Herhangi bir evrak göndermeye gerek yoktelefonu gönderirken orjinal faturasıylamı gönderiyim yoksa fotokopi kabul ediyorlarmı
dandroid ne?Arkadaşlar bi sorum var benim anlamadığım bi uygulamanın orjinal olması onun çalışması için yeterli mi nasıl oluyor da Türkiye youtube yi kapatınca birtek biz Windows cular açamıyor youtube yi hadi dandroid google nin ama iphone neden kapanmıyor.uygulama sı orjinal diye değil herhalde bu işte bi gariplik var varmı?
Arkadaşlar bi sorum var benim anlamadığım bi uygulamanın orjinal olması onun çalışması için yeterli mi nasıl oluyor da Türkiye youtube yi kapatınca birtek biz Windows cular açamıyor youtube yi hadi dandroid google nin ama iphone neden kapanmıyor.uygulama sı orjinal diye değil herhalde bu işte bi gariplik var varmı?
Pc'ye wp recovery tool'u kurmak istediğimde karma değeri doğru değil uyarısı alıyorum
Var mı bunun bir çözümü ?
Pc: Win7 Ultimate 64 Bit
Android sisteminin hantallığı için dandriod dedimdandroid ne?
Biraz saygıAndroid sisteminin hantallığı için dandriod dedim
Alakasız bir durumArkadaşlar bi sorum var benim anlamadığım bi uygulamanın orjinal olması onun çalışması için yeterli mi nasıl oluyor da Türkiye youtube yi kapatınca birtek biz Windows cular açamıyor youtube yi hadi dandroid google nin ama iphone neden kapanmıyor.uygulama sı orjinal diye değil herhalde bu işte bi gariplik var varmı?
Arkadaşlar bi sorum var benim anlamadığım bi uygulamanın orjinal olması onun çalışması için yeterli mi nasıl oluyor da Türkiye youtube yi kapatınca birtek biz Windows cular açamıyor youtube yi hadi dandroid google nin ama iphone neden kapanmıyor.uygulama sı orjinal diye değil herhalde bu işte bi gariplik var varmı?
skype aramasında sesi hoparlöre verir, normal konuşmayı da hoparlöre alınca ana hoparlörden ses geliyorsa yani sadece üstteki konuşma hoparlöründen ses gelmiyorsa servislik görünüyor.arkadaşlar bir sorunum var telefonla konuşurken sesim karşıya gidiyor fakat karşı tarafaın sesi bana gelmiyor skype da denedim bir sorun olmuyor nasıl çözebilrim garantiye vermem mi lazım