İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
teşekkur ederim daha ayrıntılı anlatırmısınız tam iyi anlamadımda ben wp8 mobil kullanıyom hani onun için arıyom
Eğer windows 8.1/8 kullanıyorsan pcde, windows 8 için hack var misal videoda anlık hack yapılabiliyor kalıcı bir hackle bilgileri bulut sürücüye depoladığı için wp8 telefonda da faydalanabilirsin ama gameloft eğer fark ederse sadece id ye değil cihaza da ban koyabilir sonrasında oynamak zor olur.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Eğer windows 8.1/8 kullanıyorsan pcde, windows 8 için hack var misal videoda anlık hack yapılabiliyor kalıcı bir hackle bilgileri bulut sürücüye depoladığı için wp8 telefonda da faydalanabilirsin ama gameloft eğer fark ederse sadece id ye değil cihaza da ban koyabilir sonrasında oynamak zor olur.

hım once wp8 pc mize yuklicez sonra da buluta yuklicez ve telefonla eşleştircez

beats

beats

Üye
Asphalt 8 e pc de ve telefonda facebook ile giriş yapınca aynı id ikisinde de geçerli oluyor, bu sayede bilgiler bulutta saklanabiliyor akabinde pc deki asphalta kalıcı hack bulup uygularsan ikisinde de hackli oynayabilirsin.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
vay dostum like saolasın

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şu başımın belası videoların takılması donması seslerin babayı yemesi gibi sorunun kısa bir videosunu hazırladım ilk video nokia camera ile çekildi bozuk çıktı hemen ardından wp8 in kendi kamera uygulamasıyla çekilde ondan hiçbir bozukluk yok.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mesutcinik

mesutcinik

Üye

Arkadaşlar bu uygulamayı yeni gördüm de kullanan var mı acaba? Mantığı çok hoşuma gitti yorumlarınızı alabilir miyim ?

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar Black yükledikten sonra ekrana bir haller oluyor. Arada bir dikkatimi çeken şey ekran birdenbire aşırı kontrastı yüksek hale geliyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba (Lumia 920)

Diğer bir sorum da galeriden direkt olarak paylaştığım resmin gizliliği Facebook da her zaman sadece ben oluyor. Bunu ayarı yok mu. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum gizliliğini...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar Black yükledikten sonra ekrana bir haller oluyor. Arada bir dikkatimi çeken şey ekran birdenbire aşırı kontrastı yüksek hale geliyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba (Lumia 920)

Diğer bir sorum da galeriden direkt olarak paylaştığım resmin gizliliği Facebook da her zaman sadece ben oluyor. Bunu ayarı yok mu. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum gizliliğini...
bende ana ekran arada geç geliyor beliyorum onun dışında kontrastı falan hiç yükseltmiyor resim konusunda pek bilgim yok genelde kullanmadığım için hatta hiç

Arkadaşlar bu uygulamayı yeni gördüm de kullanan var mı acaba? Mantığı çok hoşuma gitti yorumlarınızı alabilir miyim ?
güzel bir uygulama ben arada kullanıp arada kapatıyorum live tiel resim eklemek için daha güzel bir uygulama yok bence benim en çok 3 sutun dikkatimi çekti aralarından resmi seçtiğinde sırayla ana ekrana ekliyerek kullanılabiliyor hoş kullanmanızı tavsiye ederim

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
arkadaslar yurt disindan bir arkadasima iphone getiriyorum ve pasaportada kaydetmicem vede turkiyede kullanilmasi icin ne yapmaliyim

dakamon

dakamon

Üye

senin o kontrast dediğini ben daha öncede paylaşmıştım :) bana amberdan sonra oluyor ara sıra o zamandan beri var :) normal karşılıyorum 5 10 saniyede geçiyor mide bulandırıyor ama oluyor

mesutcinik

mesutcinik

Üye
güzel bir uygulama ben arada kullanıp arada kapatıyorum live tiel resim eklemek için daha güzel bir uygulama yok bence benim en çok 3 sutun dikkatimi çekti aralarından resmi seçtiğinde sırayla ana ekrana ekliyerek kullanılabiliyor hoş kullanmanızı tavsiye ederim
teşekkürler, birkaç ekran görüntüsü gördüm de gerçekten çok hoşuma gitti 4 liraya kıyıp alsam mı diyorum

aliry52

aliry52

Üye
arkadaslar kamerada bulanıklasma sorunu olan varmı benım telefonda (l920) cekılen resmı izleme secenegi açık olunca resmı çekıyorum sorun yok ama kaydederken bulanıklasıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaslar kamerada bulanıklasma sorunu olan varmı benım telefonda (l920) cekılen resmı izleme secenegi açık olunca resmı çekıyorum sorun yok ama kaydederken bulanıklasıyor
Nokia camera gece çekimlerinde öyle flaş açıp çekerseniz azalır o bu arada normal kamerada çekerseniz hiç olmaz şuan başka çözüm yok

skynet

Üye
Skydrive'dan belgeler klasörünü sildim mal gibi şimdide artık onenote daki dosyalar eşitlenmiyor :duvar2:
Bu sorunu nasıl düzeltirim ? Ve onenote da artık eşitle seçeneği çıkmıyor :allalla:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Skydrive'dan belgeler klasörünü sildim mal gibi şimdide artık onenote daki dosyalar eşitlenmiyor :duvar2:
Bu sorunu nasıl düzeltirim ? Ve onenote da artık eşitle seçeneği çıkmıyor :allalla:
Skydrive'da yeni bir Belgeler klasörü oluşturmayı denedin mi?

aliry52

aliry52

Üye
Nokia camera gece çekimlerinde öyle flaş açıp çekerseniz azalır o bu arada normal kamerada çekerseniz hiç olmaz şuan başka çözüm yok
yanı resmı cekınce güzel sonra kaydederken bulanıklasıyormu her telefonda böylemı acaba,

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar ekranın altında mesajlar kısmında yuvarlaklar varya onların izi çıkmış ekrana yuvarlak yuvarlak belli oluyor pikseller yanmış herhalde oradaki. Garanti kapsamında ekran değişimi yaparlar mı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yanı resmı cekınce güzel sonra kaydederken bulanıklasıyormu her telefonda böylemı acaba,
bilmiyorum denemek lazım ama normal programda sorun olmadığı için hepsinde öyle olduğunu düşünmüyorum aslında Nokia camera ile daha iyi çekim yapmak için yapılıyor ancak bazen sinir bozucu olabiliyor bunedenle resim çekerken her iki programlada çekmenizi tavsiye ederim
Arkadaşlar ekranın altında mesajlar kısmında yuvarlaklar varya onların izi çıkmış ekrana yuvarlak yuvarlak belli oluyor pikseller yanmış herhalde oradaki. Garanti kapsamında ekran değişimi yaparlar mı?
insider uygulamasında test kısmında renk olarak bütün ekran kaplanıyor onu bir test edin dokununca da algıma ile de test var onada bakarsanız kesin emin olun yani sorun varmı diye ben görmediğim için bir şey diyemiyorum şuanda ölü pixel sorunu varsa tek çare servis

Üst Alt