İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Hocam forumda gördüğüm kadarıyla bu kapanma sorununu yaşayan tek kullanıcı sizsiniz :)
Acaba sizin cihazda sorun olabilir mi ? Bence bir servise gönderin derim :)

Forumda tekimde disarida bu sorunu yasayan cok insan var hatta alistim artik tus kombinasyonu ile acmaya diyen bile var. Isin kotusu bu soruna cozum bulunamamis hic. Wpcentral da bile bulamamislar. Yani cihazda durup durduk yere boyle bir sorun baslamasi donanimsal ariza ihtimalini azaltiyor. Birde donanimsal sorun olsa power tusu ilede acilir yada hic acilmaz ama bende ses kisma+power disinda acilmiyor hic. Yani bilemedim sacma sapan bir durum bu aksam kesinlikle senin yontemi denicen hocam ama once hard reset ile denemeyi dusunuyorum belki fabrika ayarina donmekten daha etkili bir sonuc verir

skynet

Üye
Forumda tekimde disarida bu sorunu yasayan cok insan var hatta alistim artik tus kombinasyonu ile acmaya diyen bile var. Isin kotusu bu soruna cozum bulunamamis hic. Wpcentral da bile bulamamislar. Yani cihazda durup durduk yere boyle bir sorun baslamasi donanimsal ariza ihtimalini azaltiyor. Birde donanimsal sorun olsa power tusu ilede acilir yada hic acilmaz ama bende ses kisma+power disinda acilmiyor hic. Yani bilemedim sacma sapan bir durum bu aksam kesinlikle senin yontemi denicen hocam ama once hard reset ile denemeyi dusunuyorum belki fabrika ayarina donmekten daha etkili bir sonuc verir
Peki hocam bu kapanma sorunu telefonu aldığınızdan beri var mı yoksa güncellemelerden sonramı oldu ?
Yani 8.0+Black güncellemesi yüklü iken de oluyor muydu yine kapanma sorunu ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Peki hocam bu kapanma sorunu telefonu aldığınızdan beri var mı yoksa güncellemelerden sonramı oldu ?
Yani 8.0+Black güncellemesi yüklü iken de oluyor muydu yine kapanma sorunu ?

Preview macerasi basladigindan beri boyle ama bazen 3 gun kapanmiyor bazen hergun ozellikle gece kapaniyor. Bir ara seriye bagladi sadece sarjdeyken kapaniyordu sonra bostayken kapanmaya basladi. Yani donanimsal oldugunu sanmiyorum yoksa belli bir zaman diliminde kapanirdi hep mesela sadece sarjdeyken yada sadece 3g acikken . Mesela htc 3g acikken res atiyordu belliydi sebebi yani. Bunu cozemedim bir turlu.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Preview macerasi basladigindan beri boyle ama bazen 3 gun kapanmiyor bazen hergun ozellikle gece kapaniyor. Bir ara seriye bagladi sadece sarjdeyken kapaniyordu sonra bostayken kapanmaya basladi. Yani donanimsal oldugunu sanmiyorum yoksa belli bir zaman diliminde kapanirdi hep mesela sadece sarjdeyken yada sadece 3g acikken . Mesela htc 3g acikken res atiyordu belliydi sebebi yani. Bunu cozemedim bir turlu.
siz ön izleme sürümü kullanıyosunuz her türlü sorun olabilir bunlar normal fakat benim anlamadığım bu kadar büyük sorunlar varken neden hala ısrarla ön izleme sürümü kullanıyonuz ? :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve luckysleven

skynet

Üye
O zaman sorunun kaynağı belli oldu :)
Bir an önce nsrt ile 8.1+Cyan güncellemesini yükleyin ve o şekilde kullanın.
Bir klasörleme için kararlı sürümden vazgeçmeye değmez :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve luckysleven
barannn79

barannn79

Üye
Arkadaşlar evimde internet yok, telefonumun internetini bilgisayarımda paylaşıp nokia software utilitis programını indirip sonrada cyan guncellemesini kurabilirmiyim telefonuma? Şuan gdr1 prewiew yüklü

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Lily Allen

Lily Allen

Üye
Arkadaşlar bazen internet explorer ile geri tuşuna basınca 10 20 sayfa geriye gidiyor ? başka sekme felanda açık olmadığı zaman bile yapıyor aynısını bende geçmişten girmek zorunda kalıyorum bazen . Sizde de var mı ?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bazen internet explorer ile geri tuşuna basınca 10 20 sayfa geriye gidiyor ? başka sekme felanda açık olmadığı zaman bile yapıyor aynısını bende geçmişten girmek zorunda kalıyorum bazen . Sizde de var mı ?
Çoğunlukla kullandığınız sayfaları Sık kullanılanlara ekleyin ya da WP8.1 Lumia Cyan sürümünü kullanıyorsanız bir önceki sayfaya geçmek için ekranı soldan sağa, ileri sayfaya geçmek için sağdan sola doğru parmağınızla sürükleyin.

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar teli sıfırladımda kullandığım bi tuş kilidi vardı mağazada bulamıyorum sizin kullandiğınız az yer kaplayan tuş kilidi varsa bi paylaşır mısınız lütfen

beats

beats

Üye
arkadaşlar teli sıfırladımda kullandığım bi tuş kilidi vardı mağazada bulamıyorum sizin kullandiğınız az yer kaplayan tuş kilidi varsa bi paylaşır mısınız lütfen

beats

beats

Üye
üstadım çok teşekkür ederim fakat yorumlarda şarjı su gibi yiyiyor deniyor sen ne dersin
Lumia 920'de sürekli kullanıyorum ayrıca çift dokunmayla uyandırma da aktif öyle bir sorun yaşamadım, ayrıca screen lock diye aratırsan mağazada benzer ücretsiz uygulamalar da bulabilirsin.

dawid

dawid

Üye
teli sıfırlayınca mağazada geçmişteki uygulama larım gorunmuyor sorun nedir acaba

beats

beats

Üye
teli sıfırlayınca mağazada geçmişteki uygulama larım gorunmuyor sorun nedir acaba
Sadece en son güncellediğin ya da yüklediğin uygulamalar görünüyor geçmişte, Hesabına eklenen uygulamalara Mağaza>Uygulamalarım'dan ulaşabilirsin.

dawid

dawid

Üye
Sadece en son güncellediğin ya da yüklediğin uygulamalar görünüyor geçmişte, Hesabına eklenen uygulamalara Mağaza>Uygulamalarım'dan ulaşabilirsin.
yok maalesef geçmişte gorunmuyor mağaza uygulamalrım kısmında ç

skynet

Üye
dawid

dawid

Üye
çok teşekkür ederim beats,skynet saygılar

• Beğen
Tepkiler: skynet
luckysleven

luckysleven

Üye
siz ön izleme sürümü kullanıyosunuz her türlü sorun olabilir bunlar normal fakat benim anlamadığım bu kadar büyük sorunlar varken neden hala ısrarla ön izleme sürümü kullanıyonuz ? :)

Usengecligimden aslinda yani eyer kararli surume gectigimde kesin duzelecegini bilsem hemen donerim : ) ama biraz daha bekleyeyim belki duzelir diye diye bu hale geldi artik kararliya donmek gerek sanirim
O zaman sorunun kaynağı belli oldu :)
Bir an önce nsrt ile 8.1+Cyan güncellemesini yükleyin ve o şekilde kullanın.
Bir klasörleme için kararlı sürümden vazgeçmeye değmez :)

Hocam bana bir link vermistin ya o linki bir daha verirmisin

• Beğen
Tepkiler: Lily Allen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Usengecligimden aslinda yani eyer kararli surume gectigimde kesin duzelecegini bilsem hemen donerim : ) ama biraz daha bekleyeyim belki duzelir diye diye bu hale geldi artik kararliya donmek gerek sanirim[/DOUBLEPOST]

Bende ön izleme sürümü yüklü değil,gayet iyi çalışıyor sadece küçük bi bug var Internet Explorer de [pencereler] e tıkladıktan sonra bütün açılan sekmeler gözüküyor,en son sekmeyi kapatırken o kısımda kasma oluyo,onun dışında bi sıkıntı yok,ayrıca Cyan ile şu parlaklık ayarını manuel olarak ayarlama gelmedi bu kötü oldu

carew89

carew89

Üye
Arkadaşlar; moliplayer prı ve rapdieler programları silinmiş kendi kendine. Daha sonra mağazadan guncellemeri geldi. Fakat güncelleme yaparken yarıda kalıyor ve baştan kaldırıp yukleyiniz diyor. Ancak telefonda bu uygulamalar yok deliricem. Nasıl bulup kaldırıcam bu programları ??

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt