İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
Tek yaptığım telefon fabrika ayalarına geri döndürmek oldu birkaç kez, o da düzeltmedi. Bu soft ve hard reset olayını pek bilmiyorum. Telefon elimde kalır diye de korkuyorum açıkcası. Ama basit bir olaysa nasıl yaparım?
zaten hard reset atmışsınız hard reset=fabrika ayarlına dönme ye denir ama hard reset yani sıfırladıktan sonra yedekten gerimi yuklediniz sıfırdanmı kurulum yaptınız ? Soft reset ise cihazı kapatıp açmaya denir ve telefon tamamen devre dışı kaldığında ses kısma ve guç tusuna basarsanız cihaz yeniden başlar herhangi bir veri kaybı yaşatmaz bir nevi kapatıp açma.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Yedekten geri yüklemedim bir tek rehberi tekrar yükledi kendi otomatik ama nasıl yükledi bilmiyorum heralde yedekten yükledi.

Tmobile

Tmobile

Üye
Yedekten geri yüklemedim bir tek rehberi tekrar yükledi kendi otomatik ama nasıl yükledi bilmiyorum heralde yedekten yükledi.
yok tamam yuklememiş yedekten rehber otomatik microsoft hesabınızı yaznca geri geliyor Donanımsal Bir Sorun Olabilir Çok Canınızı Sıkıyorsa Servise Gönderebilirsiniz.

zirtvirt

zirtvirt

Üye
Servise versem 2 haftada gelmez yedek telefonum da yok. Teşekkürler yardımın için.

jepaq

Üye
son günlerde telefon kendi kendine geri tuşuna basıyor..netteyim mesela titreyip bir onceki sayfaya geçiyor ya da uygulamadan çıkıyor..sorun ne olabilir kurdugum uygulamalardan olabilir mi? l720

Tmobile

Tmobile

Üye
son günlerde telefon kendi kendine geri tuşuna basıyor..netteyim mesela titreyip bir onceki sayfaya geçiyor ya da uygulamadan çıkıyor..sorun ne olabilir kurdugum uygulamalardan olabilir mi? l720
ekran dokunma duzeyi ne normal yuksek ?

jepaq

Üye
ekran dokunma duzeyi ne normal yuksek ?

uzun suredir yüksek benim de aklıma o geldi ama son zamanlarda oldu ve masanın üstündeyken yaptı bir de niye ekrandaki bir kutucuk veya arama tuşu değil de geri tuşu..o kafamı kurcaladı

Tmobile

Tmobile

Üye
uzun suredir yüksek benim de aklıma o geldi ama son zamanlarda oldu ve masanın üstündeyken yaptı bir de niye ekrandaki bir kutucuk veya arama tuşu değil de geri tuşu..o kafamı kurcaladı
elinizle tutuğunuzda yüksek ayarda öyle olabiliyor normal değere düşürüp denemeniz gerekli yoksa bilemeyiz :D

cintrikus

cintrikus

Üye
lumia 920 ile sahibinden.coma giremiyorum bilgilerim doğru ancak hatalı giriş yaptınız diyor aynı sotunu yaşayan bir kaç kişi gordum ancak bi çözüm bulamadım varmı bilgisi olan??

Tmobile

Tmobile

Üye
lumia 920 ile sahibinden.coma giremiyorum bilgilerim doğru ancak hatalı giriş yaptınız diyor aynı sotunu yaşayan bir kaç kişi gordum ancak bi çözüm bulamadım varmı bilgisi olan??
kaç defa mail attım hatta bir keresinde farklı bir kullanıcının hesabına girdi adamın ev adresi ve tc kimlik nosu vardı kötü niyetli bir kişi olsa vay haline bazen oluyor :D

cintrikus

cintrikus

Üye
bazen olmuyor telefonu aldığımdan beri hiç giremedim arada sırada girse neyse dicemde hiç girmiyor hep aynı hata yanlış girdiniz diyip duruyo

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar şunu dener misiniz.
ekran döndürme 'kilitli,dikey' durumunda olsun. Ayarlardan hakkında kısmına gidin telefonu yaturın. Bende kilitli olduğu halde telefon yan döndü. İlginç geldi. Sizde de böyle mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar şunu dener misiniz.
ekran döndürme 'kilitli,dikey' durumunda olsun. Ayarlardan hakkında kısmına gidin telefonu yaturın. Bende kilitli olduğu halde telefon yan döndü. İlginç geldi. Sizde de böyle mi?
kilitli oldukgu halde derken şöyle bir mantığı var siz yatay konumdayken kitlerseniz ekran devamlı yatay çıkar ana menü şuanlık yatay olamadığı için orda öyle gözükmüyor ancak diğer uygulamalarda yata olur

PureFood

PureFood

Üye
kilitli oldukgu halde derken şöyle bir mantığı var siz yatay konumdayken kitlerseniz ekran devamlı yatay çıkar ana menü şuanlık yatay olamadığı için orda öyle gözükmüyor ancak diğer uygulamalarda yata olur

anlatamadım kilit durumu "dikey"
o halde neden sistem ekranın yan yatmasına izin veriyor ? Donmemeli. Dik olarak kalmalı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
anlatamadım kilit durumu "dikey"
o halde neden sistem ekranın yan yatmasına izin veriyor ? Donmemeli. Dik olarak kalmalı.
ayarlar kısmındamı karşınıza çıkıyor yanlış hatırlıyor olmuyasanız bu arada diğer kısımlarda dik sadece bir yerdemi yatay oluyor

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
dostum deneyip görsen. Mobildeyim derdimi anlatamıyorum.

Eyvallah abi :)
evet ben genel olarak olduğunu düşünüyordum garip bir şey bunu kısıtlamayı unutmuşlar demekki aceleden normalde diğer programlar ekran döndürme ile ilişkili aceleyemi geldi güncelleme hayırdır düzeltilir bir sonraki güncellemede

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar cihazını sakarya telekom'a götüren oldu mu daha önce tamir için?
ve genpa'nın teknik servisi kendisinden alınmamış olsa bile nokia marka cihazları tamir ediyor değil mi?

Üst Alt