onu nasıl yapacam söyleyebilir misin
Ne uğraşıyorsun İbrahim al şundan bi tane her yerde kullanBugün tepe natülüse gittim nokia shopa 920 için araç kiti alıcam dedim aldığım cevap ilginçti
920 araç kiti hiç olmadı dedi yok maalesef diyince bende bir şey demeden çıktım
başka yerden alıcam artık neden böyle anlamadım

Nokia shop kendi ürünü yok o değil birde öyle bir şey hiç olmadı demeleri daha da ilginçNe uğraşıyorsun İbrahim al şundan bi tane her yerde kullan
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilgilenmeniz gerekiyor dediğinde iptal et tekrar dene olması lazımMix Radio İnmiyor Telefonum Lumia 620 yükleniyor yazısı geliyo sonra ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor tekrar dene diyorum indiriyor Tekrar Aynı Hataları Veriyo Nasıl Çözebilirim
olmuyorilgilenmeniz gerekiyor dediğinde iptal et tekrar dene olması lazım

Proxy falan açık olmasınolmuyor![]()

Sl telefonu kaat sonra yeniden yükle.Mix Radio İnmiyor Telefonum Lumia 620 yükleniyor yazısı geliyo sonra ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor tekrar dene diyorum indiriyor Tekrar Aynı Hataları Veriyo Nasıl Çözebilirim
kapalıProxy falan açık olmasın![]()
afedersin anlamadımSl telefonu kaat sonra yeniden yükle.
Bende sorun yokarkadaşlar photobeamer çalışmıyor siteye giriyorum fotoğrafı telefondan seçip ekrana tutuyorum fakat okumuyor neden acaba ?
wi-fi bağlantını kontrol bence,ben dün akşam denedim sorun çıkmadı.aynı wi-fi ağını kullanmak lazım.arkadaşlar photobeamer çalışmıyor siteye giriyorum fotoğrafı telefondan seçip ekrana tutuyorum fakat okumuyor neden acaba ?
Bende sorun yok
önce bilgisayardan siteye gir, sonra telefondan görüntülemek istediğin fotoyu seç telefonda çıkan tarayıcıdan bilgisayar ekranındaki kodu tarat tamamdır.