İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bariz_acik

Üye
telefondan facebooka giremiyorum. Giriş yap diyorum. Önce giriş yapmalısın diyip duruyo. Face yardım merkezine baktım. Mobilsen çerezleri sil falan diyo. Ayarlardan geçmişi sile bastım hiç Bi işe yaramadı. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
telefondan facebooka giremiyorum. Giriş yap diyorum. Önce giriş yapmalısın diyip duruyo. Face yardım merkezine baktım. Mobilsen çerezleri sil falan diyo. Ayarlardan geçmişi sile bastım hiç Bi işe yaramadı. Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Öncelikle şunları sormak istiyorum, sistem üzerinden mi, uygulamadan mı yoksa tarayıcıdan mı giriş yapmayı deniyorsun?

bariz_acik

Üye
uygulama üzerinden de tarayıcıdan da giremiyorum

bariz_acik

Üye
hiç Bi face hesabına girmiyo. Kardeşimin hesabını da denedik olmadı. Ayrıca başka telefondan girebiliyorum. Düzeltemicem sorunu galibagiriş onaylarını başka telefondan yapsam olur mu

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Nasıl bi sorun alıyorsun ki giriş yaparken ?ekranını falan görebilir miyiz ?

bariz_acik

Üye
giriş yap diyorum. Önce giriş yapmalısın diyip duruyo

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Daha önce hiç rastlamadığım bir hata gerçekten :allalla:

bariz_acik

Üye
E
evet ben de hiç karşılaşmadım

respection123

Üye
Tele Amber Yüklü Mağazdan Smart Cam YOk :) Googleden Yazınca Mağazaya yönleniyor fakat bu uygulama cihazınızda kullanımıyor diyor. Amberde Yüklü ( L 720) :dry:

bariz_acik

Üye
ufff napıcam ben. Uygulama falan da indiremiyorum. Microsoft hesabın etkin değil diyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim microsoft hesabını tanımlaman için şu yolu izleyebilirsin, Ayarlar/Eposta+Hesaplar/Hesap ekle.

skynet

Üye
Tele Amber Yüklü Mağazdan Smart Cam YOk :) Googleden Yazınca Mağazaya yönleniyor fakat bu uygulama cihazınızda kullanımıyor diyor. Amberde Yüklü ( L 720) :dry:

Smart cam o kadar da iyi değil hatta ben direk sildim :pro2: Pro cam sorunsuz çalışıyorsa gerisini boş ver :oke:

respection123

Üye
Smart cam o kadar da iyi değil hatta ben direk sildim :pro2: Pro cam sorunsuz çalışıyorsa gerisini boş ver :oke:
Smart camın kötü Çekitiğini biliyorum :D Sadece Bendemi o sorun var diye şey etmiştim :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
smart cam' fotoğraf çekmek için değilde çektiklerini birleştirmek amacıyla falan kullanın diğer türlü pro cam her türlü daha iyidir tabiki...

ÖEY

ÖEY

Üye
Bugün ard arda 2 saatlik zaman dilimi içinde görüşme yaptığım 3 kişi de aynı şeyi söyledi: Sesin çok derinden geliyor, sesin bir alçalıp bir yükseliyor, seni hiç duyamıyorum. Sinir olmuş durumdayım şu an!:sinir Yani temel işlevi bile yerine getiremeyeceksen ben sana akıllı telefon demem arkadaş!:sinir:off::gun1::birak:

Şimdi yine teleservise gönder telefonu 15 gün bekle, ölme eşşeğim ölme yani:alsana::stres::dayak:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu sorunu bazen bende yaşıyorum açıkçası...

Üst Alt