İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
mağazada bounce tarzı bir oyun bounce oyunu varmı

Şöyle bir şey var bana bounceu andırıyor ama aslında da benzemiyor :ehe bir dene istersen, keyifli oyun :)

samittin353

Üye
lumia 520 aldım fakat bluetooth ile dosya alamıyorum internetten müzik-video-dosya indiremiyorum(indiriyorum ama telefonuma baktığımda indirdiğim dosya yok) sadece mağazadan uygulama indiriliyor. neden böyle oluyor ?

gizliözneee

Üye
yine ben :) aslında kapaksız yada kılıfsız kullanmak istiyordum telefonu alırken ki bi kaç haftadır da öyle kullanıyorum ama sanki çizilirse de keşke kullansaydım diyecekmişim gibi hissediyorum :( bu yüzden sadece arka kapak yada komple önlü arkalı kılıf önerilerinizi alabilir miyim kullanıp memnun olduğunuz fazla kaba yada ağır olmayan malum bizim canavar zaten yeterince hacim ve kütle kaplıyor :) son olarak benim film taktırdığım telefonculardaki filmler bana çok adi geliyor film önerilerinizi de dikkate alırım..

skynet

Üye
Bu viber uygulamasıyla video gönderiliyor mu ? Watsapp kanser ettide beni :off:

ÖEY

ÖEY

Üye
Hangisi tam olarak bilmiyorum ama ya turkcell online işlemler ya da bing hava durumu uygulamalarından biri deli gibi şarj yiyor. Dün yaklaşık 10 saatte doğru düzgün telefonu kullanmadan pil bitince hemen iki uygulamayı da sildim telefondan. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu arkadaşlar?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hangisi tam olarak bilmiyorum ama ya turkcell online işlemler ya da bing hava durumu uygulamalarından biri deli gibi şarj yiyor. Dün yaklaşık 10 saatte doğru düzgün telefonu kullanmadan pil bitince hemen iki uygulamayı da sildim telefondan. Sizde de bu tarz bir şey oldu mu arkadaşlar?

Relax Melodies benim de şarjımı fazlasıyla sömürmüştü ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu viber uygulamasıyla video gönderiliyor mu ? Watsapp kanser ettide beni :off:

Viber bildirimlerde çok iyi ama maalesef whatsapp gibi gelişmiş değil. :no:

- - - Eklendi - - -

Online işlemleri ilk günden beri kullanıyorum Özgür, gözlemlediğim kadarıyla şarja pek etkisi yok dostum.

ÖEY

ÖEY

Üye
:hmmm O zaman bing hava durumu sömürdü beni pili. Her iki uygulamada kullanışlı ama işte korktum yüklemeye :) Neyse ben turkcell online işlemleri tekrar yükleyeyim o zaman.

PureFood

PureFood

Üye
Videoyu duraklatma özelliği yok Windows Phone 8'de. Eksikliğini çok çektim sağ olsun Microsoft abimiz koymayı unutmuşlar herhalde.

- - - Eklendi - - -

Videoyu çekerken.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm O zaman bing hava durumu sömürdü beni pili. Her iki uygulamada kullanışlı ama işte korktum yüklemeye :) Neyse ben turkcell online işlemleri tekrar yükleyeyim o zaman.
Peyki:oke:

Dtn

Üye
yine ben :) aslında kapaksız yada kılıfsız kullanmak istiyordum telefonu alırken ki bi kaç haftadır da öyle kullanıyorum ama sanki çizilirse de keşke kullansaydım diyecekmişim gibi hissediyorum :( bu yüzden sadece arka kapak yada komple önlü arkalı kılıf önerilerinizi alabilir miyim kullanıp memnun olduğunuz fazla kaba yada ağır olmayan malum bizim canavar zaten yeterince hacim ve kütle kaplıyor :) son olarak benim film taktırdığım telefonculardaki filmler bana çok adi geliyor film önerilerinizi de dikkate alırım..

Ben şunu kullanıyorum nokianın ruber kılıf diye geçiyor. Sağlamlığı iyi, rengi çok güzel mat kırmızı. Tek sıkıntısı alt ve üst kısmı açık yani telefonun rengi görünüyor oraardan, ama korumasına koruyor yine. Tuşların çevrelerinden, kameranın çevresinden filan da. ama alıştım şimdi normal geliyor.
Nokia Careden 20 tlye almıştım, belki daha uyguna bulabilirsin internetten filan.

Bir de yakında şunu alacağım, bu daha iyi sarıyor telefonun her yerini, kendi rengi görünmüyor bildiğim kadarıyla. Yalnız bu silikon kılıf,bendeki gibi sert değil. Bimeks-Vatan bilgisayarda varmış, bir arkadaş öyle demişti. Adı Nokia CC-1043

Bende de Bing hava durumu var ama şarj süremde bir değişiklik olmadı :hmmm gerçi bikaç kere baktım sadece belki ayarlarına göre dğeişiyordur bilemiyorum

JAVOR

JAVOR

Üye
Arkadaşlar Nokia Amber güncellemesini telefona OTA üzerinden gelmesini bekliyordum bugünü Güncellemeleri denetleye basınca bu hatayı gördüm'' Şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz.(80072f76)'' bir çözüm önerisi olan varmı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar Nokia Amber güncellemesini telefona OTA üzerinden gelmesini bekliyordum bugünü Güncellemeleri denetleye basınca bu hatayı gördüm'' Şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz.(80072f76)'' bir çözüm önerisi olan varmı

Bir süre sonra tekrar dene ;)

Arada oluyor öyle.Eğer güncelleme varsa o zaman da oluyor :)

JAVOR

JAVOR

Üye
Demek ki L820'ya Amber için hafif kıpırtılar oluştu. :D Teşekkür ederim içim rahatladı en azından

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet alınan hatayı görünce ben de heyecanlandım şimdi :D Yaklaşıyor demekki beklediğimiz gün :D Yarın gelir bu güncelleme :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Malesef Telefonumuz güncel. Son denetleme 2 saniye önce ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
@Dtn, ben de senin kullandığın kılıftan var ama siyah renk olanı. Arka tarafı iyi koruyor ama ön taraf için aynısını söyleyemeyiz maalesef. Diğer kılıfı hafta içi almayı planlıyorum. Mavi renk alacağım bakalım nasıl duracak. Bing olayı iyice kafamı karıştırdı çünkü telefonda uygulama yok :D Facebook + twitter + 2 tane bubble oyunu + whatsapp + bing hava + turkcell online işlemler varken ve arka planda sadece whatsapp + bing hava + turkcell online işlemler açıkken; telefonun şarjı her yarım saatte bir 2 kademe gibisinde düşe düşe 10 saatte doğru düzgün kullanamadan bitti. Yani doğru düzgün uygulama oyun yokken ve arka planda sadece 3 uygulama izinliyken üstüne sadece 2g ile birkaç kez foruma girip yorumları okumama rağmen bu kadar çabuk şarjın bitmesi garibime gitti. Yani ya benim pil kafayı yedi ya da uygulamalarda bir terslik var.

aslı1804

Üye
meraba :) ben htc 8x kullanmaya yeni başladım yani bi kaç gün önce aldım aldığımda xbox müzik mağazası vardı sanırım ama şimdi müzik+videolarda müziğe girdiğimde bilgisayarınıza bağlanın ya da xbox music mağazasına gidin diyor. Bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Dtn

Üye
O zaman bundan kaynaklanıyordur muhtemelen, bende arkaplanda engelliymiş de :ehe

Üst Alt