İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar . bu kötü oldu işte

• Beğen
Tepkiler: n000k
kamil5028347

kamil5028347

Üye
telefonuda bugün aldım acaba geri versemmi diye düşünmeye başladım ama bilmiyorum. bu sorun dışında pek bi sıkıntı yok aslında kararsız kaldım yani

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefonuda bugün aldım acaba geri versemmi diye düşünmeye başladım ama bilmiyorum. bu sorun dışında pek bi sıkıntı yok aslında kararsız kaldım yani

Görüntülü görüşme iade sebebi olmamalı bence :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar bir de bu 50 tl lik hediye kuponuyla alabileceğim en iyi ücretli uygulamalar hangisi acaba yardımcı olabilirmisiniz neleri almalıyım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Modern Combat 4
Manuganu
Where'sMyWater2
Pishti Tr
MoliPlayerPro
Weather Flow
İngilizcen
Insider Pro
Flightradar24
Asphalt
Film Hector Maximum

YkPkY

YkPkY

Üye
Modern Combat 4
Manuganu
Where'sMyWater2
Pishti Tr
MoliPlayerPro
Weather Flow
İngilizcen
Insider Pro
Flightradar24
Asphalt
Film Hector Maximum
abbbboooooo,bu neee,
aynısı wp8 içinde olsa keşke:ahpardon yanlışlıkla güncelleme konusuna girmiş zannettim kendimi

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Görüntülü görüşme iade sebebi olmamalı bence :)

Satın alınan herhangi bir ürün gerekçe göstermeksizin 7 gün içerisinde iade edilebilir. İadeyi almayan zorluk çıkaran firma yada kurum hakem heyetine şikâyet edilebilir. Yani arkadaşın bir sebep göstermesine gerek yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Satın alınan herhangi bir ürün gerekçe göstermeksizin 7 gün içerisinde iade edilebilir. İadeyi almayan zorluk çıkaran firma yada kurum hakem heyetine şikâyet edilebilir. Yani arkadaşın bir sebep göstermesine gerek yok.
Sen beni hepten yanlış anlamışsın be Çağrı. :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler geçen sormuştum yine sorayım aranızda 720 nin arka kapağını değiştirten olmadı mı hiç ? neresi kaça değiştiriyor bilgisi olan yok mu ?

erhanercan

erhanercan

Üye
ya arkadaşlar olmadı istanbul içi elden orjinal lumia 920 kasası bulamıyorum ya yok mu birebir orjinal bulup takan kullanan yahu çoğu yerde aa kalite çıkıyor full çıkmıyor dh de de açtım konuyu ama ses yok oradan da :(

beats

beats

Üye
ya arkadaşlar olmadı istanbul içi elden orjinal lumia 920 kasası bulamıyorum ya yok mu birebir orjinal bulup takan kullanan yahu çoğu yerde aa kalite çıkıyor fu ll çıkmıyor dh de de açtım konuyu ama ses yok oradan da :(
orijinal bulman zor zaten ama forumda değiştirenler var yardımcı olurlar değişim konusunu arat konuları bulursun

erhanercan

erhanercan

Üye
orijinal bulman zor zaten ama forumda değiştirenler var yardımcı olurlar değişim konusunu arat konuları bulursun

aradım net cevap bulamadım konu da açtım bulamadım, piyasada da bulamıyorum ..

luckysleven

luckysleven

Üye
ya arkadaşlar olmadı istanbul içi elden orjinal lumia 920 kasası bulamıyorum ya yok mu birebir orjinal bulup takan kullanan yahu çoğu yerde aa kalite çıkıyor fu ll çıkmıyor dh de de açtım konuyu ama ses yok oradan da :(

ben daha önce buradan 8s için alt kapak aldım gayet başarılı orjinal ürün geldi. Ha fabrika çıkış ürünle aynımıdır bilemiyorum ama benim telefonum mavi renkti ton farkı bile yoktu. Ebay de satılan ürünlerle aynı zaten kendileri ebay den alıp üzerine ekleyip satıyorlar .. Şimdi 720 için orjinl arka kapak almayı düşünüyorum ama taktıracak yer neresi var Care takar mı onu bilemedim. Kısaca güvenilir yer senden ricam eyer bunları takacak yer bulursan istanbulda haber verirmisin ? buda benim alacağım ürün .. Bu arada bilgin olsun adamlar iki üç günde bir 1-2 lira fiyat arttırıyor dolar yükseldiği için sonra düşürüyorlar . Birde yerlerini gördüm onu da belirteyim sağlam yer

beats

beats

Üye
aradım net cevap bulamadım konu da açtım bulamadım, piyasada da bulamıyorum ..
akilliphone.com da var ama forumdan bir arkadaş almış fakat Full kasa olmasına rağmen kasanın iç aparatları hem eksik kasa da cihaza göre dar gelmiş sıkıntı yaşamış

luckysleven

luckysleven

Üye
haha arka arkaya 2 tane çelişkili tavsiye oldu : )

Üst Alt