ÖEY
Üye
Ben görmedim ama bounce yazınca bir şey çıkmadı mı?mağazada bounce tarzı bir oyun bounce oyunu varmı

Ben görmedim ama bounce yazınca bir şey çıkmadı mı?mağazada bounce tarzı bir oyun bounce oyunu varmı

mağazada bounce tarzı bir oyun bounce oyunu varmı
bir dene istersen, keyifli oyun 
aslında kapaksız yada kılıfsız kullanmak istiyordum telefonu alırken ki bi kaç haftadır da öyle kullanıyorum ama sanki çizilirse de keşke kullansaydım diyecekmişim gibi hissediyorum
bu yüzden sadece arka kapak yada komple önlü arkalı kılıf önerilerinizi alabilir miyim kullanıp memnun olduğunuz fazla kaba yada ağır olmayan malum bizim canavar zaten yeterince hacim ve kütle kaplıyor
son olarak benim film taktırdığım telefonculardaki filmler bana çok adi geliyor film önerilerinizi de dikkate alırım..Hangisi tam olarak bilmiyorum ama ya turkcell online işlemler ya da bing hava durumu uygulamalarından biri deli gibi şarj yiyor. Dün yaklaşık 10 saatte doğru düzgün telefonu kullanmadan pil bitince hemen iki uygulamayı da sildim telefondan. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu arkadaşlar?
Bu viber uygulamasıyla video gönderiliyor mu ? Watsapp kanser ettide beni![]()

Hangisi tam olarak bilmiyorum ama ya turkcell online işlemler ya da bing hava durumu uygulamalarından biri deli gibi şarj yiyor. Dün yaklaşık 10 saatte doğru düzgün telefonu kullanmadan pil bitince hemen iki uygulamayı da sildim telefondan. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu arkadaşlar?
PeykiO zaman bing hava durumu sömürdü beni pili. Her iki uygulamada kullanışlı ama işte korktum yüklemeye
Neyse ben turkcell online işlemleri tekrar yükleyeyim o zaman.

yine benaslında kapaksız yada kılıfsız kullanmak istiyordum telefonu alırken ki bi kaç haftadır da öyle kullanıyorum ama sanki çizilirse de keşke kullansaydım diyecekmişim gibi hissediyorum
bu yüzden sadece arka kapak yada komple önlü arkalı kılıf önerilerinizi alabilir miyim kullanıp memnun olduğunuz fazla kaba yada ağır olmayan malum bizim canavar zaten yeterince hacim ve kütle kaplıyor
son olarak benim film taktırdığım telefonculardaki filmler bana çok adi geliyor film önerilerinizi de dikkate alırım..
Hangisi tam olarak bilmiyorum ama ya turkcell online işlemler ya da bing hava durumu uygulamalarından biri deli gibi şarj yiyor. Dün yaklaşık 10 saatte doğru düzgün telefonu kullanmadan pil bitince hemen iki uygulamayı da sildim telefondan. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu arkadaşlar?
gerçi bikaç kere baktım sadece belki ayarlarına göre dğeişiyordur bilemiyorumArkadaşlar Nokia Amber güncellemesini telefona OTA üzerinden gelmesini bekliyordum bugünü Güncellemeleri denetleye basınca bu hatayı gördüm'' Şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz.(80072f76)'' bir çözüm önerisi olan varmı

Facebook + twitter + 2 tane bubble oyunu + whatsapp + bing hava + turkcell online işlemler varken ve arka planda sadece whatsapp + bing hava + turkcell online işlemler açıkken; telefonun şarjı her yarım saatte bir 2 kademe gibisinde düşe düşe 10 saatte doğru düzgün kullanamadan bitti. Yani doğru düzgün uygulama oyun yokken ve arka planda sadece 3 uygulama izinliyken üstüne sadece 2g ile birkaç kez foruma girip yorumları okumama rağmen bu kadar çabuk şarjın bitmesi garibime gitti. Yani ya benim pil kafayı yedi ya da uygulamalarda bir terslik var.