İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar sizdeki şarj süreleri ne durumda.fuul batarya dolu 1320'de 16 saat gösteriyor 1 gün 20 saatlerden 16 saate kadar düştü.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 530 un hafızası 4gb olarak biliyordum az önce hepsiburadada baktım 8gb yazmışlar bu telefonun özelliklerimi değişti

beats

beats

Üye
Lumia 530 un hafızası 4gb olarak biliyordum az önce hepsiburadada baktım 8gb yazmışlar bu telefonun özelliklerimi değişti
Sadece satmak için satınca böyle oluyor, resmi olarak 4GB. İçerisinde belki 4GB hafıza kartı vardır. :)

toprak00

toprak00

Üye
Gelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.
Eşimin L820 si en son Nokia Lumia Black güncellemesi üzerinde ön izlemeli 8.1 + Gdr1 e sahipken dünkü güncelleme Cyan a yükseldi. Benim L920 ye ise zaten Cyan + Gdr1 ön izleme kuruluyken yüklendi ve sanırım sadece Gdr1 üzeri bir düzeltme güncellemesi aldı.
Gelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.
Eşimin L820 si en son Nokia Lumia Black güncellemesi üzerinde ön izlemeli 8.1 + Gdr1 e sahipken dünkü güncelleme Cyan a yükseldi. Benim L920 ye ise zaten Cyan + Gdr1 ön izleme kuruluyken yüklendi ve sanırım sadece Gdr1 üzeri bir düzeltme güncellemesi aldı.
bilgi için teşekkürler kardeşim:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Sadece satmak için satınca böyle oluyor, resmi olarak 4GB. İçerisinde belki 4GB hafıza kartı vardır. :)

Bi arkadaşa alacaktım vazgeçtim lumia 525 aldım :D

emz

emz

Üye
Abi dün kullanmaya başladığım 525 de bir sıkıntı oluştu. Dun sabah bana 1 gün 17-18 saat derken bugün şarjdan çektim 6 saat dedi.:vur Önce bir güzel sövdüm :ehe, sonra interneti kapadım ve 2g seçtim. Hep pil tasarrufu aktiftir zaten bende ama fazladan iki uygulama açıktı onu da engelledim. Sonra 3-4 kez yeniden başlattım falan anca kendisine gelir diye ama hep aynı yazdı. Hala %50 şarjım var ve sabah 7'de çektim. Ama inatla 6 saatten uzun göstermedi:vur. Biri buna mantıklı bir cevap verebilir mi??

og1907

og1907

Üye
Pil tasarruf uygulamasındamı sorun var anlayamadım her gün değişiyor süre 1 gün 20 saatlerden 22 saate şimdide 16 saate düştü.

serinaga

serinaga

Üye

L820 Gdr1 Pfd olanlar'a 20Mb. büyüklüğünde bir güncelleme daha geldi Cyan üzerine ....

luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar preview gdr1 li 925 de foruma birsey yazinca pinpon ile gonderildi yaziyordu simdi ayni surum 1320 de var mobil ile gonderildi yaziyor. nasil bir celiski bu ? : ) acaba opera kullandigim icinmi boyle ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dostlar preview gdr1 li 925 de foruma birsey yazinca pinpon ile gonderildi yaziyordu simdi ayni surum 1320 de var mobil ile gonderildi yaziyor. nasil bir celiski bu ? : ) acaba opera kullandigim icinmi boyle ?
pinpon? :allalla:

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar twitter'da bildirim ekranında uyarıyı aynı anda bazen 4 bazen 5 kez veriyor, aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Programı silip baştan yükledim ama düzelmedi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar twitter'da bildirim ekranında uyarıyı aynı anda bazen 4 bazen 5 kez veriyor, aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Programı silip baştan yükledim ama düzelmedi.
Senin yine iyiymiş ben demin saydım tam 20 tane. :blink:

jepaq

Üye
alarmın ses seviyesini ayarlayabiliyor muyuz? telefon sessizde de olsa son ses çalıyor..bir de sms, whatsapp vb.. gelen mesaj renginin farklı olması konusunda bir çalışma var mı? temamız maviyse, karşı taraf açık mavi biz koyu mavi oluyoruz..android ve ios'daki gibi farklı renkte olsaymış keşke.

emz

emz

Üye
alarmın ses seviyesini ayarlayabiliyor muyuz? telefon sessizde de olsa son ses çalıyor..bir de sms, whatsapp vb.. gelen mesaj renginin farklı olması konusunda bir çalışma var mı? temamız maviyse, karşı taraf açık mavi biz koyu mavi oluyoruz..android ve ios'daki gibi farklı renkte olsaymış keşke.

Tema hakkında bir bilgim yok ancak telefonun zil sesini kapatmadığınız sürece ayarlı olan çalar diye biliyorum. Ama sıfır yaptığınızda son ses oluyor :) Benim bildiğim böyleydi. Ama hiç denemedim.

PureFood

PureFood

Üye
Bende bazen Swarm'da iki kez oluyor aynı check-in bildirimi. İlginç, bu da eskiden yoktu.

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaslar oyle bir haber uygulamasi ariyorumki bana gazeteyi aratmasin. biliyorum bu platformda guncellemesi bol ve icerik olarak zengin haber uygulamasi yok ama en azindan manset veren abuk subuk haber uygulamarindan iyi olsun en azindan sabahlari ve gun icerisinde haber okuyabileyim. varmi tavsiyeniz ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaslar oyle bir haber uygulamasi ariyorumki bana gazeteyi aratmasin. biliyorum bu platformda guncellemesi bol ve icerik olarak zengin haber uygulamasi yok ama en azindan manset veren abuk subuk haber uygulamarindan iyi olsun en azindan sabahlari ve gun icerisinde haber okuyabileyim. varmi tavsiyeniz ?

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Onedrive'a kaydolan gif bozulur mu daha doğrusu telefona yüklediğimde zarar görmüş olabilir diyor ve oynatmıyor

Üst Alt