program kısmını yaptıktan sonra devamlı next dediğiniz en son 4 kısımda size bir yükleme yapıyor ve size barkot veriyor o ekran karışınıza geldiğinde microsoft hesabınıza meil geliyor barkot okuma programı varsa o kısmı okutarak direk yükliye bilirsiniz veya meile telefondan bakarak orda verilen ilk uygulama ismine tıkladıgında sizi direk uygulama indirme linkine yönlendirir ve indirip kurun daha sonra uyuglamaları kontrol edinArkadaşlar app Studio sitesinde geliştirdiğim programı telefonu yükleyip test etmem mümkün mü? Mümkünse nasıl yaparım?
teşekkür ederim sağ olasınprogram kısmını yaptıktan sonra devamlı next dediğiniz en son 4 kısımda size bir yükleme yapıyor ve size barkot veriyor o ekran karışınıza geldiğinde microsoft hesabınıza meil geliyor barkot okuma programı varsa o kısmı okutarak direk yükliye bilirsiniz veya meile telefondan bakarak orda verilen ilk uygulama ismine tıkladıgında sizi direk uygulama indirme linkine yönlendirir ve indirip kurun daha sonra uyuglamaları kontrol edin
Püf Noktası - Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek bu konuda yaptığımız developer unlock değil mi ya?teşekkür ederim sağ olasın![]()
reset atıp tekrar denedin mi?Sorun şu DR kalori uygulaması kaldırılmıyor indirilip kurulmuyorda sorun şöyle.
Kaldır yazısı silik çıkıyor.
@Dejavuex Katılıyorum, sürekli hata düzeltmeleri içeriyor ama sorsan hangi hatalar inan hiç bir fikrim yok.sürekli güncelleniyor ne geliyor merak ediyorum![]()
Bu arada sende görmüşsündür zaten, son güncellemede fhotolens ile iki yönlü protokol desteği sağlamış. 
Sorun şu DR kalori uygulaması kaldırılmıyor indirilip kurulmuyorda sorun şöyle.
Kaldır yazısı silik çıkıyor.
bana kalırsa ekrana görüntü aktaran film zarar görmüş olabilir ama yine de önce sıfırla olmazsa bir de Flash dene yok uğraşamam dersen hemen servise yollaarkadaşlar telefonumu gece şarja takmıştım sabah kalktığımda bu haldeydi
bi önerisi olan var mı napabilirim?
yazılımı tekrar temiz olarak yüklemekflash derken ?
yazılımda sıkıntı var ise yapabilir diye Flash dene dedim fakat amber yüklü iken de böyle ise servise yollaman daha iyi Flash denerim dersen Nokia software updater for retail 4.0.1 i pcye yükle telefonu usbyle bağla program yazılımı bulup Flash atacaktırbu olduktan sonra black güncellemesini yüklemiştim aslında yazılım sorunu olmadığınden kesinlikle eminim kutucuklar yazılar gölgeli ikişerli acayip bişe sanırım ilk defa benim başıma geldi flash işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum fabrika ayarlarına döndürsem fln olmaz mı illa yapacaksan sıfırdan temiz yüklemi diyorsun
anladım servis yolu görünmüş ekran değişebilirbu olduktan sonra black güncellemesini yüklemiştim aslında yazılım sorunu olmadığınden kesinlikle eminim kutucuklar yazılar gölgeli ikişerli acayip bişe sanırım ilk defa benim başıma geldi flash işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum fabrika ayarlarına döndürsem fln olmaz mı illa yapacaksan sıfırdan temiz yüklemi diyorsunayrıca yazılım sorunu olmadığından şu şekilde eminim
buda az önce telefondan aldığım ekran görüntüsü
incelemede darp, sıvı teması bulunmazsa girerevet sanırım öyle yinede sağol son bi sorum var durduk yere oldu bu olay garanti kapsamına girer mi?
çözünürlük düşüyor diye gelmez denmiştiArkadaşlar bu sozoom isimli programın bizim cihazlara gelme olasılığı nedir acaba,bildiğim kadarı ile 1020 ve 1520 ye yüklenebiliyor.diğer pureview destekli cihazlara(L920 gibi)gelecekmi acaba.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cevabın için teşekkürler,aslında buna benzerçözünürlük düşüyor diye gelmez denmişti