İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Ses seviyesi sorunu olan başka arkadaşlar da varmış. Neden ki bu sorun?

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Canımı sıkan Black+GDR3 de ise Facbook resimleri yarım ... şarj konusu ise belirgin farklılıklar var .... Önlizleme Yazılımı GDR3'üde yüklediğimde Resim sorunu vardı GDR2 AMBER'e geçiş yapmıştım şimdi bu Facebook resmindeki ekrana sığmama olayınada takıldım :)

YkPkY

YkPkY

Üye
dikkat ettiyseniz artık arka plan güncellemelerini hiç yapmıyor Black güncellemesinden sonra.önceden en azından yarım saatte bir yapıyordu.
kullandıklarım bing hava ve insider batarya.
örneğin batarya bitmiş halen sabah şarjdan çıktığındaki %100 ü ve sabah ki hava sıcaklığını gösteriyor.onlarıda sabah ben açarak güncellemiştimve daha çabuk şarj tüketmeye başladı kullanımda

Akhtoher

Akhtoher

Üye
dikkat ettiyseniz artık arka plan güncellemelerini hiç yapmıyor Black güncellemesinden sonra.önceden en azından yarım saatte bir yapıyordu.
kullandıklarım bing hava ve insider batarya.
örneğin batarya bitmiş halen sabah şarjdan çıktığındaki %100 ü ve sabah ki hava sıcaklığını gösteriyor.onlarıda sabah ben açarak güncellemiştimve daha çabuk şarj tüketmeye başladı kullanımda

Bende sürekli olarak güncelleme yapıyor. İnsider Pro var şarj a takıyorum 5 dakikada bir % si değişiyor. Ayrıca şarj sürem iyice uzadı. Demek ki cihazdan cihaza değişiyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sarj konusa degirnirsek bu gün aşagı yukarı 2 saatten fazla subvay surfes oynadım %70 civarında olam sarjım %38de falan bıraktım fena degildi bence sizce performansı nasıl bu arada bir sorum olacak acaba bu nokia bluetoothe kulaklıklarını kullanan varmı hiç ben bundan almak istiyorum kafamda takılan bazı sorualar var ilk olarak baglantıda sorunlar çıkıyormu yani müzik dinlerken anlık olarak aktarıyor yavaşlama falan oluyormu birde baglantı falan kopuyormu hiç veya sık sık sorun yaşan varmıdır ben hem pc için hemde telefon için kullanmayı düşünüyorum sorun çıkmaz haralde birde bu kulaklığın üzerinde her hangibir kontrol tuşları öyle olanları varmıdır varsa biraz biilgi verebilirmisiniz acaba ne önerirsiniz bana

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende sürekli olarak güncelleme yapıyor. İnsider Pro var şarj a takıyorum 5 dakikada bir % si değişiyor. Ayrıca şarj sürem iyice uzadı. Demek ki cihazdan cihaza değişiyor.
hadi ya.
benimkinde tık yok

technicker

technicker

Üye
bh-111 kullanıyorum. Çok iyi şarjı ve ses kalitesi. Ses kaybı çok az . PC'de kullanıyorum . Amfiye de bağlıyorum .kısa aux kablom var arabanın teybine de bağlıyorum . Görüşmeleri teybden yapıyorum . Tavsiye ederim pişman olmazsın. Üzerinde tuşları var . İnce uçlu şarj cihazından şarj oluyor.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bluetooth kulaklıkları iyi güzelde tek sorun radyo çalışmaz.

bj_kmurat

Üye
Konu açılmışken arkadaşlar bende de bh218 Bluetooth kulaklık var. Lumia 920 ile ses çok az geliyor. Nokia c3 ile deniyorum gürültülü ortamlarda bile çok rahat duyabiliyorum. Ses seviyesi 10da ama sanki 2-3 gibi az ses geliyor. Nasıl çözülür bilen var mı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bh-111 kullanıyorum. Çok iyi şarjı ve ses kalitesi. Ses kaybı çok az . PC'de kullanıyorum . Amfiye de bağlıyorum .kısa aux kablom var arabanın teybine de bağlıyorum . Görüşmeleri teybden yapıyorum . Tavsiye ederim pişman olmazsın. Üzerinde tuşları var . İnce uçlu şarj cihazından şarj oluyor.
şarjı ne kadar dayanıyor acaba merak ettim ben belki normal pillidir diye düşünüyordum ama sarjlı olması daha iyi olabilir sarj kablosu tek ile aynımı birde yuva girişi birde afiye nasıl bagladıgınız direk deme anfinin ses çıkış kablosuna telden müzik açtıgınızda orda çıkartıyor çok almak istiyorum hem pc de hemde telden telefonla baglantısını koparmka istiyorum koblolarla uğraşmak yerine direk bana sabitlensin rahat olur baya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar,fm radyo da frekanslara isim verebliyormuyuz acaba?.ben denedim ama nafile

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır abi, çok aradım ama bulamadım :no:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
firma e posta ayarımızı nasıl ayarlıyoruz Outlook Vista da Windows mail gibi info@ ile başlayan uzantı açmak mail adresimi şifremi giriyorum hesap ekle bölümünden ama başaramadım yardım Help me

suyunsesi

suyunsesi

Üye
firma e posta ayarımızı nasıl ayarlıyoruz Outlook Vista da Windows mail gibi info@ ile başlayan uzantı açmak mail adresimi şifremi giriyorum hesap ekle bölümünden ama başaramadım yardım Help me
Hocam hiç denemedim ama iş yerimdeki arkadaş denemişti ve onun 920 de giden posta sunucu ayarlarından sorun çıkmıştı. PC deki giden posta sunucusu rakamına bakıp aynısını girdiğinde sorun düzelmişti. Ayarları pc nizdeki ile birebir benzer yapmayı deneyin eğer denemediyseniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
microsoft outlook/Araçlar/Hesap Ayarları kısmından gerekli bilgileri temin ettikten sonra Hesap ekle kısmından İleri Düzey Kurulum/e-posta bilgilerini gir ve İlerle, İnt.E-postasını seçtikten sonra ilgili alanları doldur ve Tür olarak POP3 seç, sonra kullanıcı adı kısmına tekrar eposta adresini yaz, Gelen ve Giden(smtp) e-posta sunucu bilgisini gir. sunucu bilgisi mail.(şirket ünvanı vb.).com(.tr) şeklindedir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Cihaz aldığım da ses karşıya gitmiyordu dayandım ama artık sabrım taştı servise verecem nasıl veriyorsunuz telefonlar mailler açık diğer telefonlar gibi simi çıkart olmuyor sıfırlıyormusunuz yoksa hesaplarımı siliyorsunuz nasıl verim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç bir şey yapma direk götür ver, onlar simi çıkarıp sana verirler. Her ihtimale karşı yedek almayı unutma. Geçmiş olsun

beats

beats

Üye
@Tmobile forum kurallarına dikkat etmiyorsun benim için sorun değil ama son bi söyleyeyim dedim, senin yapman gereken şirkete mail baskısı, bu arada temple run 2 güncellemesi geldi hâlâ kayıt yapmıyor oyun nasıl xbox desteği var anlamadım

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar ie'de kullanıcı adı, şifre kaydedilmesi için ayrı bir ayar var mı yoksa böyle bir özellik kullanılmıyor mu ?

Üst Alt