İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar telefonunda PicArts uygulaması olanlar bir kontrol edebilirler mi; bir resmi düzenledikten sonra kaydet dediğinizde ne oluyor?
yukarıdaki işlemi bir de telefonunda QuickPlay yüklü olanlar da (yine PicsArts'ta) denesin.
En güzel resim düzenleme programlarımızdan birisi Picsart ve medya oynatıcı QuickPlay Pro kurulu bende. Picsartta düzenlediğim bir resmi kaydederken medya oynatıcıQuickPlay'in yeşil açılma ekranı görünüyor ve öylece bir süre ekranı kaplar şekilde bekleyip kapanıyor. Picsart ekranına bazen geri dönüyor ama resmi de kaydetmemiş oluyor. Ayrıca ara sıra program başlat ekranına atıyor / kapanıyor. Güzelim program sorunlu. İki programı da kaldırıp sadece Picsart ı kurup bir daha deneyeceğim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
En güzel resim düzenleme programlarımızdan birisi Picsart ve medya oynatıcı QuickPlay Pro kurulu bende. Picsartta düzenlediğim bir resmi kaydederken medya oynatıcıQuickPlay'in yeşil açılma ekranı görünüyor ve öylece bir süre ekranı kaplar şekilde bekleyip kapanıyor. Picsart ekranına bazen geri dönüyor ama resmi de kaydetmemiş oluyor. Ayrıca ara sıra program başlat ekranına atıyor / kapanıyor. Güzelim program sorunlu. İki programı da kaldırıp sadece Picsart ı kurup bir daha deneyeceğim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
en büyük sıçrayış Fransada olmuş ve en yüksek oran da Fransa ile İtalya'da. beni şaşırtan durum bu iki ülkede neredeyse iOS'a yakın bir oran var. Fransız ve İtalyanlar WP'a baya bi ısınmışlar :)

skynet

Üye
Telefondan veya pc'den tema rengini değiştirdiğimiz de diğer cihazda da aynı tema ayarlanıyormuş :hmmm Bu nasıl oluyor ?
Pc: Windows 8.1 Single Language 64 Bit
Telefon: Windows Phone 8.1 Denim

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefondan veya pc'den tema rengini değiştirdiğimiz de diğer cihazda da aynı tema ayarlanıyormuş :hmmm Bu nasıl oluyor ?
Pc: Windows 8.1 Single Language 64 Bit
Telefon: Windows Phone 8.1 Denim
Telefon üzerinden;
Ayarlar > Ayarlarımı senkronize et > Tema (Açık)
tabi bunun için telefondaki ve pcdeki MS hesaplarınız aynı olmalı

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
dawid

dawid

Üye
Msn haber bildirimleri gelmiyor varmı Bi çözümü? İzinler açık

0MG90

0MG90

Üye
Marketteki bazı uygulamaları indiremiyorum. Bu uygulama telefonunuzla uyumlu değil diyor bunu nasıl es geçebilirim?

hades.52

hades.52

Üye
merhaba arkadaşla telefonun güncellemesi açık olduğundan win10 indirmiş yüklemek için sürekli onay istiyor bende yüklemek istemiyorum yüklemezsem kendiliğinden yüklenecek acaba bu yüklemeyi iptal etmenin yolu var mı yardımcı olabilecek var mı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
merhaba arkadaşla telefonun güncellemesi açık olduğundan win10 indirmiş yüklemek için sürekli onay istiyor bende yüklemek istemiyorum yüklemezsem kendiliğinden yüklenecek acaba bu yüklemeyi iptal etmenin yolu var mı yardımcı olabilecek var mı?

(Geç kalınmış bir cevap..)

Şimdilik yükleme uyarısın iptal etmeniz için pratik bir çözüm yok.

Buna rağmen yapabilecekleriniz şunlar:

1- Bugün ya da yarın yayınlanacak olan WIN 10 için 4 ncü yapıyı yüklemek
2- Telefonu sıfırlayarak yeniden kurulum yapmak
3- Arada bir gelen uyarılı şekliyle telefonunuzu kullanmaya devam etmek.

Son düzenleme:
hades.52

hades.52

Üye
teşekkürler telefonu sıfırlayarak çözdüm sorunu

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aslında o uyarılı haliyle kullanılabilirdi de.
Ancak sanki insanın kafasında kılıç gibi sürekli sallanıp rahatsızlık veriyor değil mi?
Neyse kolay gelsin..

hades.52

hades.52

Üye
uyarıda 3 gün içinde onaylamazsam kendiliğinden yuklenecek diyordu tek çözüm sıfırlamak ya da yuklemekti sıfırladım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
uyarıda 3 gün içinde onaylamazsam kendiliğinden yuklenecek diyordu tek çözüm sıfırlamak ya da yuklemekti sıfırladım
İlginç bir uyarı,
Geçenlerde evdeki bir L 520 ye de ben Win İnsider kanalı ile o seviyeye geldim..
Ve hala o uyarı duruyor , yüklemiyor da..
Yalnız şöyle bir durum var.. Wifi bağlantısı gördüğü yerde yüklemeye başlayacağı da kesin.. Ama ben bu bağlantıyı hiç bir zaman göstermiyorum ona.. :))

byAndroid

byAndroid

Üye
Lumia 625 kullanan yada diğer 512 mb ramli lumiacilar 625 nasıl bir cihaz sıkıntı falan çıkarıyor mu? Benim bildiğim wp de kasma falan yok ama tabikide kullananı daha iyi bilir. Ne diyorsunuz yani bu konuda

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 625 kullanan yada diğer 512 mb ramli lumiacilar 625 nasıl bir cihaz sıkıntı falan çıkarıyor mu? Benim bildiğim wp de kasma falan yok ama tabikide kullananı daha iyi bilir. Ne diyorsunuz yani bu konuda
L 625'e Denim veya Cyan sürümü yüklü ise bir sorun yok.
Ancak, yeni hazırlanmakta olan Windows Mobile 10 sürümü için kasar diye düşünüyorum.
"Ben Windows mobile 10 için biraz yavaşlığa katlanabilirim denilirse " Yine de deyeyip bakmak lazım,

byAndroid

byAndroid

Üye
Hmm peki saol kardeşim de 512 mb ram hariç işlemcisi fena sayılmaz sen ram yönünden mi yavaşlama olur diyorsun

Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hmm peki saol kardeşim de 512 mb ram hariç işlemcisi fena sayılmaz sen ram yönünden mi yavaşlama olur diyorsun
Şu anki içinde yüklü cyan ya da Denim sistem proğramlarıyla birlikte değerlendirirsek hiç bir sorun teşkil etmiyor.
Bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda işlemci de önemli Ram de önemli.
Diyelim ki bir araba 3000 Kğ
ama bu araba da 1200 motor var
Cekiş sıkıntısı yaşamaz mı?

Ancak şöyle de bir durum var.
Microsoft windows Mobile 10 'u yükleyecek cihazlar arasında onları da saydı. Acaba RAM ve işlemci sıkıntısını giderecek bir yöntem mi düşünüyorlar , onu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
hades.52

hades.52

Üye
İlginç bir uyarı,
Geçenlerde evdeki bir L 520 ye de ben Win İnsider kanalı ile o seviyeye geldim..
Ve hala o uyarı duruyor , yüklemiyor da..
Yalnız şöyle bir durum var.. Wifi bağlantısı gördüğü yerde yüklemeye başlayacağı da kesin.. Ama ben bu bağlantıyı hiç bir zaman göstermiyorum ona.. :))
evet resmen sen yüklemezsen ben yuklerim dedi tehdit. Gibi

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar bu pil tasarrufu sizdede 22 gün gosteriyormu

Üst Alt