samsung omnia w aldım markete giriyorum uygulamaya girip yukle diyorum ulke soruyor ulke listesi yüklenirken hata kodu 80070716 deyip kapanıyor yardım
Daha önce yoktu sanırım Amber güncellemesi ile geldi Fotoğraflar menüsünde photo beamer payllaşım diyor nedir nasıl çalışırbilen varmı

Hocam çektiğin resmi o uygulama üzerindenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvasıtasıyla görüntüleyebiliyor sun yani bir nevi projeksiyon diyebiliriz![]()
Bu adrese telefondan girmek gerekiyor heralde Qr kodu çıkıyor
Daha önce yoktu sanırım Amber güncellemesi ile geldi Fotoğraflar menüsünde photo beamer payllaşım diyor nedir nasıl çalışırbilen varmı
bilgisayarındanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıza gir, cepten de uygulamayı aç. Uygulamanın kendi içinden galerine gidip bir resim seç. Telefonun kameraya geçtiğini gördüğünde pc de belirmiş qrkodu okut. Galerinde seçtiğin resim pcde belirir. Resmi cebinin ekranından kaydırıp diğer resme geçersen otomatik olarak pc dekide geçer.
dediğini yapıyorum olmuyor telefondan programı açtım resmi Qr okuyoco çıktı pc de görünen kodu okumuyor malesef
omnia wonder ım var surumunu 7.5 ten 8 e nasil yukseltebilirim

tahmini ne kadar sürer bu durum ? Ve tel açilinca tekrar programi açip bağlasam teli güncellemeyi (amberi) yapabilirmiyim???
dediğini yapıyorum olmuyor telefondan programı açtım resmi Qr okuyoco çıktı pc de görünen kodu okumuyor malesef
arkadaşlar lütfen yardımcı olun elimde l620 var. ikinci menü normal alfabetik sıradayken bir anda harflerle belilirtilmeye başlandı. yani: a: akıllı çekim / alarm - c: cüzdan vs vs bunu kaldırmak istiyorum umarım anlamışsınızdır demek istediğimi