İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Merhaba MaxiCep Ailem,
Ya ulan mağaza'ya bakıyorum, encek kadar çocuklar uygulamaları satın aldıklarını filan söylüyorlar. Lan diyorum bunlara doğuştan mı bankalar kredi kartını kakalamış :sinir
Mağazadan nasıl uygulama satın alacam ? :duvar2: İlla kredi kartı mı gerekiyor, neden (:tl:) kontörlü yapmamışlar anlam veremiyorum :allalla:
Kontörlü olmuş olsaydı bu zamana kadar ortalama 200~300:tl: harcamışımdır abartısız :ehe

ininal kart diye bir şey var kontörlü kredi kartı :good:

Bi araştırın ;)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
:kop:güzel yorumlamışın.koptum

para kazanmayı istemeyeninde,kendi sorunu,kendi kaybeder.
Nokiacıysan herzaman sabırla bekleyecenksin:horse:

Aynen, nahh alır :tl:lerimi :coold:
Sabırlıyız ama 3 sene olmuş WP çıkalı, uygulamalarını satmak için bu önemli şeyi nasıl düşünememişler hayret :bann:
Bu arada, eyvallah :halay3:

Bazı aileler çocuklarının istedikleri şeyleri kendi kartları ile alıyorlar merak ettiğin bu konunun da muhtemelen cevabı bu şekildedir. Çocukların uygulama yada oyun satın alıp senin alamaman tam komedi olmuş :)

Sorma yaao_O
Bizim de kredi kartımız var ama, daha doğrusu vardı kırdım attım, ne zaman lazım olur o zaman elimde olmaz:ağlarım:

ininal kart diye bir şey var kontörlü kredi kartı :good:

Bi araştırın ;)

Eyvallah kardeş, bi bakayım nasıl bişeydir bu, daha önce Joygame'min sitesinde görmüştüm de ...lememiştim :ehe
Şimdi muhtaç olduk desene :dry::aha:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar format attıktan sonra yedeklemeyi nasıl yükleyecem

YkPkY

YkPkY

Üye
açılırken yedeklediğin microsoft hesabını isteyecek senden.internet bağlantısıyla girip geri yüklemeye başlayacak

yunusiyunus

Üye
teşekkürler

jepaq

Üye
arkadaşlar oyun oynarken msj yazıyorum(oyunu arka plana atarak) tekrar oyuna girdiğimde kaldığım yerden başlamıyor oyun yeni açmışım gibi başlıyor bu sorun sadece bende mi var herkes mi yaşıyor...yoksa wp nin hızlı olmasının sebebi bu mu arka planda program çalıştırmaması

512 mb'nin etkisi de var ancak ben 1-2 oyunda rastladım çoğu oyunda kaldığı yerden devam ediyor.

Yönetici tarafından düzenlendi:

yunusiyunus

Üye
evet haklısın bazı oyunlarda oluyor ama o oyunlarda uzun süre arka planda tutunca yine aynısı oluyor bende

luckysleven

luckysleven

Üye
bu mağaza güncellemeleri bende ne yaptıysam gözükmüyor anca kendim girip bakınca görebiliyorum.. bu sorunun çözümünde son durum nedir ? hoş burada yazılıp çizilen yöntemleri denedim yine gözükmüyor

skynet

Üye
Kapasite kontrolündeki geçici dosyalar 955MB yer kaplıyor ve sil dememe rağmen silinmiyor ne yapmalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Kapasite kontrolündeki geçici dosyalar 955MB yer kaplıyor ve sil dememe rağmen silinmiyor ne yapmalıyım ?
İnternet Explorer'dan geçmişi sil yap bunun dışında şimdilik yapacak bir şey yok GDR+3 de umarım düzeltilir. Bu arada benim diğer klasörü 4.3 Gb oldu :(

YkPkY

YkPkY

Üye
oda silmez maalesef

skynet

Üye
İnternet Explorer'dan geçmişi sil yap bunun dışında şimdilik yapacak bir şey yok GDR+3 de umarım düzeltilir. Bu arada benim diğer klasörü 4.3 Gb oldu :(
İe'den geçmişi sildim ama fayda etmedi :(

erhanercan

erhanercan

Üye
arkadaşlar lumia 920 kasayı orjinal nerden bulabilirim alıp değiştiren oldu mu

beats

beats

Üye
arkadaşlar lumia 920 kasayı orjinal nerden bulabilirim alıp değiştiren oldu mu
burada var değiştiren vardı aratırsan bulursun

Bir abimiz bu videoda ekranın ve camın ayrılıp birleşimi yapmış gerçekten uğraşlı işmiş servisin bunu yapmadığını yazmışlardı, ayırmak için kullanılan ısı ne kadar dokunmatiğe zarar verir bilmem ama sonuçta kısa süreli sıcak hava yapılabilir ama tehlikeli, ama bant olayı olmamış bence :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da komple söküm işlemleri

Son düzenleme:

turka_10

Üye
Arkadaşlar bu en son otadan verilen güncelleme hala bana gelmedi Bi çok yol denedim ama hala tel güncel diyo bölge değiştirdim ,devoloper uygulamasını yükledim kayıt oldum , teli Bi kaç defa resetledim ama nafile aynı sorunu yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı yardım lütfen artık tel güncellemesini kontrol etmekten yoruldum kaç gündür

erhanercan

erhanercan

Üye
burada var değiştiren vardı aratırsan bulursun

Bir abimiz bu videoda ekranın ve camın ayrılıp birleşimi yapmış gerçekten uğraşlı işmiş servisin bunu yapmadığını yazmışlardı, ayırmak için kullanılan ısı ne kadar dokunmatiğe zarar verir bilmem ama sonuçta kısa süreli sıcak hava yapılabilir ama tehlikeli, ama bant olayı olmamış bence :)
Bu da komple söküm işlemleri

Dün herşeyi içinde olanı aldım oradan gelenler resimdeki gibi değil wifi yatagı sim kart kapağı ve ısı dagıtan şerit eksik geliyor ve yinede kasa oturmuyor sol ve sağdaki anten ve tuş kısımlarını eskisinden tasımak zorunda kaldım oturması için

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bu en son otadan verilen güncelleme hala bana gelmedi Bi çok yol denedim ama hala tel güncel diyo bölge değiştirdim ,devoloper uygulamasını yükledim kayıt oldum , teli Bi kaç defa resetledim ama nafile aynı sorunu yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı yardım lütfen artık tel güncellemesini kontrol etmekten yoruldum kaç gündür
nsu ile flash at çok önemliyse senin için, değilse biraz daha bekle black güncellemesini
Dün herşeyi içinde olanı aldım oradan gelenler resimdeki gibi değil wifi yatagı sim kart kapağı ve ısı dagıtan şerit eksik geliyor ve yinede kasa oturmuyor sol ve sağdaki anten ve tuş kısımlarını eskisinden tasımak zorunda kaldım oturması için
bu kasa mı tamamı olan

mesaj attınız ya da şikayeti bildirdiniz mi ? sonucu nedir biz de bilgilenelim

• Beğen
Tepkiler: turka_10
erhanercan

erhanercan

Üye
nsu ile flash at çok önemliyse senin için, değilse biraz daha bekle black güncellemesini
bu kasa mı tamamı olan

mesaj attınız ya da şikayeti bildirdiniz mi ? sonucu nedir biz de bilgilenelim

evet orada sim kart yuvası wifi yastıgı ve sağdaki kalın sıcaklık dağıtan yalıtım eksik durumu bildirdim kendileride şaşırdılar resimleri düzelteceklerini söylediler.. ben yuvaya kasayı takarken sorun yasadım soldaki anten kısımlarını ve sağdaki tus kısımlarını eskisinden aldım ve şarj soketının oradaki kucuk parcayı da eskisinden alıp öyle oturttum kasayı arkadaşlar piyasada deli gibi orjinal full kasa arıyorum ancak sorun şu ki hala bulamadım.. bazı sitelerdeki resimlerdekine bakmayın görüldüğü gibi değiller..

Üst Alt