Aybin.Kilic
Üye
O sitelerin hepsine birden girdim. Mobil sürümleri açılıyor ve sıkıntı yaşamadım. Sizin cihazda belki dokunmatik hassasiyeti en yükseğe ayarlı olabilir diyeceğim saçmalama diyenler de olabilir.
Maxicep te opera temasını kullanın birde. Mobile tema reklam sorunları yüzünden kullanmıyorum. Çok ihtiyaç halinde mobil temaya geçip işim bittiği zaman tekrar opera mini temasını kullanıyorum.
Maxicep te opera temasını kullanın birde. Mobile tema reklam sorunları yüzünden kullanmıyorum. Çok ihtiyaç halinde mobil temaya geçip işim bittiği zaman tekrar opera mini temasını kullanıyorum.
Opera mini temasını kullanın basit kalıyor ama iyi iş görüyor. Lazım olunca mobile sürüm temasına geçersin. (Maxicep mobile tema işlevselliğini kaybetti benim gözümde)Abi şöyle anlatayım maxicep wp genel konusunda sıkıntı yok ama mağaza güncellemeleri konusuna gelince birden fazla siteyi açmaya başlıyor

Çok fazla kullanıcı da var ama inatla çıkarmıyorlar. Ha birde şu var adamlar ANDROİDE BİLE İOS DIŞINDA DİYE 2 YIL SONRA ÇIKARDI bize mi çıkaracaklar hemen orası ???? işte. Bana kalırsa yılbaşında falan tekrar sorgulamak lazım.