İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama bugün bana bir mail gelmiş daha yeni gördüm :D Lumia 920 Migros'ta 999tl ye düşmüş. 12 taksitte yapıyorlar. Almayı düşünenlere alternatif olur ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

MrShooter5

Üye
yeni bi oyun lords and knights.. interneti çok sömürüyo mu :) 500 mb dayanır mı yani(indirme diiil) aylık oynama felan...

ÖEY

ÖEY

Üye
yeni bi oyun lords and knights.. interneti çok sömürüyo mu :) 500 mb dayanır mı yani(indirme diiil) aylık oynama felan...
O tarz oyunlara bütün gün zırt pırt girersen ki girersin :D Günde ortalama 100 mb'a yaklaşık bir değer de sömürüyor interneti. Ya da en azından benim şu ana kadar oynadığım o tarz tüm oyunlar öyleydi :D Ben sana öyle diyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: MrShooter5
hookword

hookword

Üye
Bir haftadır oynuyorum online muharebe yapmadan 30 mb civarı yedi günde en az 2 defa oyuna giriyorum

respection123

Üye
O tarz oyunlara bütün gün zırt pırt girersen ki girersin :D Günde ortalama 100 mb'a yaklaşık bir değer de sömürüyor interneti. Ya da en azından benim şu ana kadar oynadığım o tarz tüm oyunlar öyleydi :D Ben sana öyle diyeyim :D
günde 100mb az deil :)

MrShooter5

Üye
günde 20 mb bile az dilken :D turkcell'in eline düşünce bir kez...neyse peki saolun :D

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Nokia kamerada isoyu açınca kamera takılıyor sebebi nedir acaba??

Vandera

Üye
arkadaşlar bugün telefonu yedekledikten sonra sıfırladım.bütün uygulama ve ayarları güncelledim fakat ekstralar+bilgi kısmına girdiğim zaman daha önce lumia amber yazıyordu suanda yazmıyor.telefon güncellemesi kısmından güncellemeri kontrol ettiğimde telefongüncel diyor.microsoft hesabımıda girdim fakat neden böyle bilgisi olan varmı ??

• Beğen
Tepkiler: Asdetu

Asdetu

Üye
arkadaşlar bugün telefonu yedekledikten sonra sıfırladım.bütün uygulama ve ayarları güncelledim fakat ekstralar+bilgi kısmına girdiğim zaman daha önce lumia amber yazıyordu suanda yazmıyor.telefon güncellemesi kısmından güncellemeri kontrol ettiğimde telefongüncel diyor.microsoft hesabımıda girdim fakat neden böyle bilgisi olan varmı ??
sadece amber güncellemesiyle çalışabilen bir uygulamayı rahatlıkla açıyorsan ozaman amber güncellemesine sahipsindir yani sıkıntı yok. ekstra+bilgi de bir sistwem hatası olabilir.

Vandera

Üye
peki sadece amberle açılan bi uygulama söylermisinz deneyim ?

capkino06

Üye
arkadaşlar güncellemeleri kontrol etmek için sysapp pusheri kullanıyorum ama bu aralar canımı sıkmaya başladı eski güncellemeleri gösteriyor birde Türkçe dil desteği yok. Lumia pusher var alternatif ama ondada kararsız kaldım hangisi daha kullanışlı sizce?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşlar güncellemeleri kontrol etmek için sysapp pusheri kullanıyorum ama bu aralar canımı sıkmaya başladı eski güncellemeleri gösteriyor birde Türkçe dil desteği yok. Lumia pusher var alternatif ama ondada kararsız kaldım hangisi daha kullanışlı sizce?

ben bu uygulamayı kullanıyorum

Asdetu

Üye
peki sadece amberle açılan bi uygulama söylermisinz deneyim ?
şimdilik aklıma sadece nokia pro camera geliyor. onuda yüklemesini bilmen lazım. ha eğer uğraşmak istemiyorsan da mağazadan bazı uygulamalara bak.açıklamalarında amber ile çalışabildiğini yazarlar.

metrix355

metrix355

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 Ac-16 şarj aleti nereden bulabilirm kutudan çıkan orjinalini?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia pusher indirdim bakalım Türkçe dil desteğide var
öyle şeylere gerek yok sen lumia pushera girdiğinde sistem kısmındaki tüm herşeyi güncelle sorun çözülür daha sorna ekstra bilgiye gir kontrol et dene bir görürsün

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar lumia520 alan arkadaşıma ailem ayarlarını yaptım mağzada oyunlara giriyorum sonuç yok diyor ne yapabilirim

hookword

hookword

Üye
Telefona girdiğin Microsoft hesabını 18 yaşından büyük yap aile ayarlarıyla uğraşma

yunusiyunus

Üye
onu nasıl yapacam söyleyebilir misin

Üst Alt