İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
micro simi nasıl temin etçez şu benim 5800daki olmuyo mu Lumia 920ye ?

5800'deki sim kart olmaz. Herhangi bir telefoncuda mevcut simkartini kestirebilir veya operatorunden yeni microsim kart isteyebilirsin.
Kusura bakmayın ben biraz cahil kaldım bu konulardada malesef şehrimde nokıa shop yok ama mikro sim kart arkadaşta var yarın deniyeceğim.Ben bunu kvkdan almadım ama kvk garantisi olduğu için verebilirim değil mi bir sıkıntı cıkmaz yani burdan almadınız filan demezler yani ?
telefonu nereden aldiginin onemi yok. Garantisi varsa tum yetkili servisler bakmakla yukumludur.

n000k

n000k

Üye
Gsmin neyse usta bayisine gidip belli bir ücret karşılığında yenisini çıkartırıyorsun yada telefoncular eski sim kartını kırarak mikroya çeviriyorlar ama gene belli bi ücret sadece gsm bayileri biraz daha fazla

Benden para almadilar micro sim karta çevirirken.paramı alıyorlar karşılığında bayiler??gerçekten bu cok sacma ışte.bizim suçumuz degilki micro sim yuvası yapmak tele.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benden para almadilar micro sim karta çevirirken.paramı alıyorlar karşılığında bayiler??gerçekten bu cok sacma ışte.bizim suçumuz degilki micro sim yuvası yapmak tele.
Şahsen benden avea aldı arkadaştanda eski sim kartını kırdırmak istemiş ondanda cuzi miktar almışlar :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Anlamadığım arkadaş normal sın kartı o slota nasıl takıp yuvaya oturtmuş şaşırdım

- - - Eklendi - - -

Sivasın gözünü seveyim adamlar bedava kesiyor altı üstü Bi zımba makinesi gibi alete takıp hafif bir güç uygulayacak onada para alıyorlarsa onların yüzüne tükürmek gerek

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim sim kartımı Lumia 920 alırken Nokia Shop'taki eleman kesti :kıskıs:
Zaten telefonu onlardan aldığım için sim kesme işlemi için herhangi bir ücret istemedi.

Kesip mikroya çevirdi, telefona taktı, kurulumu yaptı, faturayı kesti.
O sağ, ben selamet :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
n000k

n000k

Üye
Şahsen benden avea aldı arkadaştanda eski sim kartını kırdırmak istemiş ondanda cuzi miktar almışlar :)

Dedigim gibi benim hat vodafone.teli turkcelden aldım karşı tarafta vodafone bayisi vardı.oraya girdim.hattımi bu tele göre yaptirmak istiyorum dedim.suan kesme makinamiz yok.micro sim vericez dediler.hiçbir ücret almadılar. Bu kadar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Anladığım kadarıyla mevcut sim kartımızı keserek küçültüyorlar.Bu detayı bilmiyordum :)

Direk microSIM almak daha mı garanti olur ki? Kesme işleminin hata payı var mı bilmiyorum ama

alo123

Üye
Telefonda sorunlar bitmiyor arkadaş. Bugünde telefonda konuştuğum üç kişide sesin çok uzaktan geliyor diyor. Bir hevesle aldım şimdi pişmanlık yaşıyorum tam bir hayal kırıklığı oldu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Anladığım kadarıyla mevcut sim kartımızı keserek küçültüyorlar.Bu detayı bilmiyordum :)

Direk microSIM almak daha mı garanti olur ki? Kesme işleminin hata payı var mı bilmiyorum ama
Evet sim kartı keserek micro boyutuna getiriyorlar, nadiren de olsa bazen cihazlar görmüyormuş. Ben cihazı aldığımda benim kartı kesip taktılar ilk iki denemede görmedi ama sonra gördü, içime sinmedi ben de gidip Türkcell'den 128simplus micro sim aldım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir arkadaş burada paylaşmıştı şarja takınca şimşek işareti çıkıyor diye dün bende de oldu yüreğim ağzıma geldi ama sonra demek pil çok bitikti ondan oldu fişi çektim bekledim kapanınca tekrar taktım yine açılmadı fakat pil işareti çıktı telefon 5 dak sonra açıldı
ama bende bayağı ter döktüm

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Onun bir makinesi var tırnak makasına benzeyen, onunla kesiyorlar.
Genelde sorun çıkmıyor ama makineyi düzgün kullanamayıp doğru kesemeyenler yüzünden çalışmadığı durumlar da olabilir.
Tabii ki en garantisi mikrosim kart almak. :oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya öncedende sormuştum ama tam bir sonuç alamadım Silverlight destekli bir tarayıcı var mı ?

ecel54

ecel54

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teşekkürler arkadaşlar sanırım en garantisi orijinal microSIM almak :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iyidir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bir arkadaş burada paylaşmıştı şarja takınca şimşek işareti çıkıyor diye dün bende de oldu yüreğim ağzıma geldi ama sonra demek pil çok bitikti ondan oldu fişi çektim bekledim kapanınca tekrar taktım yine açılmadı fakat pil işareti çıktı telefon 5 dak sonra açıldı
ama bende bayağı ter döktüm
arkadaşım o sorun değil telaş etmene gerek yok bataryayı çok hızlı bitirmediğin zaman tamamen boşalıyor o zamanda telefonu açacak kadar güç kalmıyor ve biraz zaman alıyor açılması dert etmeyin

dedereis123

dedereis123

Üye
benimkinide kestiler simdi neo v ye taktimda nasil geri cikarcam onu merak ediyorum :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşım o sorun değil telaş etmene gerek yok bataryayı çok hızlı bitirmediğin zaman tamamen boşalıyor o zamanda telefonu açacak kadar güç kalmıyor ve biraz zaman alıyor açılması dert etmeyin
onu tahmin ettim ama o arkadaş hiç açılmıyor dediğini hatırlıyordumda ondan teleşlandım doğrusu ama korktum

- - - Eklendi - - -

Micro sim güzel ama bulmak sorun kaç Türkcell e sordum yoktu hem biliyorsunuz ki arkada numaraları var onlar yüksek olunca daha iyi çekiyormuş herhalde 128 256 falan

- - - Eklendi - - -

Micro sim güzel ama bulmak sorun kaç Türkcell e sordum yoktu hem biliyorsunuz ki arkada numaraları var onlar yüksek olunca daha iyi çekiyormuş herhalde 128 256 falan

Üst Alt