İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefon ekran camlarını herhangi bir temizleme malzemesi veya alkol içeren ıslak mendillerle silmeyin. Ekranlar fabrikasyon surecinde özel bir solüsyonla silinir ve ortalama 6ay boyunca ekrandan çıkmaz. O solüsyon sayesinde ekranınız daha kaygan olur kir tutmaz.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal bu patrıco mudur nedır ne znm gelır bize yahu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
drangela61

drangela61

Üye
@ bulutsuzgece
@ardacumhur

cevaplarınız için teşekkür ediyorum..
genele soruyorum:
siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz bu konuda..? -ekran temizliği konusunda-

- - - Eklendi - - -

telefon ekran camlarını herhangi bir temizleme malzemesi veya alkol içeren ıslak mendillerle silmeyin. Ekranlar fabrikasyon surecinde özel bir solüsyonla silinir ve ortalama 6ay boyunca ekrandan çıkmaz. O solüsyon sayesinde ekranınız daha kaygan olur kir tutmaz.

hocam maalesef uzun süreli kullanımlarda -internet olsun özellikle oyun olsun- ekranda bayağı bi el parmak izleri oluşuyor ve kısım kısım tozlanmaya bağlı kirlenmeler meydana geliyor ve bu durum çok hoşuma gitmiyor ben genellikle ekranımın temiz durmasını şöyle bakınca simsiyah gözükmesini isterim bu yüzden bu konu benim için önemli..
kullanma kılavuzunda da yumuşak kuru bir bezle temizleyebilirsiniz demiş ama işte ekrana da zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum..
saygılar..

windman1981

windman1981

Üye
@ bulutsuzgece
@ardacumhur

cevaplarınız için teşekkür ediyorum..
genele soruyorum:
siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz bu konuda..? -ekran temizliği konusunda-

- - - Eklendi - - -

hocam maalesef uzun süreli kullanımlarda -internet olsun özellikle oyun olsun- ekranda bayağı bi el parmak izleri oluşuyor ve kısım kısım tozlanmaya bağlı kirlenmeler meydana geliyor ve bu durum çok hoşuma gitmiyor ben genellikle ekranımın temiz durmasını şöyle bakınca simsiyah gözükmesini isterim bu yüzden bu konu benim için önemli..
kullanma kılavuzunda da yumuşak kuru bir bezle temizleyebilirsiniz demiş ama işte ekrana da zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum..
saygılar..

Gözlük camı silme bezi ile telefon ekranını silerseniz hiç bir parmak izi ve kir kalmıyor. Ben o şekilde yapıyorum. Dışarıda hangi gözlükçüden isteseniz ücretsiz verir size.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben flip cover kılıf ve ekran filmi kullanıyorum.
Tozlanma ve kirlenmeyle pek bir sorunum yok.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ben direk pantolonda parlatıyorum ekranı

• Beğen
Tepkiler: drangela61
drangela61

drangela61

Üye
Ben flip cover kılıf ve ekran filmi kullanıyorum.
Tozlanma ve kirlenmeyle pek bir sorunum yok.

hocam flip cover kılıfa dün baktım fakat timlerde kalmamış ya da hiç gelmemiş bugün için gelecek dedi inşaAllah yarın gidip alacağım
ama ekran filmi alır mıyım bilmiyorum genellikle orijinal haliyle kullanmayı daha çok seviyorum bakalım bir şeyler yapacağız artık ;)

- - - Eklendi - - -

Gözlük camı silme bezi ile telefon ekranını silerseniz hiç bir parmak izi ve kir kalmıyor. Ben o şekilde yapıyorum. Dışarıda hangi gözlükçüden isteseniz ücretsiz verir size.

haklısınız ama bedava verdikleri pek kaliteli olmuyor...burberryin temizleme bezi var mübarek pamuk gibi ama maalesef onu alamıyoruz parası neyse verecez ama yok illa gözlüğü de almalı şimdi bir bez için 500 lira da veremem gözlüğe ;)

hiphop8

Üye
Arkadaşlar benim 920 neden titremiyordur acaba? Ne çalarken, ne mesajda, ne oyunda. Kısacası titreşim kayboldu gitti. Ayarı açık ama titremiyor. Ne olmuştur buna?

metrix355

metrix355

Üye
k.bkmyn byler yzdm msjı ama flood ypmış gibi oldu o yüzden kaldırdım

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mikrofiber bezleriz zaten elektronik cihazlar için üretilen çeşitleri var.Ama ekran filmi olursa direk pantolonda silin gitsin :)

n000k

n000k

Üye
Mikrofiber bezleriz zaten elektronik cihazlar için üretilen çeşitleri var.Ama ekran filmi olursa direk pantolonda silin gitsin :)

Ben direk ustumle siliyorum o an batık gozukurse ekran gözüme :D hiç bişey olmuyor rahat kullanın teli.tadını çıkarın telin ;)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
fseyis

fseyis

Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Nokia lumia 920 için network ince ayar yapamıyorum. access point'e bağlanmam için ıp adresi ve varsayılan ağ geçitini eklemem, düzenlemem lazım. Bir haftada oldu cihazı alalı ama problemi çözemedim. :( yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

n000k

n000k

Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Nokia lumia 920 için network ince ayar yapamıyorum. access point'e bağlanmam için ıp adresi ve varsayılan ağ geçitini eklemem, düzenlemem lazım. Bir haftada oldu cihazı alalı ama problemi çözemedim. :( yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
sanırsam ip ince ayarı yapmaya izin vermiyor WP .. birkaç kişi daha böyle bişey sormuştu :(

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal buralardamısın

IVI-Elia

Üye
ya benim parlaklık en yüksek ama beyaz ve çok açık renklerde sanki adı flu olan hafif bulanıklık gibi bir şey var.Benim telefon sorunluyydu değişti eskisinde de vardı bu sorun mu yoksa lcd olduğundan mı

- - - Eklendi - - -

tam bulanıklık gibi de değil

Üst Alt