papakudioflu
Emekli Yönetici
Arkadaşlar youtubede her videoyu açmıyor bazılarında çalışması için mevcut program yok mağazaya gözatın gibi birşey diyor sizdede böylemi acaba?
tarayıcı ayarlarında görünümü masaüstü yapınca sorun olmaz.
Arkadaşlar youtubede her videoyu açmıyor bazılarında çalışması için mevcut program yok mağazaya gözatın gibi birşey diyor sizdede böylemi acaba?
Yine açmadı malesef bu sefer alttaki hatayı verdi. Bu sorun bir tek bendemi var acaba şansa bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet
bu uygulama telefonunda yüklü mü
Arkadaşlar telefonu şarja takınca kendiliğinden açlıyor , kapalı konumda şarj edebilen var mı yoksa sorun benim cepte mi?
Ayrıca telefonun açılışı çok kolay , kilit tuşuna basar basmaz açılıyor bu da istem dışı telefonun açılmasına sebebiyet veriyor
Arkadaşlar size birkaç sorum olacak telefonu alalı 3. günüm fakat telefon garantiye gidecek sim kartını görmüyor bir sürü sim kart denedim hiç birini görmüyor bu yüzden garantiye gidecek fakat telefon oyun oynarken cok fazla ısınıyor yastıga koydugumda yastık ısınıyor filan birde oyunu bir süre oynadığında ekran kararıyor ses geliyor ama görüntü yok telefonu kapatıp açtıgımda düzeliyor.Garanti telefonu hallederler mi yoksa geri mi gönderirler birde kaç gün sürer acaba yeni kanuna göre 20 iş gününe indirilmiş tamir süresi
1) Telefonun sim kartını görmemesi gevşek takılmasından, yerinden oynamasından, slotun iyi oturmamasından yada sim kartınla ilgili bir sorun olmasından kaynaklanıyor olabilir.
2) Oyun oynarken telefonun ısınması sana özel bir durum değil. O sorun Lumia 920'nin maalesef genel bir sorunu. Polikarbonat yapı ısıyı içerde hapsediyor. O yüzden biraz uzun süre oyun oynayınca telefon çabucak ısınıyor. (Güncellemeden sonra düzelme var mı bilmiyorum henüz denemedim)
3) O kararma sorunuda ısınmadan kaynaklanıyor. Kapatıp açarak çözebileceğin gibi, biraz beklersen kendiliğinden de çözülür.
Kısaca 2 ve 3 herkeste var. Birinci sorun ise hattından, simkartından yada slotu iyi oturtmamandan kaynaklanıyor olabilir.
Sırf bunun için teknik servise vermekte acele etme, önce kendin kontrol et, hattı yeni aldıysan henüz açmamış olabilirler onu kontrol ettir. Kesme sim kart kullanıyorsan ondan da kaynaklanabilir.
Kolay gelsin.
ama hattı micro olarak yeni aldıydım ve sim kartını görmediği için aldığım yere gittim gösterdim adam kendi hattını filan takıpda denedi gene aynı sonuç oldu malesef 
Teşekkür ederim ilgin içinama hattı micro olarak yeni aldıydım ve sim kartını görmediği için aldığım yere gittim gösterdim adam kendi hattını filan takıpda denedi gene aynı sonuç oldu malesef
Bu arada eklemek isterim hat takılı veya takılı değilken ilk açıldığında sol üstte hat kısmında uçak resmi çıkıyor anladığım kadarıyla uçak modunda açılıyor ilk ondan sonra sim bulunamadı diyor
Peki ustam ilk iki seçeneği öğrenebilmek için ne yapmam gerek? Saçma bi soru ama kaç kere cıkardım taktım içindeki siyah kısım var az birşey oda geri çıkıyor onuda cıkardım filan ama olmadı yani tam oturup oturmadığını birsürü kez deneyipte hattı görünce mi anlıyacağız yoksa normal bir kullanıcını bunu nasıl anlar ?

micro simi nasıl temin etçez şu benim 5800daki olmuyo mu Lumia 920ye ?