İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar ie'de kullanıcı adı, şifre kaydedilmesi için ayrı bir ayar var mı yoksa böyle bir özellik kullanılmıyor mu ?

maalesef İe10 da boyle bir ozellik bulunmamaktadır

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Htc 8x büyük güncelleme yaptık ama değişiklik görmedim . Turkcell market geldi . Hakkında ise yine wp 8.0 yazıyor gdr3 görmedim

Tmobile

Tmobile

Üye
Htc 8x büyük güncelleme yaptık ama değişiklik görmedim . Turkcell market geldi . Hakkında ise yine wp 8.0 yazıyor gdr3 görmedim
saten gdr3 yazması tuhaf olurdu çunku 8.1 gelmedi ondan 8.0 yazıyor Lumialarda Lumia Black Guncellemssi Gelince Değişiyor.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ne farkı varki . Girsellerde kutularda aynı . Insan bir değişiklik yapar heyecanimiz yarıda kaldi . :)

Tmobile

Tmobile

Üye
Ne farkı varki . Girsellerde kutularda aynı . Insan bir değişiklik yapar heyecanimiz yarıda kaldi . :)
ben hiç memnun değilim verilen güncellemelerden para gelsin İlk İş Değiştiricem Heleki 512mb ramlı cihazlar unutuldu.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet malesef haklısın . Tek iyi yönü hız oda artık androidre var . Gerçekten insan kutulardan sıkılıyor. Şimdi kardeşime ygs sözü verdim wp mi android mi arada kalmıştım . Ama fikrim androide kaçıyor . Htc yada sony on yıl dayanır .

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bir sorum olucak bizim bu photobreamer ne zaman çıktı ve ilk çıktıgında barkodu okuttuktan sonra sallayınca görüntü değişiyormuydu bunu niye soruyorum discovery 2 de arka plan uygulamalrı kısmında sallayınca bütün programları kapama gibi bir özellik getirilmiş aslında bunu biz daha önceden farklı programlar için kullanıyoruz geçen facebooktada oldugunu fark ettim oda öyleymiş bizede aslında sallayınca farklı görevler eklene bilir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hiç bir şey yapma direk götür ver, onlar simi çıkarıp sana verirler. Her ihtimale karşı yedek almayı unutma. Geçmiş olsun

Ya sorma adama verdim dedim karşıya ses gitmiyor aldığımdan beri böyle falan hakikaten öyle hatta karşıya ses gitmiyor konusu vardı orada da paylaşmıştım son üç aydır kulaklıkla idare ediyorum ne yapayım telefonda vermiyorlar idareten böyle neyse
adam ses gitmiyor deyince hemen kendi telefonunu aradı alo alo dedi abi tamam ses gidiyor bunda bir şey yok aslan gibi çalışıyor dedi ben bıraktım tabi kafgayı yedim deli adam ya
arkadaşlar bir sorum olucak bizim bu photobreamer ne zaman çıktı ve ilk çıktıgında barkodu okuttuktan sonra sallayınca görüntü değişiyormuydu bunu niye soruyorum discovery 2 de arka plan uygulamalrı kısmında sallayınca bütün programları kapama gibi bir özellik getirilmiş aslında bunu biz daha önceden farklı programlar için kullanıyoruz geçen facebooktada oldugunu fark ettim oda öyleymiş bizede aslında sallayınca farklı görevler eklene bilir
dediğin program kendi çektiğin resimlere bakıyor senin kaydırıyorsun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ya sorma adama verdim dedim karşıya ses gitmiyor aldığımdan beri böyle falan hakikaten öyle hatta karşıya ses gitmiyor konusu vardı orada da paylaşmıştım son üç aydır kulaklıkla idare ediyorum ne yapayım telefonda vermiyorlar idareten böyle neyse
adam ses gitmiyor deyince hemen kendi telefonunu aradı alo alo dedi abi tamam ses gidiyor bunda bir şey yok aslan gibi çalışıyor dedi ben bıraktım tabi kafgayı yedim deli adam ya
dediğin program kendi çektiğin resimlere bakıyor senin kaydırıyorsun
ben orda resim göstermesinden degil sallayınca bir şey yapmasından bahseidyorum yazımı düzgün okumadınız sanırsam veya yanlış anladınız zaten şuan bir kaç programda kullanılıyor ancak bunu son nokia beamer ile de daha aktif ve belirgin hale getirdi nokia bununla ilerde neler yapılar bilir diye düşünüyorum sadece ben

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aslında güzel fikirler çıkacaktır. Hemen aklıma gelen fikri söyleyeyim. Mesaj yazdınız, atma hareketi yapıyorsun telefonla ve hop mesaj gitti :D Arkadaş naptın diyor, sende Attım diyorsun. :D haha güzel olmaz mıydı? :D

• Beğen
Tepkiler: n000k, YkPkY, skynet ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aslında güzel fikirler çıkacaktır. Hemen aklıma gelen fikri söyleyeyim. Mesaj yazdınız, atma hareketi yapıyorsun telefonla ve hop mesaj gitti :D Arkadaş naptın diyor, sende Attım diyorsun. :D haha güzel olmaz mıydı? :D
Çok sert de atmamak gerek :alkis

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güzel fikir mesela böyle kolaylıklar yapıla bilir veya telefonun ayarlar kısmında sallayınca reset atması falan buna hatta wifi kısmında sallayınca açılma kapanma bir çok şey yapılabilir birde en çok kullanıcıların seviceği bence ana menüde sallayınca kilitlenmesi süper olur bence

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ana menüde sarsıntıyla birlikte kilitlenmesi sıkıntı olabilir, tamda bir kutucuğa tıklayacakken otobüs bir çukurdan geçse aha kilitlendi :) Telefonu ters çevirince olan kapatma zaten var ama başka şeylerde mümkün, telefonu ters çevirdiğinde hemen kilitlensin mesela.
Yada başka birşey söyleyeyim, mesajı yazdın telefonu baş aşa döndürüyorsun ve mesaj aşaa doğru akarak gidiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sarj konusunda şöyle bir denemem oldu bu gün insidırı denedim ancak pek fark etmediğini gördüm şöyle bir deneme yaptım ilk başta insider arka planda açık ayarda ve telefon hiç bir uygulama açık degil ve 1 saat boyunca kapalı kaldı ellemedim hiç bir kere baktım değerleri aldım kapadım 1 saat sonra tekrar bakıp sonuçları tekrar yazdım daha sonra insidırı silip tekrar aldım sonuçlar şu şekilde
insidır kurlu iken %56 olan sarjım 1 saat sonra %55 2 saat sonra %54'e indi
insidırı sildikten sonra %39 olan sarjım 1 saat sonra %37 2 saat sonra %36 indi burdan da görülecegi gibi aynı sonuçlar değişen pek bir şey yok testi wifi kapalı iken yapmıştım birde açık iken tekrar yapacağım
wifili tekrar test ettim onda da şöyle sonuç aldım kısaca aynı aslında ama uzn hali şöyle
insidir ve wifi açık iken telin tuş klidi kilitli tabiki ilk başta %31 di 1 saat sonra %29 2 saat sonra %27 ye düştü aslında aklımda birde tuş kilidi sürekli açık denemek varda onuda yaparım birazdan
tuş kilidi asla kapanmayacak şekilde ayarlı yani ekran devamlı açık wifi açık devamlı arka plan insider açık performans testi sonuçları
ilk başta %27 olan sarjım 1 saat sonra %23 e indi 2 saat sonra %19 da kapandı sizce nasıl yorumları bekliyorum bu kadar test sonucuna varırsak insider fazla sarj yemiyor başka bir test önerisi olan varsa söylesin onuda deniyelim benim aklıma gelen herşeyi denedim sarjın bir miktar azalması telefonun kendi şebeke harcama falan bu arada bu testlerin hiç birince pil tasarruf modu açık değildi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve ceza87
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Demek ki İnsider kullanmamak için bir sebep yok :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar asphalt 8 de oyuna hayalet eklemeyi denediniz mi bende oyundan atıyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaşlar ben wp aşkı nerden geliyor söyleyim . Nokia da degil belki . Tek kelime
Ayarlar cihaz hakkında sadece windows kelimesi . Yani windows sistemi . Ne kadar eksik sistemde olsa birakamazsiniz . Şunu da söyleyim java bile neredeyse önde mesele özgürlük degil aşk . Özgürlük isteyen androud kullanıyor. Wp kullanırken özgür duyguları baskı yapınca wp aşkı soğuyanda cok . Bu sistem on yilda 5 yıl önceki Androide belki yetişir . Baksanıza yilda yarim adım gidiyor . O yüzden sohbet hız ve cihaz olmalı artık bence boot muş sistem miş ne kadar konuşsak boş . Ms başta hata yapti . Parayı samsun aple götürdü .

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Telefonumu servise yollayacağım bu 3. olacak.Ben tleefonumun değişmesini istiyorum bir defa sesin karşıya gitmeme probleminden bir defa da flashı çalışmadığı için yolladım şimdi her iki sorun devam etmekte.Telefon değişimi için ne yapmam gerek Teleservis'e gidecek sanırsam telefon.

blackcemre

Üye
Telefonumu servise yollayacağım bu 3. olacak.Ben tleefonumun değişmesini istiyorum bir defa sesin karşıya gitmeme probleminden bir defa da flashı çalışmadığı için yolladım şimdi her iki sorun devam etmekte.Telefon değişimi için ne yapmam gerek Teleservis'e gidecek sanırsam telefon.
o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyor

İlginçtir bu ses gitmeme durumu çoğu kişide var iki üç sayfa geride burada da yazdım bende de ses sorunu var aldığım günden beri ses sorunu var son 1-2 aydır hiç kullanamıyorum ses gitmiyor deyip yüzüme dahi kapatıyorlar kulaklık ile dolaşıyorum adama verdim ses sorunu var dedim hemen kendi telefonunu aradı abi bu aslan gibi çalışıyor dedi yani değişmek tamir etmek istemiyorlar anlaşılan yinede bıraktım bakalım ne olacak

Üst Alt