İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar telefonda kayıtlı olan microsoft hesabında ki herşeyi (yedekleme, satın alınan uygulama, rehber vb.) başka bir hesaba aktarmanın herhangi bir yolu var mı ?
Rehberinizi başka bir hesaba aktarmanız mümkün. Fakat Xbox, Windows 8 veya Windows Phone Mağazalarından herhangi birinde (hizmet) uygulama satın almak için kullandığınız E-posta (microsoft) hesabınız ve bu hesap ile satın almış olduğunuz uygulamalar, başka bir microsoft hesabına devredilemez.:no:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve mesutcinik

mesutcinik

mesutcinik

Üye
hesabı değiştirmem lazım ama bu kısıtlama elimi kolumu bağlıyor

mesutcinik

mesutcinik

Üye
maalesef satın aldığınız uygulama+oyunlar gelmez neden değiştirmek istiyorsunuzki ? :D
Hotmail hesabı eski biraz ismi hoşuma gitmiyor pek yaklaşık 7 8 yıllık falan anlarsınız ya :ah

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bir sorum olucak lumia serisinde grup konuşması yaptınız mı hiç yani 2 kişiyle aynı anda konuşma hepinizin birbirinizi duyabileceği ben hiç yapmadımda denemek istiyorum acaba deniyen varsa nasıl diye kısaca bahsedebilir mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir çok kez. :evet:

Konuşma yaparken ekrandaki Arama ekle seçeneği ile yeni bir kişiyi arayıp konuşmaya dahil edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve 4MaGuS
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar 4.5" li Windows lara 3. Kolon gelecek mi ?

gurmer21

Üye
merhaba
520 yş değiştirip 525 aldım.Black güncellemesi direkt yüklü geliyor telefonda.Blackin bütün özellikleri var bir tek glance özelliği yok.Onun nedeni donanımsal mı bilemiyorum.Çift tıklama ile uyandırma bile var.Sadece glance yok.1 gb ram oyunlarda farkediyor.Birde sevmediğim bir yönü şu oldu turuncu renkli telefonda arka kapaktaki Nokia yazısı silik gibi.Tam okunmuyor.Ayrıca yazı kabartma değil.Belki çok önemli değil ama almayı düşünen varsa fikir vermiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve luckysleven
PureFood

PureFood

Üye
merhaba
520 yş değiştirip 525 aldım.Black güncellemesi direkt yüklü geliyor telefonda.Blackin bütün özellikleri var bir tek glance özelliği yok.Onun nedeni donanımsal mı bilemiyorum.Çift tıklama ile uyandırma bile var.Sadece glance yok.1 gb ram oyunlarda farkediyor.Birde sevmediğim bir yönü şu oldu turuncu renkli telefonda arka kapaktaki Nokia yazısı silik gibi.Tam okunmuyor.Ayrıca yazı kabartma değil.Belki çok önemli değil ama almayı düşünen varsa fikir vermiş olsun.
Hatırladığım kadarı ile 525 sadece çift tıkla açma ile geliyor.

beats

beats

Üye

akıllı çekimin kaldırılma sebebi nokia kamera mı ? öyleyse kötü olmuş akıllı çekim daha net çekim yapıyordu

skynet

Üye
merhaba

Hocam peki EQ ayarı var mı birde alttaki tuşların ışıkları yanıyor mu ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
whatsappta yedekleme yapıyorum ama telefonu sıfırladıktan sonra yedeklediğim veriler geri gelmiyor niye acaba ?

HeroMR

HeroMR

Üye
Androiddeki gibi tüm kişileri Live hesabına yedekleme veya senkronizasyon mümkün mü?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Androiddeki gibi tüm kişileri Live hesabına yedekleme veya senkronizasyon mümkün mü?
telefona live hesabını tanımladığın anda zaten senkronizasyon yapılıyor. yani rehberindeki kişiler aslında şu an Live hesabında, telefon hafızası denen bişi yok. o yüzden adı rehber değil Kişiler! :)

HeroMR

HeroMR

Üye
telefona live hesabını tanımladığın anda zaten senkronizasyon yapılıyor. yani rehberindeki kişiler aslında şu an Live hesabında, telefon hafızası denen bişi yok. o yüzden adı rehber değil Kişiler! :)

:D iyiymiş o zaman. Ben yine de Turkcell'e gidip yedekletiyim. Turkcell yedek uygulamasını wp'ye yapmamaları kötü olmuş.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
:D iyiymiş o zaman. Ben yine de Turkcell'e gidip yedekletiyim. Turkcell yedek uygulamasını wp'ye yapmamaları kötü olmuş.
bildiğim kadarı ile 3-4 yıl önce turcell yedekleme yapmıştım ancak herhangibir programdan degildi belirli bir numaramı ne vardı oraya istediginiz verileri bir şekilde yolluyordunuz ancak nasıl yapıldıgını unuttum telde n73 dü kurdugum bütün programlar hala duruyor bende yani programla olsa hatırlardım diye düşünüyorum neyse

Üst Alt