İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
bedava oyun yüklemek için unlock yaptım zaten

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar app Studio sitesinde geliştirdiğim programı telefonu yükleyip test etmem mümkün mü? Mümkünse nasıl yaparım?
program kısmını yaptıktan sonra devamlı next dediğiniz en son 4 kısımda size bir yükleme yapıyor ve size barkot veriyor o ekran karışınıza geldiğinde microsoft hesabınıza meil geliyor barkot okuma programı varsa o kısmı okutarak direk yükliye bilirsiniz veya meile telefondan bakarak orda verilen ilk uygulama ismine tıkladıgında sizi direk uygulama indirme linkine yönlendirir ve indirip kurun daha sonra uyuglamaları kontrol edin

capkino06

Üye
program kısmını yaptıktan sonra devamlı next dediğiniz en son 4 kısımda size bir yükleme yapıyor ve size barkot veriyor o ekran karışınıza geldiğinde microsoft hesabınıza meil geliyor barkot okuma programı varsa o kısmı okutarak direk yükliye bilirsiniz veya meile telefondan bakarak orda verilen ilk uygulama ismine tıkladıgında sizi direk uygulama indirme linkine yönlendirir ve indirip kurun daha sonra uyuglamaları kontrol edin
teşekkür ederim sağ olasın :)
teşekkür ederim sağ olasın :)
Püf Noktası - Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek bu konuda yaptığımız developer unlock değil mi ya?

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dakamon

dakamon

Üye
Sorun şu DR kalori uygulaması kaldırılmıyor indirilip kurulmuyorda sorun şöyle.

Kaldır yazısı silik çıkıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sürekli güncelleniyor ne geliyor merak ediyorum:D
@Dejavuex Katılıyorum, sürekli hata düzeltmeleri içeriyor ama sorsan hangi hatalar inan hiç bir fikrim yok. :no: Bu arada sende görmüşsündür zaten, son güncellemede fhotolens ile iki yönlü protokol desteği sağlamış. :)

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Acaba forumda bu gif tarzı uygulamaları çalıştıran bir program varmı mağazada

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Sorun şu DR kalori uygulaması kaldırılmıyor indirilip kurulmuyorda sorun şöyle.

Kaldır yazısı silik çıkıyor.

daha önce benim de başıma geldi. facebook uygulamasını ya güncelliyordum ya da kaldırıyordum. şimdi tam hatırlamıyorum. işlemi tam başlattım yani o anda vazgeçip geri yaptım. sonra bir farkettim uygulama aynen böyle olmuş. silik görünüyor ve ne kaldırılıyor ne de güncelleniyor. sanırım yaptığım işlem güncelleme idi. çünkü sürekli mağazada kontrol ediyordum güncelleme görünüyormu diye. yani iptal ettiğim için var olan güncelleme bile görünmüyordu. sanırım zaman sonra yeni bir güncelleme düşünce uygulama mudahele edilir gale gelmişti. sende de benzer bir durum olmuş olabilir.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
arkadaşlar telefonumu gece şarja takmıştım sabah kalktığımda bu haldeydi
bi önerisi olan var mı napabilirim?

beats

beats

Üye
arkadaşlar telefonumu gece şarja takmıştım sabah kalktığımda bu haldeydi
bi önerisi olan var mı napabilirim?
bana kalırsa ekrana görüntü aktaran film zarar görmüş olabilir ama yine de önce sıfırla olmazsa bir de Flash dene yok uğraşamam dersen hemen servise yolla

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
flash derken ?

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
bu olduktan sonra black güncellemesini yüklemiştim aslında yazılım sorunu olmadığınden kesinlikle eminim kutucuklar yazılar gölgeli ikişerli acayip bişe sanırım ilk defa benim başıma geldi flash işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum fabrika ayarlarına döndürsem fln olmaz mı illa yapacaksan sıfırdan temiz yüklemi diyorsunayrıca yazılım sorunu olmadığından şu şekilde eminim
buda az önce telefondan aldığım ekran görüntüsü

beats

beats

Üye
bu olduktan sonra black güncellemesini yüklemiştim aslında yazılım sorunu olmadığınden kesinlikle eminim kutucuklar yazılar gölgeli ikişerli acayip bişe sanırım ilk defa benim başıma geldi flash işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum fabrika ayarlarına döndürsem fln olmaz mı illa yapacaksan sıfırdan temiz yüklemi diyorsun
yazılımda sıkıntı var ise yapabilir diye Flash dene dedim fakat amber yüklü iken de böyle ise servise yollaman daha iyi Flash denerim dersen Nokia software updater for retail 4.0.1 i pcye yükle telefonu usbyle bağla program yazılımı bulup Flash atacaktır
bu olduktan sonra black güncellemesini yüklemiştim aslında yazılım sorunu olmadığınden kesinlikle eminim kutucuklar yazılar gölgeli ikişerli acayip bişe sanırım ilk defa benim başıma geldi flash işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum fabrika ayarlarına döndürsem fln olmaz mı illa yapacaksan sıfırdan temiz yüklemi diyorsunayrıca yazılım sorunu olmadığından şu şekilde eminim
buda az önce telefondan aldığım ekran görüntüsü
anladım servis yolu görünmüş ekran değişebilir

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
evet sanırım öyle yinede sağol son bi sorum var durduk yere oldu bu olay garanti kapsamına girer mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu sozoom isimli programın bizim cihazlara gelme olasılığı nedir acaba,bildiğim kadarı ile 1020 ve 1520 ye yüklenebiliyor.diğer pureview destekli cihazlara(L920 gibi)gelecekmi acaba.

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bu sozoom isimli programın bizim cihazlara gelme olasılığı nedir acaba,bildiğim kadarı ile 1020 ve 1520 ye yüklenebiliyor.diğer pureview destekli cihazlara(L920 gibi)gelecekmi acaba.
çözünürlük düşüyor diye gelmez denmişti

efeler12

efeler12

Üye
Blackten sonra ses denetiminde sıkıntılar yaşıyorum bazen. şarkıyı hangi ses seviyesinde açtıysam o seviyede kalıyor değiştirdiğimde seviye değişiyor ama ses değişmiyor yeniden başlatarak çözebiliyorum sadece sizde de var mı böyle bir sorun?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
çözünürlük düşüyor diye gelmez denmişti
Cevabın için teşekkürler,aslında buna benzer isimli uygulama var ama O daha güzel.

• Beğen
Tepkiler: beats

Üst Alt