İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Hereleri almışsın daha ne isterki insan ama tarihi yerlerde yanılıyor arada here maps navigasyon

aman tek kusuru tarihi yerler olsun işten güçten zaten öyle tarihi yerleri gezecek vaktim olmuyor sevmem de zaten : )

skynet

Üye
Alt taraftaki mikrofonda bu ne için :hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
Alt taraftaki mikrofonda bu ne için :hmmm

gürültü engelleyici olabilir

- - - Eklendi - - -

ama onunda alt tarafta olması lazımdı : ) benim nokia 701 de alt tarafta eyer nokia tarz değiştirdiyse yukarı koymuştur : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gürültü önleyicinin 820de de kameranın yanında derler (ben hala farkedemedim ama o ayrı) :)

skynet

Üye

Burada 2.'ci mikrofon diye belirtilmiş :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İkinci mikrofon gürültü kirliliğini önlemek için

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Bu reset olayı benim de başıma musallat oldu ya nette dolaşırken veya oyun yada müzik dinlerken telefon donuyor ve sonra da reset atıyor :(

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar benim modem biraz sorunlu ama telefon ondan sorunlu.. wifi yayını sürekli kesiliyor. Modemi resetliyorum bağlantı gayet güzel, kardeşimin dandik android i bağlanıyor benimki bağlanmıyor. Bağlı gözüküyor ancak hiçbir şey yok, uygulamalar bağlanmıyor, wassap filan. Sinir bozucu

sauozgur

sauozgur

Üye
arkadaslar bugun benim ve yegenimin lumialarda sorun vardi..tel cekiyo gorunuyor fakat arama yapmiyo ve arandigimizda kapali diyo..netede girilmiyo ne yaptiysam duzeltemedim..bu sorunu yasayan baskalari varmi ne yapmaliyim..

- - - Eklendi - - -

Telefonu servise vericem sanırım bu sorun gerçekten canımı sıktı..Lumialara özel sanki arama yapılamıyor nete girilmiyor nasıl bi iştir anlamıyorum böyle saçma şey görmedim

Dtn

Üye
Bana şimdiye kadar bir kere oldu bu, bikaç saat kapalı gibiydi telefonum, ne yaptıysam düzelmedi, sonra kendiliğinden geçti. bir daha da karşılaşmadım :bilmm

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar yazmış olduğum metni kopyaladığımda bu kopya belli bir süre telefon hafızasında kalıyor ve siliniyor sürekli bir şekilde kalamaz mı war Game oyununda çok ihtiyacım oluyor kodları sürekli yazmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim Saygılar

Dtn

Üye
Benim bildiğim kadarıyla tuşları kilitlemezsen hafızada duruyor, kilitlediğinde gidiyor, öyle değil mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
panele kopyaladiginiz metin tuşlar kilitlenene kadar panelde saklanir.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar yazmış olduğum metni kopyaladığımda bu kopya belli bir süre telefon hafızasında kalıyor ve siliniyor sürekli bir şekilde kalamaz mı war Game oyununda çok ihtiyacım oluyor kodları sürekli yazmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim Saygılar

Kodları kopyalayıp note yada World ortamına taşıyın, böylece silinme derdiniz de son bulur ...

drangela61

drangela61

Üye
Mantıklı ;)
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için..

akrep charlie

Üye
Arkadaşlar ben 620 aldım ,ancak sizinde bahsettiğiniz bu hafıza kartı konusunu ben diğer telefonlar gibi sanıyordum,yani içini açıp tüm dosyaları görebileceğimi sanıyordum,ancak bilgisayara bağladığımda içini görüp dosya ekleyebiliyorum ama telefonda ekli dosyayı bulmak mümkün değil.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar ben 620 aldım ,ancak sizinde bahsettiğiniz bu hafıza kartı konusunu ben diğer telefonlar gibi sanıyordum,yani içini açıp tüm dosyaları görebileceğimi sanıyordum,ancak bilgisayara bağladığımda içini görüp dosya ekleyebiliyorum ama telefonda ekli dosyayı bulmak mümkün değil.

Maalesef :bilmm

Ugr288

Üye
Bana gönderilen MMsleri alamıyorum , Sorunu nasıl halledebilirim

ÖEY

ÖEY

Üye
Servis konusunda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum, benim cihazın teleservice istanbul merkezdeki son durumu aşağıya yazdığım şekilde. Herhalde cuma veya c.tesi günü cihaz izmire gelmiş olur. Ben cihazı hem tüm sorunlarını söyleyerek hem de değişim talebiyle göndermiştim ama değişim talebi adamların hiç umurunda değil. Şimdi cihazı alıp birkaç gün kullanıp eğer hala sorunları devam ediyorsa tüketici heyetine başvuru yapmak mı lazım ya da cihazı hiç almadan değişim talebini yineleyip direteyim mi? Başka bir arkadaşın aynı şekilde mekanik parçaları değişmiş. O Nokia müşteri hizmetlerini arayıp sormuş değişim olayını. Ona söylenen, mekanik parça değişiminde cihaz değişimi olmaz sadece elektronik parça değişiminde olur diye. Bana çok saçma geldi parçanın mekaniği elektroniği mi olur kardeşim sen o cihazdan bir parçayı çıkartıp yenisini takıp bana gönderiyorsan benimde değişim isteme hakkım olmalı diye düşünüyorum. Bu arada 5. kez servise verdikten sonra istanbula gitti benim cihazın hikayesini bilmeyenler olabilir söyleyeyim dedim :D

Tamir Bilgisi:
MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR, KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

Üst Alt