İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
Evet fark ettim ki şu an benimde yanmıyor ama karanlıkta yandığına eminim :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
anladım 920 de sorun yok fakat 625 te ki tuşlarda ışık gecede yanmıyo,büyük bir ihtimalle arızalı

luckysleven

luckysleven

Üye
8s de gece gündüz yanıyor : ) 520 de gündüzde gece de yanmıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920'de ekran aktif olduğu sürece kapasitif tuşların ışığı yanar.
Ekran pasif duruma geçtiğinde yani Kilit Ekranı veya Glance Screen devredeyken ışıklar söner.

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 de problem yok,625 te ne gündüz ne gece hiç bir zaman tuşlarda ışık yanmıyor
Ekran pasif duruma geçtiğinde yani Kilit Ekranı veya Glance Screen devredeyken ışıklar söner.
920 de problem yok,625 te ne gündüz ne gece hiç bir zaman tuşlarda ışık yanmıyor

turbocore35

turbocore35

Üye
625 ve 520 de ö tuşlar ışıksız belki vardır güncellemeleyle açarlar.:D.

ArMaGeDdOn_87

Üye

ArMaGeDdOn_87

Üye
tmm o zaman servise vermeye gerek yok

5800

Üye
Bende sadece karanlıkta yanıyor kapasitiflerin ışığı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
pil tasarufuna girip devamlı tasaruf modunda olmasın kontrol ettinizmi bunu acaba

skynet

Üye
520 hadi neyse de 625'te olmaması ilginç :hmmm

hasan38-kysr

Üye
Bende Lumia 520 var. Okey Plus falan oynamak istiyorum. Ne iniyor nede açılıyor. Bu Adobe flaş player yüklesem netten oynanır mı ? veya nasıl oynuya bilirim. Bu google play da yükle diyorum oradan da inmiyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
pil tasarufuna girip devamlı tasaruf modunda olmasın kontrol ettinizmi bunu acaba
hayır tasarruf modunda değil,demekki 625 te kapasitif tuşların ışıkları yanmıyor burdan alacak arkadaşlara da duyurulur :) böyle bi saçmalık yok :)

Dtn

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak, telefonun 2g'den 3g'ye ya da tam tersi 3g'den 2g'ye geçme süresi çok uzun geliyor bana, sizde de öyle mi? eski telefonumda 2 saniyede geçiyordu hemen, bunda yarım dakikayı geçiyor. Önceden hep 3g'de kullanırdım da şarj sıkıntısından dolayı artık değiştirip kullanıyorum, bazen can sıkıcı oluyor. Sizinkiler de öyle mi?

ArMaGeDdOn_87

Üye
hayır o geçiş süresi çok kısa oluyo yarım dakika sürüyosa bi sorun var demektir

Dtn

Üye
Allah Allah :hmmm ne yapabilirim peki?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İnternet paylaşımını kısa yoldan nasıl kapatıp açabilirim??

Üst Alt