ortak uygulamaları *.appx oluyor deneyebilirsin.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:sirit: Yuklenir tabi

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar yardım acil bu sorun nedir kırmızı yazıya tıklıyorum giriş gibi birşey çıkıyor ne demek bu lütfen yardım ?

Yokmu yardım :( @byiboYardım eden yokmu :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: :allalla: :sukur:

byibo

byibo

Üye
Arkadaşlar yardım acil bu sorun nedir kırmızı yazıya tıklıyorum giriş gibi birşey çıkıyor ne demek bu lütfen yardım ?

Yokmu yardım :( @byiboYardım eden yokmu :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: :allalla: :sukur:
giriş kısmına microsoft hesap mailin altınada şifreni girmen gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
byibo

byibo

Üye
Teşekkürler haber veririm :)
Eyw hocamda bu ekran geldi unlock oldumu şimdi ?
@byibo
evet arkadaşım olmuştur artık istediğin uygulamayı oyunu kurabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Berkkk2375

Üye
Bende yaptım ikinciyi kendi programlarımı atmadan deniyorum.

Uygulamaaaaa

Berkkk2375

Üye
Bu arada power tools u indirememiştim dosyayı yollamışsınız :tşk:

Uygulamaaaaa

Berkkk2375

Üye
Ha bu arada ben bu işlemi satın alınan hesapla yaptım garantim gitmiyor değilmi

Uygulamaaaaa

Üst Alt