İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Evet b harfine dokunduğumda renklenmiyor ama dediğim gibi mesela tarayıcı veya mağazada b harfinde bir sorun yok ama bu 2 uygulamada işlemiyor nedense :) Neyse bir uygulamaları kaldırıp tekrar deneyeyim belki düzelir :s
:) çok sinir bozucu bir durum olmalı ( bununla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama şimdi Whatsapp daki klavyenin yüksekliğini mytube ve ie deki yükseklik ile karşılaştırdım ve Whatsapp da klavye daha yüksekte açılıyor ). Silip yeniden yüklemek işe yaramazsa recovery tool yolu gözüktü demektir

"Her şeyin çaresi format" :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet b harfine dokunduğumda renklenmiyor ama dediğim gibi mesela tarayıcı veya mağazada b harfinde bir sorun yok ama bu 2 uygulamada işlemiyor nedense :) Neyse bir uygulamaları kaldırıp tekrar deneyeyim belki düzelir :s
küçük bir ihtimal klavye boyutlandırılması ve hizası genelde hep aynı gibi ama insidier ile ekran dokunma denemesi yapın derim b harfi yerine elinizi tutup insider içine girip kontrol edin eğer ekranda sorun yoksa uygulamada sorun vardır

• Beğen

skynet

Üye
Evet uygulamaları silip tekrar yükledikten sonra sorun düzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
luckysleven

luckysleven

Üye
beyler bilmiyorum dikkat ettinizmi hic bir tema yada tile uygulamasi google uzerinde oynama yaptirmiyor : ) sifirdan tile bile yapsaniz google a yonlendiremiyorsunuz..

beats

beats

Üye
Forumda bildirimlerde geç gelme durumu var hatta gelmeme, sizde de böyle mi ? Sayfa yenilemede de gecikme var.

emz

emz

Üye
Bu aralar var evet, BU ARADA LUMİA 525 TELEFONUMLA GİEDİĞİM İLK konu, ilk yorumum, ilk forum, ilk site vs :ehe :D :D

spacekiller

spacekiller

Üye
Rehberi sime atmıyor

beats

beats

Üye
Rehberi sime atmıyor
Maalesef telefondan SIM karta kartvizit taşınamıyor ve kopyalanamıyor, sadece SIM karttan telefona kopyalanıyor. Ya da ayrı Bluetooth'lu bir cep telefonun var ise SIM kartı ona takıp Windows Phone'dan Kişiler>Paylaşılacak kartviziti seçip>Kişiyi Paylaş seçeneğiyle Bluetooth ile ona aktarabilirsin, ayrıca bunu e-mail ve mesaj yoluyla da yapabilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
...decode...

...decode...

Üye
Bu aralar var evet, BU ARADA LUMİA 525 TELEFONUMLA GİEDİĞİM İLK konu, ilk yorumum, ilk forum, ilk site vs :ehe :D :D
Hayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurdu :kıskıs:

Yine ve yeniden bir sorunla karşınızdayım. Buna GDR1'in betası mı yoksa Cyan'ın kendisi mi sebep bilmiyorum ama aranızda Kapasite Kontrolünde şöyle bir şeyle karşılaşanlar oldu mu?

Whatsapp ve bunun gibi birçok telefona kurulu uygulamayı göstermiyor ve büyük ihtimalle bu uygulamaların kullandığı miktar ve veriler Ayarlar kısmında toplanıyor.

skynet

Üye
Hayırlı olsun dostum, gerçi bu mesajı Lumia Kullanıcılar Kulübü konusuna yazsaydın daha isabetli olurdu :kıskıs:

Yine ve yeniden bir sorunla karşınızdayım. Buna GDR1'in betası mı yoksa Cyan'ın kendisi mi sebep bilmiyorum ama aranızda Kapasite Kontrolünde şöyle bir şeyle karşılaşanlar oldu mu?

Whatsapp ve bunun gibi birçok telefona kurulu uygulamayı göstermiyor ve büyük ihtimalle bu uygulamaların kullandığı miktar ve veriler Ayarlar kısmında toplanıyor.
Bende de aynı :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Forumda bildirimlerde geç gelme durumu var hatta gelmeme, sizde de böyle mi ? Sayfa yenilemede de gecikme var.
Bende öyle bir sıkıntı yok fakat,bildirimlere bakçağım zaman o butonda takılı kalıyo,sayfayı yeniledikten sonra sorun düzeliyo ama her seferinde aynı işlemi yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood
...decode...

...decode...

Üye
Instagram'ın uygulama yapımcılarına ulaşabileceğimiz bir e-mail adresi veya bir twitter hesabı biliyor musunuz?

4MaGuS

4MaGuS

Üye

dün fark ettim bende bende gdr1 var cyan yüklü telefonada baktım onda da aynı demekki cyanla bir alakası var bizde de beta olduğu için olabilir

...decode...

...decode...

Üye
birçoğumuzun diğer platformlardan adını duyduğunuz Sunrise Calendar uygulaması bildiğiniz üzere mağazada yok, bununla alakalı bir çalışmaları olup olmadığını sordum, dün akşam cevap geldi.

Tabii bu otomatik bir cevap mı pek emin değilim ama bu isteğimi gerekli yerlere bildirdiğini söylemiş ve bütün önerilerin hayata geçirilemeyeceğini de belirtmiş.

emz

emz

Üye

:tşk:
Bu arada birebir 520'de yaşadım
ama 525 de daha bakmadım hiç. Ama görmüşlüğüm çok o ekranı
Telgrafla gönderildi. [(L525) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

PureFood

PureFood

Üye
Kapasite Kontrolü 8.1'den beri bozuk yav, zaten pek gerek de yok ona :D

toprak00

toprak00

Üye
Arkadaşlar biraz önce , Windows Phone. 8.1 (8.10.14176.243) Preview for developers Güncellemesi diye bi güncelleme geldi bu neyın güncellemesi bi bilgisi olan warmı acaca ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar biraz önce , Windows Phone. 8.1 (8.10.14176.243) Preview for developers Güncellemesi diye bi güncelleme geldi bu neyın güncellemesi bi bilgisi olan warmı acaca ?
Gelen güncelleme galiba bazı ön izleme kurulu telefonlara Cyan güncellemesini, bazılarına da Cyanın ön hazırlığını getirdi. Artı sistemsel bazı düzeltmeler, hata gidermeleri, optimizasyon falanda vardır.
Eşimin L820 si en son Nokia Lumia Black güncellemesi üzerinde ön izlemeli 8.1 + Gdr1 e sahipken dünkü güncelleme Cyan a yükseldi. Benim L920 ye ise zaten Cyan + Gdr1 ön izleme kuruluyken yüklendi ve sanırım sadece Gdr1 üzeri bir düzeltme güncellemesi aldı.

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
serinaga

serinaga

Üye

Senin ki yine iyiymiş, bende 1,3 Gbyte :(

tgoksen1

Üye
ikinci el temız 1320 alınır arkadaslar varsa satan ulaşsın

Üst Alt