n000k
Üye
heh anca öyle yaparsın. Normalde mortingenSkype ile![]()

heh anca öyle yaparsın. Normalde mortingenSkype ile![]()

heh anca öyle yaparsın. Normalde mortingen![]()

Keşke almadan araştırsaydın. İsteklerini karşılıyormu,karşılamıyormu diye.. olan olmuş artıkçok teşekkür ederim arkadaşlar . bu kötü oldu işte

telefonuda bugün aldım acaba geri versemmi diye düşünmeye başladım ama bilmiyorum. bu sorun dışında pek bi sıkıntı yok aslında kararsız kaldım yani

abbbboooooo,bu neee,Modern Combat 4
Manuganu
Where'sMyWater2
Pishti Tr
MoliPlayerPro
Weather Flow
İngilizcen
Insider Pro
Flightradar24
Asphalt
Film Hector Maximum
pardon yanlışlıkla güncelleme konusuna girmiş zannettim kendimiGörüntülü görüşme iade sebebi olmamalı bence![]()
Sen beni hepten yanlış anlamışsın be Çağrı.Satın alınan herhangi bir ürün gerekçe göstermeksizin 7 gün içerisinde iade edilebilir. İadeyi almayan zorluk çıkaran firma yada kurum hakem heyetine şikâyet edilebilir. Yani arkadaşın bir sebep göstermesine gerek yok.

Demek ki seni bir tek ben anladım bende yanlış anladımSen beni hepten yanlış anlamışsın be Çağrı.![]()

wechatte ile de görüşebilirsinrica etsem yardımcı olurmusunuz ben yeni lumia 925 aldım fakat operatör üzerinden görüntülü arama yapamıyorum bunu nasıl yapacağım
orijinal bulman zor zaten ama forumda değiştirenler var yardımcı olurlar değişim konusunu arat konuları bulursunya arkadaşlar olmadı istanbul içi elden orjinal lumia 920 kasası bulamıyorum ya yok mu birebir orjinal bulup takan kullanan yahu çoğu yerde aa kalite çıkıyor fu ll çıkmıyor dh de de açtım konuyu ama ses yok oradan da![]()
orijinal bulman zor zaten ama forumda değiştirenler var yardımcı olurlar değişim konusunu arat konuları bulursun
ya arkadaşlar olmadı istanbul içi elden orjinal lumia 920 kasası bulamıyorum ya yok mu birebir orjinal bulup takan kullanan yahu çoğu yerde aa kalite çıkıyor fu ll çıkmıyor dh de de açtım konuyu ama ses yok oradan da![]()
akilliphone.com da var ama forumdan bir arkadaş almış fakat Full kasa olmasına rağmen kasanın iç aparatları hem eksik kasa da cihaza göre dar gelmiş sıkıntı yaşamışaradım net cevap bulamadım konu da açtım bulamadım, piyasada da bulamıyorum ..