Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Phone Gdr3 Ve Bittersweet Shimmer Guncellemeleri Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
4MaGuS
Üye
biraz fazla olacak ama yazayım ben yine bu arada telefon vidyo kısmına girince paylaş çıkmıyor ancak pc den vidyoları resimlerin içine atınca orada paylaş çıkıyor bence vidyo kısmında da çıkması gerekiyor bu çok büyük eksik bence
PureFood
Üye
özelliklerde STYLUS diye bişey var kimsenin dikkatini çekmedi sanırım??
bulutsuzgece
Üye
Konu için teşekkürler dostum, eline sağlık.
Güzel bir toparlama olmuş
derleme için teşekkürler. bu özellikler kesinleşirse harbi GDR3te baya yenilik geliyor demektir. 8.1e ne kalacak?
eyup ensar
Üye
ya arkadaşlar herşey güzelde kimse diğer klasöründen dert yanmıyor ikide bir telefon hafızanız yetersiz uyarısı almaktan bıktım 3.1 GB ya bişey yükleyemiyorum.inşallah bu soruna Bi çözüm getirirler (
ya arkadaşlar herşey güzelde kimse diğer klasöründen dert yanmıyor ikide bir telefon hafızanız yetersiz uyarısı almaktan bıktım 3.1 GB ya bişey yükleyemiyorum.inşallah bu soruna Bi çözüm getirirler (
bence 8.1 daha ana bir güncelleme olacağı için mutlaka onda da ciddi yenilikler gelecektir şimdiki güncellemelerde zaten adamlar normalde olması gereken ancak koymadıkları özellikleri yerleştiriyorlar sisteme genelde...