İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Hımm.. Geçici süreliğine de neden nokia ismini parlatsın ki değilmi.. Ortadan kalkacak ve kullanamayacağı kısıntılı bir şeyi kaldırmakla haklı..
Evet .. enformasyon her şey...
herkes için hayırlısı iyi olan kazansın ;)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
herkes için hayırlısı iyi olan kazansın ;)
Hocam iyi olan kazansın da, sonuçta asıl bizim kazançlı çıkmamız lazım. Paramızı emeğimizi döküyoruz bu aletlere, ola ki en kazançlı çıkacağımız yön neresiyse o tarafa dönüp kendi yolumuza bakacağız tabikide :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumia ismini aldı ne nokiası? Nokia 2016dan sonra istediğini yapabilir

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar neden güncellemenin ne olduğu yazmıyor? Bir güncelleme bulundu diyor o kadar belki indirmek istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar Cortana nereden açılıyor?

0MG90

0MG90

Üye
Beceremedim ya çıkmıyor menüde falan :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Beceremedim ya çıkmıyor menüde falan :D

Bölge Amerika yapıp telefonu yeniden başlatın sonrada dili İngilizce yapıp tekrar yeniden başlatın cortananın bu şekilde çalışması lazım

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Tamam oldu teşekkür ettim :)

serinaga

serinaga

Üye
Şimdi tekrar denedim sadece bölgeyi abd yapıp yeniden başlatınca menüde cortana gözüktü

Ancak Cortana'yı açtığınızda dilinizde desteklenmiyor diyor. Telefon dilini ingilizce yapınca da Cortana aktif hale geliyor ...
Hatta bazı modellerde (Sanırım Üst Seviye Telefonlar) Hey Cortana aktif hale bile getirilebiliyor.

skynet

Üye
Dukto programı pc'den telefonu görüyor ama telefon pc'yi görmüyor (PC'den telefona dosya gönderiliyor) :hmmm Bu sorunu nasıl düzelteblirim ?
Denediklerim:
Telefondan da pc'den de uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum
Modemi aç kapa yaptım
Ağ ayarlarından tüm izinleri silip tekrar ekledim ama sonuç olumsuz :sos

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar İstinye Park Nokia'dan kulaklık almıştım. Askere gidip geldim, kulaklık bozulmuş ve garantisi var fakat İstinye Park Nokia kapanmış. Bildiğiniz bir yer var mı ürünü garantiye verebileceğim?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bende uygulama indirme veya güncellemede wifi kullanınca indirme çok ama çok yavaş oluyor yada hiç olmuyor? Candy crush ı günlerdir güncelleyemedim bi.

0MG90

0MG90

Üye
Bendede çok yavaş

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bende uygulama indirme veya güncellemede wifi kullanınca indirme çok ama çok yavaş oluyor yada hiç olmuyor? Candy crush ı günlerdir güncelleyemedim bi.
Bide indiriyor mesela yüzde 30-40 kadar indirip orada kalıyor. Buna da anlam veremiyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar telefonunda PicArts uygulaması olanlar bir kontrol edebilirler mi; bir resmi düzenledikten sonra kaydet dediğinizde ne oluyor?
yukarıdaki işlemi bir de telefonunda QuickPlay yüklü olanlar da (yine PicsArts'ta) denesin.

erhanercan

erhanercan

Üye
Herhangi bir sound cloud programı kullanıp da parça isim vs arayıp bulamayan var mı nedensen çoğunu deniyorum bulamıyorum önceden buluyordum

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Evde bağlandığım internet komşumun wifisini yönlendirici aracılığıyla kablosuz olarak eve dağıtıyorum ama nedendir ki evdeki internete elle ip atamadan bağlanamıyorum işin kötüsü wp elle ip atamada yok otomatik bir türlü bağlanmıyor tüm seçenekleri denedim yönlendirici de ama nafile pc ve android telefonlara elle ip atıyorum bağlanıyor ama 1520 yi bağlayamadım bu konuda bir fikri olan var mı ?

Üst Alt