İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
ah Bi bilsek

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ahh nokia ahhh :(

carew89

carew89

Üye
asphalt güncellemeye çalışıyorum arkadaşlar 820 mb iniyor diyor ve hafızada yer yok diyor anlamadım şimdi ! illaki güncellemesi için oyunun kendisinimi silmeliyim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
asphalt güncellemeye çalışıyorum arkadaşlar 820 mb iniyor diyor ve hafızada yer yok diyor anlamadım şimdi ! illaki güncellemesi için oyunun kendisinimi silmeliyim.
mantıklı :emzik:

carew89

carew89

Üye
32 mb boş yer vardı, minion rush ,teple run ve hill climb racingi sildim 522 mb oldu boş yer. zaten oyun yok başka. Bunların megabaytlarca yer kaplamasınıda hiç anlayamıyorum sistemde.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
32 mb boş yer vardı, minion rush ,teple run ve hill climb racingi sildim 522 mb oldu boş yer. zaten oyun yok başka. Bunların megabaytlarca yer kaplamasınıda hiç anlayamıyorum sistemde.
zaten güncellemeden sorna kayıtlar silinmiyormu boşuna diğer uygulamları silmiş olabilirsiniz ben kayıtlar siliniyor diye biliyorum

carew89

carew89

Üye
hocam öyle olsa keşke, güncelleme yaparken yine yeniden indiriyormuş gibi yapıyor böylece hiç olmayan uygulama yer kaplıyor. Lanet olsun asphaltıda sildim şimdi yer açın diyor. Format atmayı düşünüyorum herşeyi sildim hala yer yok diyor kafayı yememe ramak kaldı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sizde de oluyor mu arkadaşlar; bende internet explorer ayarlarından geçmişi sil komutunu verince "gözatma geçmişi siliniyor" ibaresi altında dakikalarca uğraşıyor. Çok uzun sürüyor. Kapatırda yeniden açarsam bir daha denersen hemen bitiyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sizde de oluyor mu arkadaşlar; bende internet explorer ayarlarından geçmişi sil komutunu verince "gözatma geçmişi siliniyor" ibaresi altında dakikalarca uğraşıyor. Çok uzun sürüyor. Kapatırda yeniden açarsam bir daha denersen hemen bitiyor :)
:evet:

YkPkY

YkPkY

Üye
yessss

erndrdyk

erndrdyk

Üye
arkadaşlar şu beta programları denememiz için ne gerekiyor örnek veriyorum passaparolayı indirmek istediğimde inmiyor bunu nasıl indirebilirim?

adanali1978

Üye
lumia 920 kapandı bi daha açılmadı pc dede gözükmüyor yardım edebilirmisiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ses kısma, güç tuşu ve kamera tuş kombinasyonu ile hard reset dene

4MaGuS

4MaGuS

Üye
pc ye takılımı şuan belki usb de sorun vardır kendi sarj cihazına takıp ses ve güç tuşlarına basmayı deneyin tabiki bunu yapamadan önce ilk sarjda dursun bir 30dk falan sonra deneyin olmazsa farklı yollar deneriz

capkino06

Üye
Arkadaşlar app Studio sitesinde geliştirdiğim programı telefonu yükleyip test etmem mümkün mü? Mümkünse nasıl yaparım?

Üst Alt