İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
Dostlar şunu sorucam . Bu radyoyla ilgili . Şimdi bu tuneln gibi internet kullanan radyolar ve lumiadaki mix gibi net kullanan radyolar çok internet yiyomu ? Ben aylık 1 GB net paketi kullanıyorum

açtığın radyoya göre değişir stream ayarlarından kaliteyi düşürürsen daha az yer. Yüksek kalite 128 kbps kullanırsan dakikada 1mb civarı internet kullanır ama bazı radyolar 64 kbps ve 28 kbps falan destekliyor.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Merhabalar,

Video görüntüsü alırken, yani kayıt yaparken, duraklama yapma fonksiyonunu göremedim ben. Sadece durduruyor ve kaydediyor.
Yani video çekerken durdurup ve sonra başlatıp aynı yerden devam edebilme olağını göremedim... Bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
kasadan ses gelme olayını bende yaşadım :) tahmınım cıhazın ıcınd e vıd ayok hep yapıştırıcı kullanmıslar ve sallanan parca kablosuz sarj cıpı bence cunku cıhaz ısınınca yapıştırıcı da erırı ozzaelığını kaybeder dıye dusunuyorum cunku cıhazın ıcındekı tum parçalar yapıştırıcıyla yapıstırmıslar ne hıkmetse :)

ZzZz11

ZzZz11

Üye
Şu kablosuz şarj olayı gereksiz gibime geldi:Dkullanan arkadaşla anlatabilrmi.
Şuan almadım ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum ofiste çalışanlar için 10 numara bişi devamlı otur kalk git gel aralarında masa üstüne koyacağına şarjın üstüne koyunca farkı beklerken şarj dolucak en azından. bana göre çok faydalı.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Araç kit'lerini de kablosuz şarja uygun üretenler olacak.

Daha önce bir örneği forumda paylaşılmıştı

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Son 4 gün alcm inşallah:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
emelli

emelli

Üye
arkadaşlar lumia 920 almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon sağlamlık yönünden

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Buyrun efenim:
[video=youtube;jH4xYN9I5Kw]https://www.youtube.com/watch?v=jH4xYN9I5Kw[/video]

[video=youtube;yDEahsoa_N4]https://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4[/video]

[video=youtube;E3c8il_Q6SU]https://www.youtube.com/watch?v=E3c8il_Q6SU[/video]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hadi bakalım inşallah sen benden önce kavuşursun :)

Kafa karıştırmak gibi olmasın da:
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokiadan-41mp-pureview-lumia920-751772.html

- - - Eklendi - - -

Bu arada Lumia 920'de gittiğimiz bir yerin konum bilgilerini mail olarak,sms olarak yada herhangi bir şekilde paylaşabiliyor muyuz?

Haritalarda yada drive+ gibi uygulamalarda istediğim konumları iğneleyebiliyor muyum?

konum bilgilerini mail ve sms olarak paylaşabildigin gibi scout gibi uygulamalarla da Facebook twitter üzerinde paylaşabilirsin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Süpermiş çok teşekkür ederim :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dikkat ediyorum da şu Water Flow kilit ekranında kendini güncellemiyor 10 gündür aynı tabi tüm ayarlar yapılı 1 saat te ayarlı güncelleme gerçi manuel Olarak İstanbul yazdım zira dene sürümünü daha önce de yüklemiştim kendi konum bulamıyor Balçık diye bir
yer yazıyor muhtemelen Gebze balçık köyü dür yani ne güncelliyor ne de konum buluyor bir bilgisi olan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dikkat ediyorum da şu Water Flow kilit ekranında kendini güncellemiyor 10 gündür aynı tabi tüm ayarlar yapılı 1 saat te ayarlı güncelleme gerçi manuel Olarak İstanbul yazdım zira dene sürümünü daha önce de yüklemiştim kendi konum bulamıyor Balçık diye bir
yer yazıyor muhtemelen Gebze balçık köyü dür yani ne güncelliyor ne de konum buluyor bir bilgisi olan

Kendin doğrudan İstanbul yazıp bulabilir ve ekleyebilirsin.
Daha sonra Balçık yazanı kaldırırsın.
İstanbul yazanı ise programın menüsünden "pin to start" diyerek başlangıç ekranına eklersin.
Bende de Ankara-Altındağ'da olduğum halde Ankara-Etimesgut diye geliyordu. Direk Ankara olarak bulup ekledim.

Kilit ekranına gelince, evet maalesef -uygulamayı açıp kapatmadıkça- kilit ekranını güncellemiyor.
Muhtemelen bir sorun var. Önümüzdeki günlerde uygulamaya bu konuda güncelleme gelebilir.
Ben şimdilik kilit ekranında Weather Flow kullanmayı bıraktım. Kendi seçtiğim bir fotoğrafı kullanıyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Özgür sağol giriş ekranına eklemdim Kilit ekranı daha güzel geliyor bana umarım güncelleme sorunu da çözülür güzel bir program ama ilçe ilce hemen güncellese süper olurdu cevap için tekrar :tşk:

PureFood

PureFood

Üye

Kendin doğrudan İstanbul yazıp bulabilir ve ekleyebilirsin.
Daha sonra Balçık yazanı kaldırırsın.
İstanbul yazanı ise programın menüsünden "pin to start" diyerek başlangıç ekranına eklersin.
Bende de Ankara-Altındağ'da olduğum halde Ankara-Etimesgut diye geliyordu. Direk Ankara olarak bulup ekledim.

Kilit ekranına gelince, evet maalesef -uygulamayı açıp kapatmadıkça- kilit ekranını güncellemiyor.
Muhtemelen bir sorun var. Önümüzdeki günlerde uygulamaya bu konuda güncelleme gelebilir.
Ben şimdilik kilit ekranında Weather Flow kullanmayı bıraktım. Kendi seçtiğim bir fotoğrafı kullanıyorum.

Duvar kağıdını paylaşma imkanımız var mıdır acaba :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Duvar kağıdını paylaşma imkanımız var mıdır acaba :)

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Çok teşekkürler :) Bende de Weather Flow var hem ana ekranda hemde kilit ekranında. Bazen internete bağlandığım anda otomatik güncelliyor live tile'dekini. Bazen yapmıyor. Kilit ekranı zaten dert ille programa girmek gerekebiliyor. Karar veremiyorum hava durumu uygulamalarında :) Weather Channel var Nokia'nın, en geniş kutucuk yok orta boyda kalıyor. Accu Weather var, o da bunlar kadar güzel değil ne yapsam karar veremedim en iyisi duvar kağıdı kalsın kilit ekranım :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok teşekkürler :) Bende de Weather Flow var hem ana ekranda hemde kilit ekranında. Bazen internete bağlandığım anda otomatik güncelliyor live tile'dekini. Bazen yapmıyor. Kilit ekranı zaten dert ille programa girmek gerekebiliyor. Karar veremiyorum hava durumu uygulamalarında :) Weather Channel var Nokia'nın, en geniş kutucuk yok orta boyda kalıyor. Accu Weather var, o da bunlar kadar güzel değil ne yapsam karar veremedim en iyisi duvar kağıdı kalsın kilit ekranım :D

Ben Weather Flow'u kullanıyorum başlangıç ekranında en üstte geniş live tile olarak.
Kilit ekranında ise yukarıda paylaştığım fotoğraf var.
Gayet de hoş duruyor :oke:

PureFood

PureFood

Üye

Ben Weather Flow'u kullanıyorum başlangıç ekranında en üstte geniş live tile olarak.
Kilit ekranında ise yukarıda paylaştığım fotoğraf var.
Gayet de hoş duruyor :oke:

Aynı şeyi kullanıyoruz bende de en üstte duruyor WF. Bi' ara ortadaydı tam boy yapınca bütünlük bozuluyor diye yukarıya çektim. :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Accuweather bence daha iyi kendi kendine güncelleme yapıyor çoğu zaman

Üst Alt