Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

SKETCH CAMERA

Evet arkadaşlar, mağazada 4 TL olan ancak bu parayı sonuna kadar hakeden güzel bir kamera uygulaması.
Bu uygulamayla, sonradan efekt yapmaya uğraşmadan doğrudan fotoğrafı çekerken muhteşem kareler elde edebiliyorsunuz.

Dünyayı bir sanatkar gözüyle görün. Harika kalem çizim efektleriyle gerçek zamanlı fotoğraflar çekin veya bunları galerinizde mevcut resimlere uygulayın.

Uygulama hem WP7.x hem de WP8 ile uyumlu.
Uygulamada film rulosundaki resimlerinizi rastgele efektler uygulanmış şekilde slayt şov olarak gösteren ve size ilham veren bir bölüm de bulunuyor.
Uygulamayı doğrudan telefonunuzdaki fotoğraflar bölümünden de çalıştırabiliyorsunuz.
Uygulama, son çektiğiniz fotoğrafı live tile'ında gösteriyor.
Son yaptığınız ayarlar ve kullandığınız filtre aynen korunuyor.

Uygulamadaki efektler şunlar:

- Karakalem Çizim
- Renkli Kalem Çizimi
- Banyo Fayans Yansıması
- Mars Stili (Sepya Benzeri)
- Parşömen Stili
- Uzaylı Stili
- Tebeşir
- Duvar Spreyi
- Metalik
- Folyo Kaplama
- Kanvas
- Endüstriyalizer
- Kirli Karakalem
- Tahta Zemin
- Sulu Boya
- Yumuşak Renkli Kalem Çizimi
- Pembe Gözlük
- Yağlı Boya
- Misket Stili
- Yenilikçi

Uygulamayı indirebilirsiniz.
Satın almadan önce isterseniz deneyebiliyorsunuz.
Ancak deneme sürümünde sadece sulu boya efektiyle kayıt yapabiliyorsunuz ayrıca uygulama içeriğinde reklam bulunuyor.
Ben satın almayı tercih ettim, gerçekten hoş bir uygulama :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Connection Tiles

Mağazadaki en başarılı ve en özelleştirilebilir kısayol uygulamalarından bir tanesi olan Connection Tiles'da; Uçak Modu, Wi-Fi, Şebeke, Bluetooth, Yeni Mesaj, Yeni Mail ve Durum Paylaşma gibi pek çok bağlantı ve iletişim araçlarının kısayolları bulunuyor.
Uygulamanın en güzel yanı ise; Tile'ın adını ve simgesini kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

Şimdi ekranlara bir göz atalım.

Uygulamayı ilk açtığınızda yukarıdaki ekran sizi karşılıyor.
Gördüğünüz gibi "Create New Connection Tile" menüsünden, adını ve simgesini kendinizin belirleyebileceği bir kısayol oluşturabiliyor; "Select Predefined Connection Tile" menüsünden ise önceden belirlenmiş kısayol simgeleri arasından seçim yapabiliyorsunuz.

"Create New Connection Tile" menüsüne girdiğinizde yukarıdaki ekranla karşılaşıyorsunuz.
(Ekran uzun olduğu için 3 resim halinde gösterilmiştir)

Kısayolunun adının yazdığı yeri (Resimdeki örnekte Airplane Mode) değiştirip farklı bir isim yazabiliyorsunuz.
Alt taraftan ise neyin kısayolu olduğunu, rengini ve simgesini seçebiliyorsunuz.
Burada kendiniz de isterseniz fotoğraflarınıza girerek seçtiğiniz birini simge resmi olarak atayabiliyorsunuz :)
Ayrıca oluşturduğunuz kısayol simgesini başlat ekranına eklemeden önce önizleme yapabiliyorsunuz.

Yukarıdaki ekran ise önceden tanımlı kısayol simgelerinin bulunduğu "Select Predefined Connection Tile" menüsüne ait.
Burada da uygulamaya önceden tanımlanmış kısayol simgelerin arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Uygulama ücretsizdir.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Çok ama çok kıyak bir oyun buldum arkadaşlar :D

Karşınızda FLUSH :

Tuvaletten giden atıkların doğru yolu bulmasına yardım edin ! :ehe

Çok ama çok güzel, bazen zor bir oyun. Gereken süre içinde doğru yolu bulmanız gerekiyor.

Mutlaka deneyin :D

NOT: Borular yukarı doğru gidiyorsa suyun da yukarı çıkması için o borulara vana takmak zorundasınız. Kolay gelsin :D

--------------------------

OYUN 2

Tic Tac Toe

Hepimizin bildiği bir tarz bir oyun. Lakin artıları baya fazla.

+ Oyun görsel olarak çok başarılı,
+ Online seçeneği var.
+İki tür oyun modu var; normal ve gelişmiş. Gelişmiş mod biraz ilginç kutular dolunca bazıları silinior ancak hangi yöntemle siliniyor ipucu ne bilmiyorum.

Deneyin, silmeyeceğiniz oyunlardan olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda bahsettiğim Connection Tiles'a bugünkü güncellemeyle Türkçe desteği gelmiş:)
Yapımcı google translate falan kullanmış heralde biraz yarım yamalak olmuş, ama hiç yoktan iyidir :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye

chicken story 2 denemeyenm varsa denemelerini tavsiye ederim çok güzel bi oyun

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
pirenuri

pirenuri

Üye
Mağazadaki en iyi Facebook uygulaması bence . --> The Facebook:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
bende facebook için < Facebook For WP8 > önerebilirim.. bugün güncelleme geldi.. bir kaç düzenleme yapıldı güzel oldu.. artısı.. videoları fullscreende izlenebiliyor tavsiyedir..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Çok eğlenceli bir oyun bence vakit geçirmeye bire bir ben daha bir hafta oldu keşfedeli bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama bilmeyenler keşfedince iyi vakit geçirirler umarım

PureFood

PureFood

Üye

Çok eğlenceli bir oyun bence vakit geçirmeye bire bir ben daha bir hafta oldu keşfedeli bilen arkadaşlar mutlaka vardır ama bilmeyenler keşfedince iyi vakit geçirirler umarım

Çok önceden denemiştim çok zor ya da ben beceremedim :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Doors

Evet arkadaşlar bugünkü tanıtacağımız oyunun adı Doors.

Adından da anlaşılacağı gibi oyun tamamen kapılar üzerine kurulu.

Oyunda, her bölümde verilen ipuçları ile önünüzdeki kapıyı açmaya çalışıyorsunuz.
Tabi bu o kadar kolay bir iş değil.
Kapıları açabilmek için çoğu zaman ipuçları doğrultusunda şifreyi çözmeniz, birbirinden zorlu zeka sorularının üstesinden gelmeniz gerekiyor.

30 bölümden oluşan oyunda, birkaç bölüm dışında çoğu bölümün çözümü gerçekten çok uğraştırıcı...

Ücretsiz olarak indirmeye sunulan oyunun notları arasında, gelecek sürümlerde bölüm sayısının artırılacağı yönünde bilgi yer alıyor.

Ben keyifle oynadım, yer yer bazı bölümlerde pes edecek oldum.
Gerçekten çok zorlayan, off dedirten, çileden çıkaran bölümler oldu.
Ama 30 bölümü de bitirmeyi başardım.

Siz de bir deneyin isterseniz.
Geçemediğiniz bölüm olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Ama öncelikle kendiniz elinizden gelen çabayı gösterin.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
DOORS indirinyorum bakalım nasılmış sağol

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Paylaşım için :tşk: ama senin kadar sabırlı olabileceğimi düşünmüyorum. :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bayağı Zor oyun 4. Oyun bile zorladı bayağı 30 bölüm şuan 8. deyim şifreli bir yer ben nasıl çözecem düşünmekteyim

pirenuri

pirenuri

Üye
The sims medivial Nokia Lumia cihazlar için yayınlandı. Güzel bir oyun bence ama pahalı (11TL).

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

DrawaStickman:EPIC

Bugün yeni bir oyunla daha karşınızdayız.

Bu sefer tanıtacağımız oyun gerçekten çok ilginç.

Oyunda kendi elinizle bir çöp adam çiziyorsunuz ve çizdiğiniz çöp adam canlanıyor.
Evet yanlış duymadınız.
Basbayağı kendi çizdiğiniz Cin Ali'niz canlanıyor ve sizin oyundaki kahramanınız oluyor. :)

Oyun başlarken paintte kalemle çizer gibi parmağınızla kendinize bir çöp adam çiziyorsunuz.
Sonra da ona bir arkadaş çiziyorsunuz.
Oyunun başında başlayan bu arkadaşlık maalesef oyun sonunda buluşmak üzere yarıda kesiliyor.
Çünkü çizdiğiniz arkadaşı kaçırıyorlar :kop2:

Ondan sonra ömrünüz çöp adamla dağda bayırda macera yaşayarak geçiyor :)

Oyunda en büyük silahınız kalem.
Örneğin ateş kalemi var :)

Diyelim ki ilerlerken bir tahta kapı yada bir kayalık ve dinamite rastladınız.
Ateş kalemi ile tahta kapıyı şöyle kabaca bir karalıyorsunuz, çizgiler ateşe dönüşüyor ve tahta kapı yanmaya başlıyor.
Ya da çizdiğiniz çizgi dinamitin fitilini ateşliyor ve kaya havaya uçuyor.
(Aman yanma veya havaya uçma sırasında belli bir mesafede durun. Yoksa siz de yanıyorsunuz)

Gerçekten insanı alıp hayal dünyasında ya da resmen bir çizgi filmin içinde yolculuğa çıkaran mükemmel bir oyun.

Deneme imkanı da bulunan oyunun mağaza fiyatı 5 TL.
Satın aldıktan sonra dilerseniz oyuna ayrıca (çok gerekli olmasa da) ekstra özellikler de satın alabiliyorsunuz.
Ekstra bölümler, ekstra kalemler, ekstra renkler... bu üç paketin her biri de 2'şer TL...

Ben oyunu ve ekstra bölümler paketini satın aldım.
Şu an oynuyorum.

Eğer denemek veya satın almak isterseniz aşağıdan mağaza linkine ulaşabilirsiniz.

Gelecek oyun tanıtımımızda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: serinaga
pirenuri

pirenuri

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Abi temple Run geldi beeeeeee daha ne ister insan :D :D

Üst Alt