Sadece satmak için satınca böyle oluyor, resmi olarak 4GB. İçerisinde belki 4GB hafıza kartı vardır.Lumia 530 un hafızası 4gb olarak biliyordum az önce hepsiburadada baktım 8gb yazmışlar bu telefonun özelliklerimi değişti

Gelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.
Eşimin L820 si en son Nokia Lumia Black güncellemesi üzerinde ön izlemeli 8.1 + Gdr1 e sahipken dünkü güncelleme Cyan a yükseldi. Benim L920 ye ise zaten Cyan + Gdr1 ön izleme kuruluyken yüklendi ve sanırım sadece Gdr1 üzeri bir düzeltme güncellemesi aldı.
bilgi için teşekkürler kardeşimGelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.
Eşimin L820 si en son Nokia Lumia Black güncellemesi üzerinde ön izlemeli 8.1 + Gdr1 e sahipken dünkü güncelleme Cyan a yükseldi. Benim L920 ye ise zaten Cyan + Gdr1 ön izleme kuruluyken yüklendi ve sanırım sadece Gdr1 üzeri bir düzeltme güncellemesi aldı.

Sadece satmak için satınca böyle oluyor, resmi olarak 4GB. İçerisinde belki 4GB hafıza kartı vardır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Önce bir güzel sövdüm
, sonra interneti kapadım ve 2g seçtim. Hep pil tasarrufu aktiftir zaten bende ama fazladan iki uygulama açıktı onu da engelledim. Sonra 3-4 kez yeniden başlattım falan anca kendisine gelir diye ama hep aynı yazdı. Hala %50 şarjım var ve sabah 7'de çektim. Ama inatla 6 saatten uzun göstermedi
. Biri buna mantıklı bir cevap verebilir mi??Gelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.
pinpon?dostlar preview gdr1 li 925 de foruma birsey yazinca pinpon ile gonderildi yaziyordu simdi ayni surum 1320 de var mobil ile gonderildi yaziyor. nasil bir celiski bu ? : ) acaba opera kullandigim icinmi boyle ?

Senin yine iyiymiş ben demin saydım tam 20 tane.Arkadaşlar twitter'da bildirim ekranında uyarıyı aynı anda bazen 4 bazen 5 kez veriyor, aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Programı silip baştan yükledim ama düzelmedi.

alarmın ses seviyesini ayarlayabiliyor muyuz? telefon sessizde de olsa son ses çalıyor..bir de sms, whatsapp vb.. gelen mesaj renginin farklı olması konusunda bir çalışma var mı? temamız maviyse, karşı taraf açık mavi biz koyu mavi oluyoruz..android ve ios'daki gibi farklı renkte olsaymış keşke.
Benim bildiğim böyleydi. Ama hiç denemedim.Bende bazen Swarm'da iki kez oluyor aynı check-in bildirimi. İlginç, bu da eskiden yoktu.Arkadaşlar twitter'da bildirim ekranında uyarıyı aynı anda bazen 4 bazen 5 kez veriyor, aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Programı silip baştan yükledim ama düzelmedi.
arkadaslar oyle bir haber uygulamasi ariyorumki bana gazeteyi aratmasin. biliyorum bu platformda guncellemesi bol ve icerik olarak zengin haber uygulamasi yok ama en azindan manset veren abuk subuk haber uygulamarindan iyi olsun en azindan sabahlari ve gun icerisinde haber okuyabileyim. varmi tavsiyeniz ?