İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
geçen gün 2 gün gitti lumia 720 bayağı da kulandım. Normalde de 1 günü çok rahat çıkartıyor

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu anda Xbox here city lens ve here drive+ uygulamalarını arka planda kapattım,gerekli olduğunda zaten açarım,konum da kapalı bakalım bu sefer şarj ne kadar gidicek

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bazı facebook kişiler web de görünüyor ama telefonda görünmüyor neden olur son güncellemeden sonra oldu Amber gelince düzelirmi acaba

- - - Eklendi - - -

Bazı facebook kişiler web de görünüyor ama telefonda görünmüyor neden olur son güncellemeden sonra oldu Amber gelince düzelirmi acaba

- - - Eklendi - - -

Bende sorun kısmen çözüldü diyecem ama albümler yeniye girince resimler görünüyor kişiler yanda ki menü de görünüyor sorun yok ama kişi listem de göremiyorum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
facebooka yeni eklediğin kişilerse henüz senkronize yapmadığından olabilir. Ayarlar > E-posta+Hesaplar > Facebook (basılı tut) > eşitle

KacakMazot

KacakMazot

Üye
beyler benim L820 telefonda bir sorun yoktu sabah kalktim birini aramak istedim ama mikrofon calismiyor. yere dusurme filan yok birden oldu anlamadim acaba boyle sorunla karsılasan varmi aranizda ve sorun ne olabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu kapatıp aç veya bir sıfırla bakalım belki kafası karışmıştır çocuğun :D

luckysleven

luckysleven

Üye
aynen çok ilginçtirki bu tip sorunlar kapat aç yapınca düzeliyor. Ben hala bu wplerin çalışma sistemini çözemedim çok ilginç bir sistem. Birde şu aklıma geldi androidde pil çıkar tak vardı bunda da aç kapa var . Hatta bunda fabrika ayarlarına dönmek gerekiyor kimi zaman ee ne anladık bu işten : )

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu windows kullanıyoruz işte daha neyini anlamadın :kıskıs: Bunlar windows'da doğal şeyler :D Benim eski şirkette it departmanını bilgisayarda sorun olduğu zaman aradığımda ilk söylediği şey bilgisayarı kapatıp açtın mı? :D:kop: Abi her şeye aynı şeyi söylüyorsun dediğim de bana aynen bu cevabı vermişti. Sonuçta kullandığımız windows kardeşim, sen bir aç kapa bak her şey yoluna girecek :kop:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
KacakMazot

KacakMazot

Üye
telefonun sarjı az diye ellemedim ama sanirim sıfırlamam gerekicek :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer sıfırlayacaksan mutlaka şarjı en az %50 olsun ve telefonda oyun/uygulama silebildiğin her şeyi sil öyle sıfırla:oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Yahu windows kullanıyoruz işte daha neyini anlamadın :kıskıs: Bunlar windows'da doğal şeyler :D Benim eski şirkette it departmanını bilgisayarda sorun olduğu zaman aradığımda ilk söylediği şey bilgisayarı kapatıp açtın mı? :D:kop: Abi her şeye aynı şeyi söylüyorsun dediğim de bana aynen bu cevabı vermişti. Sonuçta kullandığımız windows kardeşim, sen bir aç kapa bak her şey yoluna girecek :kop:

valla öyle aç kapa düzelsin : ) bazı grafik hataları bile aç kapa yapınca düzeliyor : ) ama aç kapayla düzelen sorun bir zaman sonra tekrar başlıyor işte pcde de böyle neyse yine wp iyidir telefonda sorun olmasına rağmen soğumadım android olsa çoktan satmıştım yeni telefon bakıyordum haha : )

KacakMazot

KacakMazot

Üye
tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin ama sifirlamama gerek kalmadi pilini cikardim tekrar actim telefonu duzeldi :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Haydi geçmiş olsun ve gözün aydın :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
facebooka yeni eklediğin kişilerse henüz senkronize yapmadığından olabilir. Ayarlar > E-posta+Hesaplar > Facebook (basılı tut) > eşitle

Yok ya eskiden vardı fakat geçen gelen güncellemeden sonra iki kişi gitti kişilerden

ÖEY

ÖEY

Üye
Daha önce Sahibinden.com'a mesaj atıp cevap alan ve buraya yazan oldu mu hatırlayamadım ama ben wp uygulaması yapacak mısınız diye bir soru sordum kendilerine ve verilen cevap aşağıdadır. Hiç yoktan iyidir :kıskıs: :D

Sayın Üyemiz,

Sahibinden.com olarak mobil cihaz ve teknolojilere büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda nispeten yeni bir platform olan WP8 için uygulama geliştirme konusunda fizibilite çalışmalarımız devam etmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

sahibinden.com Destek Ekibi

- - - Eklendi - - -

Bu arada Turkcell Cüzdan uygulaması wp8'e gelir mi diye turkcell'in sitesinden öneri yazıp gönderdim 10 dakika önce ve az önce turkcell'den arayıp şu anda öyle bir çalışma yok ama ilgili birime önerinizi iletiyorum dedi bayan :D Vay be adamlar mail atmamı bekliyorlarmış :D Helal olsun :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkcell uygulamalarının tamamı sırayla mağazaya gelicek. Şu anda 10-11 uygulaması var toplamda 25 civarı uygulaması olacak ve hepsi mağazaya gelecek.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla şu cüzdan ve yedekleme uygulamaları gelse güzel olur aslında:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha önce Sahibinden.com'a mesaj atıp cevap alan ve buraya yazan oldu mu hatırlayamadım ama ben wp uygulaması yapacak mısınız diye bir soru sordum kendilerine ve verilen cevap aşağıdadır. Hiç yoktan iyidir :kıskıs: :D

Sayın Üyemiz,

Sahibinden.com olarak mobil cihaz ve teknolojilere büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda nispeten yeni bir platform olan WP8 için uygulama geliştirme konusunda fizibilite çalışmalarımız devam etmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

sahibinden.com Destek Ekibi

O cevabın aynısı bana da gelmişti.
WP sorularını otomatik cevaba bağladılar sanırım :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ÖEY
dakamon

dakamon

Üye
Lumia 820 de internet paketi kullanan varmı? Şarj durumundan memnunmusunuz?

mesutcinik

mesutcinik

Üye

O cevabın aynısı bana da gelmişti.
WP sorularını otomatik cevaba bağladılar sanırım :kıskıs:
Copy+Paste :kop:

- - - Eklendi - - -

Dostlar mümkün müdür bilmiyorum ama aklıma takıldı bizim lumiaların ekranları sadece dokunup dokunmamayı mı kontrol ediyor yoksa dokunca ekrana uygulanan basınç farklılıklarını da algılayabiliyor mu ?

Üst Alt