İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Snapseed diye bir program gördüm ios'da bugün, bize gelme durumunu bilen duyan var mı acaba?

enessrsy

enessrsy

Üye
ismi tanıdık geliyor ama ne olduğunu biraz bahsetseydiniz iyi olurdu bence

Fotoğraf düzenleme programı. Markette fazlasıyla olduğunu biliyorum ama diğerlerine nazaran çok farklı bir program.

beats

beats

Üye
cevap için teşekkürler
ancak sorunun benden kaynaklı olduğunu duşunuyordum değilmiş. durum ilginçleşti. bilgisayarda internette sorun yok. ancak evdeki diğer telefonlar, iphone 3gs ve htc desire sv'de de internete erişilemiyor. ancak dediğim gibi pc normal. çözümü var mıdır ? modem motorola marka ve uydunet bağlantım var.
modemde dns var mı, yoksa modeme dns ayarlarını ekleyin cihazlardan tek tek uğraşmazsınız, bunu neden diyorum çünkü telefonu ilk aldığımda ağa bağlı olduğu halde internet yok gibi görünüyordu malum wpde dns gibi ufak ayarlara erişim yok şuan modemin kendi dnsini elle girince sonrasında o sorun hiç olmadı

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar mağaza mı yavaş benim telefon mu yavaşladı anlamadım oyun indireyim dedim 20 mb ustu wifi istior ne ayak bu

YkPkY

YkPkY

Üye
100 mb minimum,ne 20si.
Allah Allah

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
vallahi öyle

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
ya arkadaşlar golddan alınan ürünlerin garantisi yok mu

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Yok yaborç yok :D

YkPkY

YkPkY

Üye
bi reset meset bişiler yap

YkPkY

YkPkY

Üye
başına gelirse aynısı anlarsın :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
rica etsem yardımcı olurmusunuz ben yeni lumia 925 aldım fakat operatör üzerinden görüntülü arama yapamıyorum bunu nasıl yapacağım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Skype ile :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt