Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
şöyle bildiğimiz ve alıştığımız 11 el koz maça yada seçmeli batak oyunu yada king varmı ben siteden biraz baktım kart ve masa oyunlarına bir kaç tane var ama tam çözemedim yada ayarlarını yapamadım ilk 13 kat sonraki ellerde 12 11 10 9 diye azalıyor ve kim ne koz söyledi belli olmuyor sizin tavsiyeniz nedir hangisini oynuyorsunuz (batak hastaları)

aynen batak oyunu şart abi şöyle Türkçe online olacak eşli falan süper olur :)

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar mp3 indirebileceğim bir uygulama önerebilir misiniz fakat müziklerin normal müzik çalarda gözükmesi lazım
saygılar..

PureFood

PureFood

Üye

İçinde çokça yağmur,kar,su,sahil,deniz,bazı hayvanlar,doğa,kuş gibi sesler var. Özellikle yağmur olanlar mükemmel.. Daha önce eklendi mi bilmiyorum ama gökgürültülü yağmur sesleriyle sizi çok uzaklara götürecek güce sahip...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:bilmm:

ekoks20

ekoks20

Üye
Açmış olduğum konunun bu konuyla alakası olmamasına rağmen konumun kapatılmasını ve buraya yonlendirilmesini protesto ediyorum ve bu sitenin üyeliğinden ve ziyaretçiliğinden ayrılıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Açmış olduğum konunun bu konuyla alakası olmamasına rağmen konumun kapatılmasını ve buraya yonlendirilmesini protesto ediyorum ve bu sitenin üyeliğinden ve ziyaretçiliğinden ayrılıyorum.

her kategori icin bir konu oluşturursak bolumde duzen kalmaz. Tabi sizin fikrinize de saygi duyuyorum eger yapilan yonetimsel işlemden memnun degilseniz şikayet edip ust yonetimin konuyu degerlendirmesini isteyebilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kaçırmayın.

IVI-Elia

Üye
kaçırdım

IVI-Elia

Üye
Mağazada Nokia trailer haricinde etrafızmadınsinemaları gelecek filmleri gösteren bir uyg. Var mı?

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Arkadaşlar bu YouTube + ve Tube + uygulamalarında videoları oynatamıyorum sebebini bilen var mı acaba ? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar bu YouTube + ve Tube + uygulamalarında videoları oynatamıyorum sebebini bilen var mı acaba ? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

aynı sorun şu an bende de var ve ben de bundan bahsedecektim demek ki genel bir sorun var inşallah düzelir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar burası soru sorma yeri değil. :angry:
Lütfen biraz dikkatli olalım.
Bu tip sorularınızı "Yazılım Destek" kısmından, "Kulüp" konusundan yada "bilgi ve sorunlarımızı paylaşalım" konusundan sorun.
Bir daha olursa mesajlarınızı silmek zorunda kalacağım.

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
PureFood

PureFood

Üye
Mutlaka Assasins Creed:Altairs Chronicles'i oynayın. Kaç gündür oynuyorum oyun o kadar uzun ve güzel ki, bitmedi gitti. Her bölüm sonunda diyorum aha bitti bitcek, habire devam ediyor. Ücretsiz indirdiyseniz benim gibi şanslısınız :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şu an 11,00TL abi :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
5.00TL verilebilir bence.Çünkü çok güzel bir oyun

Üst Alt