İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Millet bu ekranda ölü piksel ve pilin verimliliği ile ilgili uygulamalar vardı. Nelerdi onlar? Birkaç isim verirseniz ikisini deneyeceğim. :)

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bu swarm a mesajlaşma özelliği bize ne zaman gelecek bilen var mı?

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar bi sorum var benim anlamadığım bi uygulamanın orjinal olması onun çalışması için yeterli mi nasıl oluyor da Türkiye youtube yi kapatınca birtek biz Windows cular açamıyor youtube yi hadi dandroid google nin ama iphone neden kapanmıyor.uygulama sı orjinal diye değil herhalde bu işte bi gariplik var varmı?
Arkadaşlar bi sorum var benim anlamadığım bi uygulamanın orjinal olması onun çalışması için yeterli mi nasıl oluyor da Türkiye youtube yi kapatınca birtek biz Windows cular açamıyor youtube yi hadi dandroid google nin ama iphone neden kapanmıyor.uygulama sı orjinal diye değil herhalde bu işte bi gariplik var varmı?

kamil5028347

kamil5028347

Üye

teleservis çok hızlı işlem yaptı aradım nasıl bir işlem yapıldı diye sordum mekanik bir parça değiştirmişler umarım sorunsuz gelir

ersncak42

Üye
Bir sorum olacak arkadaşlar telefonun arka kapağının sağ ve sol üstlerine bastırınca çatır çatır ses geliyor yani kapak tam oturmamış gibi kameranın etrafındanda hafif sesler geliyor sizce bu ilerde sıkıntı yaratır mı telefonum Nokia lumia 925

skynet

Üye
Pc'ye wp recovery tool'u kurmak istediğimde karma değeri doğru değil uyarısı alıyorum :hmmm

Var mı bunun bir çözümü ?
Pc: Win7 Ultimate 64 Bit

Emre

Üye
dandroid ne?

skynet

Üye
Pc'ye wp recovery tool'u kurmak istediğimde karma değeri doğru değil uyarısı alıyorum :hmmm

Var mı bunun bir çözümü ?
Pc: Win7 Ultimate 64 Bit

Konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar ben arama geldiğinde veya birini aradığımda ses gelmiyor fakat sesi dışarı verdiğimde ses geliyor. Sizce hoparlörde mı sorun var???

dawid

dawid

Üye
Özür dilerim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Facebook uygulaması aynı paylaşımları birkaç kez gösteriyor. 3-4 paylaşım görünüyor aşağı çekerken yine aynı paylaşımlar görünüyor. Hatta bu tekrarı 3 kere yaptı az önce. Aynı paylaşım serisini 3 kere ard arda dizmiş. Sizde de oluyor mu bu?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
mp2934

mp2934

Üye
Lumia 520 sensör ve güç tuşu tamiri garantisiz kaç liraya gelir ortalama olarak

dakamon

dakamon

Üye
6sec uygulamasından vine videoları izledikten sonra birçok uygulamaya girmeme sorunu oluşuyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Alakasız bir durum

sinan430

sinan430

Üye
arkadaşlar bir sorunum var telefonla konuşurken sesim karşıya gidiyor fakat karşı tarafaın sesi bana gelmiyor skype da denedim bir sorun olmuyor nasıl çözebilrim garantiye vermem mi lazım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar bir sorunum var telefonla konuşurken sesim karşıya gidiyor fakat karşı tarafaın sesi bana gelmiyor skype da denedim bir sorun olmuyor nasıl çözebilrim garantiye vermem mi lazım
skype aramasında sesi hoparlöre verir, normal konuşmayı da hoparlöre alınca ana hoparlörden ses geliyorsa yani sadece üstteki konuşma hoparlöründen ses gelmiyorsa servislik görünüyor.

Üst Alt