Bunlar windows'da doğal şeyler
Benim eski şirkette it departmanını bilgisayarda sorun olduğu zaman aradığımda ilk söylediği şey bilgisayarı kapatıp açtın mı? 
Abi her şeye aynı şeyi söylüyorsun dediğim de bana aynen bu cevabı vermişti. Sonuçta kullandığımız windows kardeşim, sen bir aç kapa bak her şey yoluna girecek 
Yahu windows kullanıyoruz işte daha neyini anlamadınBunlar windows'da doğal şeyler
Benim eski şirkette it departmanını bilgisayarda sorun olduğu zaman aradığımda ilk söylediği şey bilgisayarı kapatıp açtın mı?
Abi her şeye aynı şeyi söylüyorsun dediğim de bana aynen bu cevabı vermişti. Sonuçta kullandığımız windows kardeşim, sen bir aç kapa bak her şey yoluna girecek
![]()
facebooka yeni eklediğin kişilerse henüz senkronize yapmadığından olabilir. Ayarlar > E-posta+Hesaplar > Facebook (basılı tut) > eşitle

Vay be adamlar mail atmamı bekliyorlarmış
Helal olsun 
Daha önce Sahibinden.com'a mesaj atıp cevap alan ve buraya yazan oldu mu hatırlayamadım ama ben wp uygulaması yapacak mısınız diye bir soru sordum kendilerine ve verilen cevap aşağıdadır. Hiç yoktan iyidir![]()
Sayın Üyemiz,
Sahibinden.com olarak mobil cihaz ve teknolojilere büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda nispeten yeni bir platform olan WP8 için uygulama geliştirme konusunda fizibilite çalışmalarımız devam etmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
sahibinden.com Destek Ekibi

Copy+Paste
O cevabın aynısı bana da gelmişti.
WP sorularını otomatik cevaba bağladılar sanırım![]()