İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Camlarımız esnek değil, bence basınca bakamaz.

alisaid2

Üye
samsung omnia w aldım markete giriyorum uygulamaya girip yukle diyorum ulke soruyor ulke listesi yüklenirken hata kodu 80070716 deyip kapanıyor yardım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
samsung omnia w aldım markete giriyorum uygulamaya girip yukle diyorum ulke soruyor ulke listesi yüklenirken hata kodu 80070716 deyip kapanıyor yardım

Kurulum yaptığınız microsoft hesabı bilgilerinizden kaynaklanıyor olabilir. (Eksiklik ya da yanlışlık)
Bilgisayarınızdan microsoft hesabınıza girerek kişisel bilgilerinizi düzenleyin.
Yaş, ülke, şehir vb... Muhtemelen düzelecektir diye düşünüyorum.

Tabii bunlardan önce telefonunuzdaki ayarlar kısmından girerek "Dil ve bölge" ayarlarını kontrol edin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Daha önce yoktu sanırım Amber güncellemesi ile geldi Fotoğraflar menüsünde photo beamer payllaşım diyor nedir nasıl çalışırbilen varmı

alisaid2

Üye
Telefonun dil ve ulke ayarları tam live hesabıma da girdim heryeri doldurdum telefondan senkronize attim aynı
youtube a update ledim sorunu
watch?v=Ue0X3CUqtm0

skynet

Üye
Daha önce yoktu sanırım Amber güncellemesi ile geldi Fotoğraflar menüsünde photo beamer payllaşım diyor nedir nasıl çalışırbilen varmı

Hocam çektiğin resmi o uygulama üzerinden vasıtasıyla görüntüleyebiliyor sun yani bir nevi projeksiyon diyebiliriz :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Hocam çektiğin resmi o uygulama üzerinden vasıtasıyla görüntüleyebiliyor sun yani bir nevi projeksiyon diyebiliriz :)

Bu adrese telefondan girmek gerekiyor heralde Qr kodu çıkıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye

bilgisayarından www.photobeamer.com a gir, cepten de uygulamayı aç. Uygulamanın kendi içinden galerine gidip bir resim seç. Telefonun kameraya geçtiğini gördüğünde pc de belirmiş qrkodu okut. Galerinde seçtiğin resim pcde belirir. Resmi cebinin ekranından kaydırıp diğer resme geçersen otomatik olarak pc dekide geçer.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bilgisayarından a gir, cepten de uygulamayı aç. Uygulamanın kendi içinden galerine gidip bir resim seç. Telefonun kameraya geçtiğini gördüğünde pc de belirmiş qrkodu okut. Galerinde seçtiğin resim pcde belirir. Resmi cebinin ekranından kaydırıp diğer resme geçersen otomatik olarak pc dekide geçer.

dediğini yapıyorum olmuyor telefondan programı açtım resmi Qr okuyoco çıktı pc de görünen kodu okumuyor malesef

suyunsesi

suyunsesi

Üye

dediğini yapıyorum olmuyor telefondan programı açtım resmi Qr okuyoco çıktı pc de görünen kodu okumuyor malesef

Son güncelleme ile problem mi var diyerek yeniden denedim. İbrahim ben kameramı bir parça uzaklaştırdığımda yakaladı. Ama Qr Kodu okutmakta cidden zorlandım. Ama biraz uzaklaştırınca okuyuverdi. Resmin ekrana düşmesi de uzun sürdü. O da sanırım net hızı yüzünden olmuştur.

alisaid2

Üye
omnia wonder ım var surumunu 7.5 ten 8 e nasil yukseltebilirim

djNuRi08

djNuRi08

Üye
htc hd2 telefonuma win7 yukledim marketten bişey indirirken windows id istiyor maili girdikten sonra hata veriyor ve aktivasyon kodu isitiyo bu sorunu nasil cozebilirim ?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar...ben nsu üzerinden programi indirdim pc ye kurdum....telefonumu bağladim ancak güncelleme için yeterli hafiza yoktu yaklaşik 233 mb c diskinde boşyer gerekiyordu...herşeyi sildim denedim olmadi bende teli ayarlardan sifirladim ve yaklaşik 10 dakikadir çarklar dönüyor :( tahmini ne kadar sürer bu durum ? Ve tel açilinca tekrar programi açip bağlasam teli güncellemeyi (amberi) yapabilirmiyim???

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

QR kodunu kameradaki karenin içine denk getirmelisin, yoksa okumaz. Yani telefonu QR kod "kare işaretinin içinde kalacak şekilde" uygun mesafeye ayarla...

wpn

Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olun elimde l620 var. ikinci menü normal alfabetik sıradayken bir anda harflerle belilirtilmeye başlandı. yani: a: akıllı çekim / alarm - c: cüzdan vs vs bunu kaldırmak istiyorum umarım anlamışsınızdır demek istediğimi

efeler12

efeler12

Üye
windows phone da hala mp3 meta tag düzenleme programı yok :(

Mr_BugsS

Mr_BugsS

Üye
Merhabalar..
Nokia Lumia 820 kullanıcısıyım.Windowsphone sitesinden indirdiğim uygulamaları telefonum açmıyor."Şirket bu uygulamayı yükleyemiyor" hatası alıyorum.Bu hata tüm uygulamalar için geçerli.Yardımcı olabilir misiniz?

Üst Alt