Tmobile
Üye
arkadaşlar ie'de kullanıcı adı, şifre kaydedilmesi için ayrı bir ayar var mı yoksa böyle bir özellik kullanılmıyor mu ?
maalesef İe10 da boyle bir ozellik bulunmamaktadır
arkadaşlar ie'de kullanıcı adı, şifre kaydedilmesi için ayrı bir ayar var mı yoksa böyle bir özellik kullanılmıyor mu ?
saten gdr3 yazması tuhaf olurdu çunku 8.1 gelmedi ondan 8.0 yazıyor Lumialarda Lumia Black Guncellemssi Gelince Değişiyor.Htc 8x büyük güncelleme yaptık ama değişiklik görmedim . Turkcell market geldi . Hakkında ise yine wp 8.0 yazıyor gdr3 görmedim
ben hiç memnun değilim verilen güncellemelerden para gelsin İlk İş Değiştiricem Heleki 512mb ramlı cihazlar unutuldu.Ne farkı varki . Girsellerde kutularda aynı . Insan bir değişiklik yapar heyecanimiz yarıda kaldi .![]()
Hiç bir şey yapma direk götür ver, onlar simi çıkarıp sana verirler. Her ihtimale karşı yedek almayı unutma. Geçmiş olsun
dediğin program kendi çektiğin resimlere bakıyor senin kaydırıyorsunarkadaşlar bir sorum olucak bizim bu photobreamer ne zaman çıktı ve ilk çıktıgında barkodu okuttuktan sonra sallayınca görüntü değişiyormuydu bunu niye soruyorum discovery 2 de arka plan uygulamalrı kısmında sallayınca bütün programları kapama gibi bir özellik getirilmiş aslında bunu biz daha önceden farklı programlar için kullanıyoruz geçen facebooktada oldugunu fark ettim oda öyleymiş bizede aslında sallayınca farklı görevler eklene bilir
ben orda resim göstermesinden degil sallayınca bir şey yapmasından bahseidyorum yazımı düzgün okumadınız sanırsam veya yanlış anladınız zaten şuan bir kaç programda kullanılıyor ancak bunu son nokia beamer ile de daha aktif ve belirgin hale getirdi nokia bununla ilerde neler yapılar bilir diye düşünüyorum sadece benYa sorma adama verdim dedim karşıya ses gitmiyor aldığımdan beri böyle falan hakikaten öyle hatta karşıya ses gitmiyor konusu vardı orada da paylaşmıştım son üç aydır kulaklıkla idare ediyorum ne yapayım telefonda vermiyorlar idareten böyle neyse
adam ses gitmiyor deyince hemen kendi telefonunu aradı alo alo dedi abi tamam ses gidiyor bunda bir şey yok aslan gibi çalışıyor dedi ben bıraktım tabi kafgayı yedim deli adam ya
dediğin program kendi çektiğin resimlere bakıyor senin kaydırıyorsun
Çok sert de atmamak gerekAslında güzel fikirler çıkacaktır. Hemen aklıma gelen fikri söyleyeyim. Mesaj yazdınız, atma hareketi yapıyorsun telefonla ve hop mesaj gittiArkadaş naptın diyor, sende Attım diyorsun.
haha güzel olmaz mıydı?
![]()

güzel fikir mesela böyle kolaylıklar yapıla bilir veya telefonun ayarlar kısmında sallayınca reset atması falan buna hatta wifi kısmında sallayınca açılma kapanma bir çok şey yapılabilir birde en çok kullanıcıların seviceği bence ana menüde sallayınca kilitlenmesi süper olur benceAslında güzel fikirler çıkacaktır. Hemen aklıma gelen fikri söyleyeyim. Mesaj yazdınız, atma hareketi yapıyorsun telefonla ve hop mesaj gittiArkadaş naptın diyor, sende Attım diyorsun.
haha güzel olmaz mıydı?
![]()
Telefonu ters çevirince olan kapatma zaten var ama başka şeylerde mümkün, telefonu ters çevirdiğinde hemen kilitlensin mesela. 
o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyorTelefonumu servise yollayacağım bu 3. olacak.Ben tleefonumun değişmesini istiyorum bir defa sesin karşıya gitmeme probleminden bir defa da flashı çalışmadığı için yolladım şimdi her iki sorun devam etmekte.Telefon değişimi için ne yapmam gerek Teleservis'e gidecek sanırsam telefon.
Telefonumu servise yollayacağım bu 3. olacak.Ben tleefonumun değişmesini istiyorum bir defa sesin karşıya gitmeme probleminden bir defa da flashı çalışmadığı için yolladım şimdi her iki sorun devam etmekte.Telefon değişimi için ne yapmam gerek Teleservis'e gidecek sanırsam telefon.
o ses bu nedenle gitmiyor yukaradaki mikrofon gün geçtikçe içi toz doluyor ve ses diğer tarafa gitmiyor