İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Valla ne yalan söyleyeyim gdr3beta kurulu iken bende sorunlu çalışıyordu ama şimdi tekrar gdr2'yi kurdum bir sorun yok şuan için :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Valla ne yalan söyleyeyim gdr3beta kurulu iken bende sorunlu çalışıyordu ama şimdi tekrar gdr2'yi kurdum bir sorun yok şuan için :)
sorun yaşayanlarda gdr3beta yüklü mü? ve sorun yaşamayanlarda gdr2 mi var? bunu paylaşırlarsa ona göre güncelleyeyim. çünkü ben gdr3betayı kurmadım gdr2ye devam :)

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar şu linkte bir yardım konusu açtım ama pek ilgi görüyor denemez. Sorunuma bir el atarsanız çok memnun olurum:sirit:
Tavsiye - Yazicimla Başim Belada

PureFood

PureFood

Üye
sorun yaşayanlarda gdr3beta yüklü mü? ve sorun yaşamayanlarda gdr2 mi var? bunu paylaşırlarsa ona göre güncelleyeyim. çünkü ben gdr3betayı kurmadım gdr2ye devam :)
bende de beta gdr3 var ancak güncelleme sorunum yok. ayrıca amber'de de yoktu sorun.

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar şöyle bir sorum olucak gelen cevapsız aramalara oldugu zaman ona baktıgımızda mavi renkli oldugunda bende içine tıkalıp bakıyorum ancak baktıgımı algılamayıp bakılmamış gibi gösteriyor yani illaki o cevapsız aramayı silmem gerekiyor bunun bir çöüzümü varmı yoksa şuanlık böyle mi yapmamız gerekiyor ara sıra çok sinir ediyor insanı

cvpsız aramalar zaten her zaman öyle gösteriyor.yani ms bunun ayarını böyle yapmış.daha önce bu aramayı kaçırdığını vurgulamak için..

tgoksen1

Üye
arkadaşlar sabah 6tag yani instagram hesabıma giriş yapmaya çalıştım giremedim.Sonra instagram sitesinden girmeye çalıştım ama boyle bir hesap yok dedi ne yapacağım?

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar sabah 6tag yani instagram hesabıma giriş yapmaya çalıştım giremedim.Sonra instagram sitesinden girmeye çalıştım ama boyle bir hesap yok dedi ne yapacağım?
ben şuan kontrol ettim girebiliyorum normal şekilde.. hem 6tag tan hemde instgramdan.. yanlış yazmış olmayasın isim yada şifre??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende kontrol ettim sorun yok.

ademoz05

ademoz05

Üye
Bu internet Explorerdaki sekmelerin yenilenmesi saçmalığından ne zaman kurtulacağız merak ediyorum
. Gına geldi,artık

capkino06

Üye
arkadaşlar twitterden çıkış yaptım şifremi değiştirdim ama tekrar giriş yapamıyorum bilgisayardan girebiliyorum. Giriş yapılamadı diyor neden bu hatayı veriyor. Not : telefonu kapadım açtım uygulamayı sildim tekrar kurdum olmuyor .s

tgoksen1

Üye
arkadaşlar twitterden çıkış yaptım şifremi değiştirdim ama tekrar giriş yapamıyorum bilgisayardan girebiliyorum. Giriş yapılamadı diyor neden bu hatayı veriyor. Not : telefonu kapadım açtım uygulamayı sildim tekrar kurdum olmuyor .s
kardeş o bendede olmuştu kendiliğinden düzeldi sonra

• Beğen
Tepkiler: capkino06
Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaslar bir sorum olacaktıda geçenlerde 32gb hafıza kartı aldım lumia 620 için telefona taktım hafıza kartını ve bi baktım 32 gb olan hafıza kartımın en az 4 gblik bölümü kayıp nedense görükmüyor ne yapmam gerekiyor bunun için 29 gb yer var bu neden olur sizce

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kartı formatlamadın mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaslar bir sorum olacaktıda geçenlerde 32gb hafıza kartı aldım lumia 620 için telefona taktım hafıza kartını ve bi baktım 32 gb olan hafıza kartımın en az 4 gblik bölümü kayıp nedense görükmüyor ne yapmam gerekiyor bunun için 29 gb yer var bu neden olur sizce
normal :) aslında 1024kb=1mb , 1024mb=1gb ancak hafıza hesaplarında 1000mb=1gb olarak hesaplanıyor. (aynı şekilde 1000kb=1mb) yani 32gb diye sattıkları 32000000kb'a denk geliyor. e onu da 1024e böldüğünde işte senin 29gb'ına denk geliyo :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, zaferozkan ve OttomaN TigeR

gladyator499

Üye
Arkadaşlar çok enteresan bir sorunum var (L820). Telefonu sıfırladım. Telefonumda amber güncellemesi yüklü idi. telefondan güncelleme yapmıştım, sıfırladıktan sonra amber güncellemesi gitti gibi duruyor, mesela fm radyo var ancak göz atma ekranı telefonu ters çevirince sustur gibi özellikler yok. Data sense gelmiş daha önce yoktu. Sıfırladıktan sonra değişiklikler bunlar. Güncellemeyi denetlediğimde güncel görünüyor. Bu nasıl iştir anlamadım, şu an görünen sürüm no: 3047.0000.1328.3002

Cevaplarsanız memnun olurum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
normal :) aslında 1024kb=1mb , 1024mb=1gb ancak hafıza hesaplarında 1000mb=1gb olarak hesaplanıyor. (aynı şekilde 1000kb=1mb) yani 32gb diye sattıkları 32000000kb'a denk geliyor. e onu da 1024e böldüğünde işte senin 29gb'ına denk geliyo :)
Hesaplama için teşekkürler @ceza87 /Murat, lakin 32gb hafıza kartında 31,25gb'lık safi kullanım alanı/yer kalması gerekli. Tahminim Murat android için üretilen kartlardan birini satın almış, bu kartlarda da bazı app dosyaları mevcut diye biliyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar çok enteresan bir sorunum var (L820). Telefonu sıfırladım. Telefonumda amber güncellemesi yüklü idi. telefondan güncelleme yapmıştım, sıfırladıktan sonra amber güncellemesi gitti gibi duruyor, mesela fm radyo var ancak göz atma ekranı telefonu ters çevirince sustur gibi özellikler yok. Data sense gelmiş daha önce yoktu. Sıfırladıktan sonra değişiklikler bunlar. Güncellemeyi denetlediğimde güncel görünüyor. Bu nasıl iştir anlamadım, şu an görünen sürüm no: 3047.0000.1328.3002

Cevaplarsanız memnun olurum.

System uygulamalarını güncelledin mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Üst Alt