İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
Hadeee olacacak şey mi şimdi. Benim Flash tekledi ve şimdi çalışmıyo :). Durup dururken gitti. Reset denedim, son yüklediğim uygulamalardan silmeyi denedim cık. Birde telefonu Bi süre kapalı tutacağım. Olmadı gdr3 Nsu, olmadı servis.:(
hiçmi açıllmıyor ?.:D.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Telefona yüklediğimiz dosyalar (kendi tarayıcısı ile) cihazın içinde hangi klasöre gidiyor, onu pc ye nasıl aktarabilirim (lumia 925)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hadeee olacacak şey mi şimdi. Benim Flash tekledi ve şimdi çalışmıyo :). Durup dururken gitti. Reset denedim, son yüklediğim uygulamalardan silmeyi denedim cık. Birde telefonu Bi süre kapalı tutacağım. Olmadı gdr3 Nsu, olmadı servis.:(
Telefonun flash hiç çalışmadığı için yaptığım denemeler sonucunda tuhaf sonuçlar aldım arkadaşlar. Telefonum L920. Sabah 10 dk telefonu kapalı tutup, yeniden açtım. Bazı programları zaten kaldırdığımı söylemiştim. Telefonun saati ve tarihi geri gitmiş. Tarih ağustosa, saat ise bi 40 dk kadar geriye gitmiş. Flash hala çalışmıyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefona yüklediğimiz dosyalar (kendi tarayıcısı ile) cihazın içinde hangi klasöre gidiyor, onu pc ye nasıl aktarabilirim (lumia 925)
:no: o klasörü sen göremezsin, indirilen dosyalar uygulamanın kendi arşivine kaydediliyor ve bu dosyalara ancak uygulama
ile erişim sağlayabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonun flash hiç çalışmadığı için yaptığım denemeler sonucunda tuhaf sonuçlar aldım arkadaşlar. Telefonum L920. Sabah 10 dk telefonu kapalı tutup, yeniden açtım. Bazı programları zaten kaldırdığımı söylemiştim. Telefonun saati ve tarihi geri gitmiş. Tarih ağustosa, saat ise bi 40 dk kadar geriye gitmiş. Flash hala çalışmıyor :)
Telefonun şarjını tamamen bitirip biraz bekletip sonra şarja takıcam ne kârı olur bilemiyorum ama deniycem :).

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Turgay flashlight vb bir uygulama ile denedin mi?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonu şimdi şarja taktım ve açtım. Flash çalışmıyor. Bana servis yolu göründü gibi. :(
Yok abi korkmadan servise göndermek diye birşey olmalı bu nedir yaa. Sanki evladımı savaşa gönderir gibi. Gidipte dönmemek var gibi birşey bu. Hayırlısı olsun bakalım. Bu akşam veririm artık.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefonu şimdi şarja taktım ve açtım. Flash çalışmıyor. Bana servis yolu göründü gibi. :(
Yok abi korkmadan servise göndermek diye birşey olmalı bu nedir yaa. Sanki evladımı savaşa gönderir gibi. Gidipte dönmemek var gibi birşey bu. Hayırlısı olsun bakalım. Bu akşam veririm artık.
insider programının arasıra flashında bende sorun yaşadım sizin tam sorun ney bilmiyorum ama eğer flash sorun yaşıyorsanız başka programlarıda deneyin önce

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefonu şimdi şarja taktım ve açtım. Flash çalışmıyor. Bana servis yolu göründü gibi. :( Yok abi korkmadan servise göndermek diye birşey olmalı bu nedir yaa. Sanki evladımı savaşa gönderir gibi. Gidipte dönmemek var gibi birşey bu. Hayırlısı olsun bakalım. Bu akşam veririm artık.
Sana gerçekten katılıyorum, cidden o duruma geldik. Hayırlısı olsun bakalım.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
insider programının arasıra flashında bende sorun yaşadım sizin tam sorun ney bilmiyorum ama eğer flash sorun yaşıyorsanız başka programlarıda deneyin önce
Diğer flash programlarında da deneme yaptım, Nokia Camera programı ile de denemeler yaptım. Sonuç: Flash iflas :)
Aklıma takılan sorular var, GDR3 ü beklesem mi yoksa hemen bu akşam versem mi? Aslında önceden ön camda da çatlak vardı, göndermişken camını da değiştirin dersem cam ücreti sözkonusu :). Nokia care e götürsem donanımsal sorunla ilgileniyorlar mı? Cam veya flash konusunda parça değişimi, toz alma yapıyorlar mı?Şimdi düşünüyorumda, insider programı veya benzeri programlar flash a müdahale ediyorlar. Acaba flash ın bozulmasında etkileri oluyor mu?

skynet

Üye
Hocam birde dead flaş at belki düzelir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Diğer flash programlarında da deneme yaptım, Nokia Camera programı ile de denemeler yaptım. Sonuç: Flash iflas :)
Aklıma takılan sorular var, GDR3 ü beklesem mi yoksa hemen bu akşam versem mi? Aslında önceden ön camda da çatlak vardı, göndermişken camını da değiştirin dersem cam ücreti sözkonusu :). Nokia care e götürsem donanımsal sorunla ilgileniyorlar mı? Cam veya flash konusunda parça değişimi, toz alma yapıyorlar mı?Şimdi düşünüyorumda, insider programı veya benzeri programlar flash a müdahale ediyorlar. Acaba flash ın bozulmasında etkileri oluyor mu?
bozulma oalrak şöyle bir şey söyliyeyim sana bende bir ara insider sorunluydu devamlı flashı açıp kapatıyordu bende senin gibi düşünüyorum acaba bozarmı diye sonra sildim baştan kurdum hala devam etti güncellemede düzeldi sonra belki bir flash at kurdugun bir program yüzünden olabilir sıfırla falan oda olmazsa verirsin artık o flashların bozulması çok zor diye biliyorum ben

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Flashların bozulması çok zor olabilir belki ama forumdan bir iki arkadaşında biliyorum ve ayrıca benim iş yerimden bir arkadaşın L920 sinin flash ı bozulmuştu, servise gidip geldi telefon. Şimdi telefonu bir sıfırlayayım bakalım ne olacak. Sonucu bildiririm bu akşam. Telefonu NSU ile yenileyim diyorum keşke gdr3 olaydı :DArkadaşlar NSU sorunu çözemedi. Flash gelip gitti. Gidip geldi. Geldii gibi yine gitti ve çalışmaz oldu.
Bende telefonumu bu akşam servisine uğurladım. "En büyük telefon bizim telefon" :türkiye1: Artık tertip kendi başına. Vatan Sağolsun. :turkiye:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR ve skynet
recep288

recep288

Üye
yakin bir dostum ile bendeki 820 ile ondaki920yi degistik. Gercekten buyuk hayal kirikligi yasiyorum. Geride ver demeye dilim varmiyor. :(

skynet

Üye
920'mi 820'ye göre hayal kırıklığı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sebebini bende merak ettim!!! :hmmm

Üst Alt