İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Şaka değil resmi açıklama yapıldı bu konuda. Admin arkadaşlar bildirdi. Ama şöyle düşünün, eski bir pc ye de windows 7 kurabiliyorken 64 bit kuramıyoruz yada her şey aynı gibi olsada donanım eski olunca diectx 12 yerine 11 versiyonla oyunları oynuyoruz. Bizim telefonlarda da aynı şey söz konusu. Wp9 geldiğinde tüm telefonlara verecekler ama donanımında teknolojik olarak farklı ve üstün özellik barındıranlar ona göre güncelleme alacaklar. Sonra kalkıpta vay efendim wp9 da ekrandan şarj açma kapama varmış bizde niye yok denmesin. Bi kere senin ekranın eski teknoloji olarak güncellemeyi de ona göre kırpık alacak. Ama alacak yani.

Dumanla gönderildi.

Abi yalnız adminler demedi WP9 alacağız diye ki öyle kesin bir bilgi de yok. Bizim cihazlarımızın şu an 2017 ye kadar güncelleme alacağı kesin. Başka kesin bir şey yok.

Toros542

Toros542

Üye
Ben yarından itibaren windows phone sisteminden ayrılıyorum.yeter artık yeter ya.ulan bi güncellemeyi yayınlayamadılar var ya! Nisan ayından beri bekliyoruz.resmen oyalamaca düzeninin içindeyiz.Ağustos ayı geldi geçiyor hala güncelleme bekliyoruz ya.zamanında Symbian OS ta da aynı sıkıntıları çektik.şimdi de Windows Phone da benzer sıkıntıları çekiyoruz.bu ne kardeşim ya ben bu dünyaya sıkıntı çekmeye mi geldim ya!

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben yarından itibaren windows phone sisteminden ayrılıyorum.yeter artık yeter ya.ulan bi güncellemeyi yayınlayamadılar var ya! Nisan ayından beri bekliyoruz.resmen oyalamaca düzeninin içindeyiz.Ağustos ayı geldi geçiyor hala güncelleme bekliyoruz ya.zamanında Symbian OS ta da aynı sıkıntıları çektik.şimdi de Windows Phone da benzer sıkıntıları çekiyoruz.bu ne kardeşim ya ben bu dünyaya sıkıntı çekmeye mi geldim ya!
Güle güle kullan inşallah yeni telefonunu. Şimdiden hayırlı olsun.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam ben birden çok nokta da hatırlıyorum ama ilk bulduğum bu. Bizim adminler boş konuşmaz: Haber - WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu! | Sayfa 232 - MaxiCep
benim en çok merak ettiğim konu o gdr 1 falan neyse onlarda fayda sağlıyorda büyük değişimler önemli wp9 olursa ve bize gelirse süper olur biz onunda betasını kurarız :) kararlı sürüm gelmeden değil mi ? veya bana beta verselerde yeter diyen kişiler çıkar

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Wp 9 dan önce ön izlemesini yayınlayacaklar zaten :) ve öyle sanıldığı gibi 2016'ları bulmaz. Bence 2015 baharda ön izlemesini kullanıyor oluruz.

Dumanla gönderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi orda Ali Kemal abinim demek istediği Windows Phone 8.X serisinin devamı niteliğinde olacak güncelleme. Ha eğer onu direk 9 şeklinde yayınlarlarsa alacağız demektir fakat ben direk 9a atlayacaklarını sanmam. Gerçi bu Microsoft'un işi belli olmaz. 8.2 falan demeden direk atlar mıyız atlarız.

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
arkadaslar bu
Cortana ney ne işe yarıyor ..?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaslar bu
Cortana ney ne işe yarıyor ..?
Henüz Türkçeye desteği olmayan sesli asistan. Telefonun seninle konuşabilmesini sağlayan, telefonun bir çok işlevinde sana yardımcı olan yapay zeka.

enessrsy

enessrsy

Üye
Music Sense uygulaması çok işime yarıyordu ama GDR1 yükledikten sonra çalışmamaya başladı, şarkıyı indiriyor fakat indirilenlerde de müzik klasöründe de görünmüyor.

dawid

dawid

Üye
bende çalışyor kardeşim musıc sense sorun yok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar güncellemeler sonrası çalışmayan yada hata veren uygulamalarınızı kaldırıp yeniden kurmayı bir kez deneyin derim.

dawid

dawid

Üye
eyvallah kardeşim

Fatic

Fatic

Üye
Merhaba Htc 8x almaya değer bir cihaz mi ekranin icinde toz var ve ön kasa biraz yipranmis almalimiyim not 600lirya alacagim

beats

beats

Üye
Merhaba Htc 8x almaya değer bir cihaz mi ekranin icinde toz var ve ön kasa biraz yipranmis almalimiyim not 600lirya alacagim
Elbette alınır cihaz ama geçenlerde internette o fiyatlara sıfırı satılıyordu, hızlıal ya da hepsiburada sitelerindeydi bitti tabiki satışlar.

• Beğen
Tepkiler: Fatic
YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar güncellemeler sonrası çalışmayan yada hata veren uygulamalarınızı kaldırıp yeniden kurmayı bir kez deneyin derim.

Denedim olmuyor.arama engelleme çalışmıyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bana güzel türkçe müzik indire bileceğim bir program lazım ancak müzikte bütün bilgileri içersin(album kapağı falan tam sanaçtı ve şarkı isimleri herşey dolu olursa iyi olur) beni uğraştırmasın birde kullanacağım programda indirme sınır falan olmasın diye düşünüyorum acaba böyle bir program varmı wp magazada bir sürü varda hepsini denemek istemiyorumbirde demin bir oyun indiriyordum magazadan normalde bir şey inerken wifiyi kapatıp tekrar açtığınızda baştan başlamazmı bende neden öyle olmadı %30 civarından başladı 8.1 gdr1 demi geldi anlamadım tam sizde denermisiniz

beats

beats

Üye
Artık geliştiriciler mağaza değerlendirmelerine cevap yazabiliyor.

How to respond to reviews (Değerlendirmeler nasıl cevaplanacak)
  • Sign in to Dev Center and go to the Dashboard
(Dev Center'da oturum açın ve Panoya gidin)​
  • Go to the Apps section and select an app
(Uygulamalar bölümüne gidin ve uygulamanızı seçin)​
  • Select Reviews and find a review you’d like to respond to
(Cevap vermek isteğiniz değerlendirmeyi bulun ve seçin)​
  • Click Respond, write your message, then click Send.
(Cevaba tıklayın, mesajınızı yazın, sonra Göndere tıklayın.)​

Note:
You won’t be able to respond to reviews created on Windows Phone 7 and Windows Phone 8 devices outside the United States.
(Amerika dışındaki WP7 ve WP8 cihazlar üzerinden oluşturulan değerlendirmelere cevap vermek mümkün değil.)

Microsoft beş yeni pazarda Windows Phone geliştirici ödeme yöntemi olarak Paypal'ın etkin olduğunu açıkladı:
Kıbrıs, Macaristan, Lihtenştayn, Malta ve Rusya.

Paypal şimdi toplamda 41 Windows Phone pazarında geliştirici ödeme yöntemi olarak sunulmaktadır:
Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Liechtenstein, Lüksemburg, Malta, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Filipinler, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, ve Amerika Birleşik Devletleri.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve serinaga

Üst Alt