güzel uygulama teşekkürlerCevabın için teşekkürler,aslında buna benzerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızisimli uygulama var ama O daha güzel.

dikkat ettiyseniz artık arka plan güncellemelerini hiç yapmıyor Black güncellemesinden sonra.önceden en azından yarım saatte bir yapıyordu.
kullandıklarım bing hava ve insider batarya.
örneğin batarya bitmiş halen sabah şarjdan çıktığındaki %100 ü ve sabah ki hava sıcaklığını gösteriyor.onlarıda sabah ben açarak güncellemiştimve daha çabuk şarj tüketmeye başladı kullanımda
hadi ya.Bende sürekli olarak güncelleme yapıyor. İnsider Pro var şarj a takıyorum 5 dakikada bir % si değişiyor. Ayrıca şarj sürem iyice uzadı. Demek ki cihazdan cihaza değişiyor.
şarjı ne kadar dayanıyor acaba merak ettim ben belki normal pillidir diye düşünüyordum ama sarjlı olması daha iyi olabilir sarj kablosu tek ile aynımı birde yuva girişi birde afiye nasıl bagladıgınız direk deme anfinin ses çıkış kablosuna telden müzik açtıgınızda orda çıkartıyor çok almak istiyorum hem pc de hemde telden telefonla baglantısını koparmka istiyorum koblolarla uğraşmak yerine direk bana sabitlensin rahat olur bayabh-111 kullanıyorum. Çok iyi şarjı ve ses kalitesi. Ses kaybı çok az . PC'de kullanıyorum . Amfiye de bağlıyorum .kısa aux kablom var arabanın teybine de bağlıyorum . Görüşmeleri teybden yapıyorum . Tavsiye ederim pişman olmazsın. Üzerinde tuşları var . İnce uçlu şarj cihazından şarj oluyor.
Hocam hiç denemedim ama iş yerimdeki arkadaş denemişti ve onun 920 de giden posta sunucu ayarlarından sorun çıkmıştı. PC deki giden posta sunucusu rakamına bakıp aynısını girdiğinde sorun düzelmişti. Ayarları pc nizdeki ile birebir benzer yapmayı deneyin eğer denemediyseniz.firma e posta ayarımızı nasıl ayarlıyoruz Outlook Vista da Windows mail gibi info@ ile başlayan uzantı açmak mail adresimi şifremi giriyorum hesap ekle bölümünden ama başaramadım yardım Help me
microsoft outlook/Araçlar/Hesap Ayarları kısmından gerekli bilgileri temin ettikten sonra Hesap ekle kısmından İleri Düzey Kurulum/e-posta bilgilerini gir ve İlerle, İnt.E-postasını seçtikten sonra ilgili alanları doldur ve Tür olarak POP3 seç, sonra kullanıcı adı kısmına tekrar eposta adresini yaz, Gelen ve Giden(smtp) e-posta sunucu bilgisini gir. sunucu bilgisi mail.(şirket ünvanı vb.).com(.tr) şeklindedir.firma e posta ayarımızı nasıl ayarlıyoruz Outlook Vista da Windows mail gibi info@ ile başlayan uzantı açmak mail adresimi şifremi giriyorum hesap ekle bölümünden ama başaramadım yardım Help me