Cep Telefonlarıyla Alakalı Tartışmalar Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cep Telefonlarıyla Alakalı Tartışmalar Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar.
Mobil cihaz Genel ve Destek kategorileri bölümünde, özellikle Cep telefonları Genel bölümünde çoklukla rastladığımız tatsızlıklar, tartışmalar huzur bozucu davranışlar, üyeleri soğutarak siteden uzaklaştırmış, bizleride zor durumda bırakmıştır.

Symbian, Android, İos veya BadaOS'u aşağılayan ya da içeriği itibariyle üyeleri tahrik eden mesajların yazıldığını görmekteyiz..

Örnek: Android işletim sistemi berbat, işe yaramaz, symbian öldü, İos Wp'İ yener, belle halt etmiş, gibi.. Konu içinde kasıtlı olarak karalama, tartışmaya sürükleme sistemi kötüleyici eleştiriler yasaktır.

Fanlar konuya gelmesin, git kendi bölümüne, çoluk çocuk dolmuş, akıldan noksan, cahil,cahiller yine geldi liseli, gerizekalı, lan'lı lun'lu oğlum'lu bildiğiniz argo kelimeler, küçük düşürücü sözler sarf edip tartışma yaratacak ve tahrik edecek yorumlarda bulunmayınız.

Sistem işe yaramazmı? Öylemi olduğunu düşünüyorsunuz? bunu anlatırken; ( aklı olmayan gelmesin, bence sen konuşma, git işine bak, 13 yaş bebeler gelemez, vs vb yorumlar yapan arkadaşlar varsa bu şekilde davranan arkadaşınızı ! şikayet ederek müdahale ediniz.

Bunu yapmayıp tam aksini yaparak aynı dille ve aynı yaklaşımda bulunarak kendiniz içinde ceza riski yaratmadan ve konuyu uzatmadan bildiriniz ki.. bizde zor durumda kalmayalım sizde.
Bu tür mesaj yazan üyeler ve onlara aynı şekilde karşılık verip de tartışmaya giren her üye uyarı puanı alacak ve artalan uyarıları sonucunda puanına göre cezai işlemlerle sonuçlanacaktır.

Cihazlar ve donanımları hakkında tecrübelerinizi belirtin,donanımları hakkında eksikliklerini yazın, işletim sistemleri hakkında eksilerini, artılarını, olumlu yada olumsuz düşünceleriniz belirtin fakat bunları yazarken sözlerinizin arasına yukarıda belirttiğim gibi uyarı ve ceza gerektirecek huzur bozacak söz ve davranışlarda bulunarak eleştirilerinize eklemeyin.

Maxicep ailesi olarak düzeni ve huzuru sağlamak adına bu konuda duyarlı olmanızı diliyorum.
Bilginize.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Rygebin, teknolojibaronu ve 9 diğerleri


[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teşekkürler aydınlatıcı bir konu olmuş.umarım sistemleri tartışırken hakaret varı tartışmaları önlemekte etkili olur.SAYGILAR
 
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Teşekkürler.
 
Türe

Türe

Üye
Tesekkurler . Sanirim en cok tartisma telefon hakkinda oluyor , yerinde olmus .
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Harika bi açıklama olmuş elinize kolunuza sağlık.. Fakat şunu da belirtmek isterim ki malum moderatörlerin ve adminlerin de bir sosyal hayatları iş güç vb sorumlulukları var her saniye pcde bekleyemiyorlar haliyle. Bazen çok ağır tahrikler,hakaretler oluyor insan sessiz kalamıyor misal bugün biri kalkıp bana resmen yalancı dedi ben de susup kalamadım estim gürledim her cezaya da razıyım ve bu ağır tahrikleri yapanlarda,her konuyu gerilim ortamına taşımaya uğraşanlar da belli kişiler ve bu kişiler bir aylık bandan sonra bile akıllanmayan kişiler.. Örneğin;cep telefonları genelde 600 TL ye kadar telefon önerisi adlı konuda arkadaş öneri istiyor biri de çıkıp altına Xperia al sony iyidir xmor sensör var nokia 808 den daha iyi diyor,aynı arkadaş asphalt7 konusuna da oo güzel haber symbian anca angry birds oynasın diyor.. Sizce bu adamın bu forumdaki amacı nedir?
 
klongs

klongs

Üye
teşekkürler
 
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Gerekli bir aciklamaydı. Umarım herkes dikkate alırda boşa gitmez.
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hakkımızda hayırlısı :)
 
aleranol

aleranol

Üye
teşekkürler arada ben de bu tür şeyleri yapsam da yalan yanlış savuranlara saydırsam da inşallah onlar da akıllanır ben de bu tür şeyleri yapmam.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler Mustafa abi. Ben zaten örnek bi üyeyim ama tekrar tekrar dikkatli olacağım :D
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Guzel Bilqiler Icin Bu Guzel Mod Arkadasa Tesekkurler .. :)
 

MaxipmaN

Üye
bazen çok saçma yorumlar görüyorum gülüp geçiyorum
 
muqiwara

muqiwara

Üye
Teşekkürler.
 
PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:
 
BoyneS

BoyneS

Üye
:tşk: güzel anlatım
 
acuxx

acuxx

Üye
mayıstan beri daha çok artmış gibi kavgalar abi ?
 


Üst Alt