İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O sitelerin hepsine birden girdim. Mobil sürümleri açılıyor ve sıkıntı yaşamadım. Sizin cihazda belki dokunmatik hassasiyeti en yükseğe ayarlı olabilir diyeceğim saçmalama diyenler de olabilir.
Maxicep te opera temasını kullanın birde. Mobile tema reklam sorunları yüzünden kullanmıyorum. Çok ihtiyaç halinde mobil temaya geçip işim bittiği zaman tekrar opera mini temasını kullanıyorum.
Abi şöyle anlatayım maxicep wp genel konusunda sıkıntı yok ama mağaza güncellemeleri konusuna gelince birden fazla siteyi açmaya başlıyor
Opera mini temasını kullanın basit kalıyor ama iyi iş görüyor. Lazım olunca mobile sürüm temasına geçersin. (Maxicep mobile tema işlevselliğini kaybetti benim gözümde)

emz

emz

Üye
Arkadaşlar ie de var sadece çünkü SİSTEMDEKİ AÇILIR PENCERE ENGELLEYİCİSİ aktif. İe otomatik olarak engelleyince yeni sekmede açacağı sayfaları sizin kullandığınız sekmede açıyor sitelerde. Ve bu nedenle sizlerde bu işkenceyi çekiyorsunuz. Bunun tüm açıklaması bu. Siteler sizlere işkence ediyor. ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar 930 ve 1520 ye manuel parlaklık ayarı geldimi ?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Mrb arkadaşlar.bir arkadaşımda 925 var face e video yüklemeyi denediğinde telefon önce video yüklenmedi hatası veriyor ve her denemede kendini resetliyor sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
arkadaslar operadan magaza guncellemerine girip linke tikladigimda masaustu gorunumde aciyor ie gibi direk magazaya yonlendirmiyor nedir bunun sebebi ??bu arada bill gates yine abd nin en zengini secilmis . cok merak ediyorum bu adam ne telefon kullaniyor

Biraz eskimiş ama ms-dos yuklu lumia 1520 kullanıyordur o :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
Boombeach neden yok bizde : (

emz

emz

Üye
Kıt oyun geliştiricileri yuzunden

Aynen ya. Amma kıt çıktılar. Ben ipad de oynuyordum geçen yıl hem boom beach hem clash of clans ama evde net olmadığından telefondan açıyordum. Artık gına geldi paylaşımla uğraşmaktan bıraktım bende. Ama olurda telefona gelirse affetmem :ehe Çok fazla kullanıcı da var ama inatla çıkarmıyorlar. Ha birde şu var adamlar ANDROİDE BİLE İOS DIŞINDA DİYE 2 YIL SONRA ÇIKARDI bize mi çıkaracaklar hemen orası ???? işte. Bana kalırsa yılbaşında falan tekrar sorgulamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar 6snap kullananlara bir sorum var. Rehberinizden kişi ekleme yapabiliyor musunuz? Benim rehberimi görmüyor. Eskiden görürdü, artık görmüyor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yedekleme yapamıyorum sürekli %100 olunca hata oluştu sonra tekrar deneyiniz uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yedekleme yapamıyorum sürekli %100 olunca hata oluştu sonra tekrar deneyiniz uyarısı veriyor nasıl düzeltebilirim
eski yedeklemeni sil, sonra tekrar yedeklemeyi dene, genelde buna çözüm oluyor

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
kendir52

kendir52

Üye
Lumıa 625 kullanıyorum alternatif bi ekran kilit programı varmı ?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Beyler babamda lumia 620 varda buna nasıl windows 8.1 yükleyebilirim

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar bu surfy adli browser opera ve ie den dahami iyi yoksa benmi abartiyorum bunca zamandir bunu neden gormemisim oda ilginc : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaslar bu surfy adli browser opera ve ie den dahami iyi yoksa benmi abartiyorum bunca zamandir bunu neden gormemisim oda ilginc : )

bence şuanlık en iyisi uc ie dışında video olsun farklı dosyalar olsun indirme ve telefon hafızası içine aktarma var Türkçe dil desteği yok oda yakındır 2 haftaya hazır olur büyük ihtimal

luckysleven

luckysleven

Üye
bence şuanlık en iyisi uc ie dışında video olsun farklı dosyalar olsun indirme ve telefon hafızası içine aktarma var Türkçe dil desteği yok oda yakındır 2 haftaya hazır olur büyük ihtimal

Valla bilemedim hocam baya stabil ve hizli geldi bu surfy heleki operadan sonra baya iyi geldi. Ie arayuzu falan baydi o yuzden arayisa gecmistim . Surfy iyimis de bir onceki sayfaya donme yok o kotu : )

Üst Alt