İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence yengemiz biraz beklesin Can, sonra sen lumia üst modele geçersin 920'yide yengemize verirsin. Böylelikle karlı bir alışveriş olur ne dersin? :D

Hep öyle oluyor alt modeller bayanlara nemde N8 imi verdim L950 990 falan şu maketler gerçeğe dönerse bende bunu hanıma vericem

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Hep öyle oluyor alt modeller bayanlara nemde N8 imi verdim L950 990 falan şu maketler gerçeğe dönerse bende bunu hanıma vericem
Teknolojinin günü gününü tutmuyor ki İbrahim ya, yeni bir model alıyorsun altı ay geçmeden birde bakmışsın ki iki katı özellikte yeni bir model. Böyle devam ederse batarız yahu :kıskıs:

komando04

komando04

Üye
Teknolojinin günü gününü tutmuyor ki İbrahim ya, yeni bir model alıyorsun altı ay geçmeden birde bakmışsın ki iki katı özellikte yeni bir model. Böyle devam ederse batarız yahu :kıskıs:

böyle devam etmemeliyiz bence gökçen abi yoksa valla alışkanlık yapıyor çok kötü bir şey buda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bence yengemiz biraz beklesin Can, sonra sen lumia üst modele geçersin 920'yide yengemize verirsin. Böylelikle karlı bir alışveriş olur ne dersin? :D

bana öyle bir şey yaptırmayacağı için o yüzden 820 alıp çözeceğim bu işi. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefondan önce alıcak çok şey varda erteliyorum evde kavga çıkıyor bazen :vur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilk defa elimdeki telefonun bir ust modeli cikmasina ragmen degiştirmemekte direniyorum. Sagolsun bunda Nokia Türkiye'nin de büyük payı var:ehe

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün mağaza çalışmıyor heralde hata veriyor

pirenuri

pirenuri

Üye
arkadaşlar bende depolama alanına girince 5.57 Gb diğer yazıyor ve git gide artıyor . 3 gün önce 4 kusur gb dı bu diğer ne oluyor anlamadım

PureFood

PureFood

Üye
Bende 1.44 GB ilginç :hmmm Şimdi telefona bakıp şunu şunu kapatın şunu silin derim ama çok abes kaçacak. 4 GB'lık bir alandan bahsediyoruz. Acaba ne olabilir ki.

hakan.620

Üye
arkadaslar maxicepten nasil
indirme yapabiliyorsunuz
bende hata veriyor
bide gecenlerde kuzenimde
wifi sifre otomatik kirma
uygulamasindan bahseti onda
varmis...bilen link olarak atabilir
mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar maxicepten nasil
indirme yapabiliyorsunuz
bende hata veriyor
bide gecenlerde kuzenimde
wifi sifre otomatik kirma
uygulamasindan bahseti onda
varmis...bilen link olarak atabilir
mi?

windowsphone cihazlardan unlock yapmadan market dışında indirme yapamazsın v

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben şunu sormak istiyorum eskiden çekilen fotoğraflar haritada görebiliyorduk şimdi görünmüyormu
birde atarlar sağa çekince kamera ayarları var orada çektiğim resimlere konum bilgisi ekle var

tamam diyorum ama konumu nereye nasıl ekliyor bulamadım N8 de aynı yapınca resim çekerken konum bulma işareti çıkıyordu bunda çıkmıyor birde onda resimde özellikler diye bir seçenek vardı resimde basınca resim hakkında bilgiler vardı kaç kb konum vs

bunda kırmızı göz alma seçeneği ( Flaşı ) yok heralde birde 4,3 16,9 Kaç mP

şerlok

Üye
.Ben bugün günlerdir beklediğim lumıa 920 ye kavuştum.Fakat bir sorunum var.
Kamera bölümündeyken alttaki simgelerden 3. süne tıkladım.Tıklar tıklamaz telefon kendini resetledi ve açıldığında bir dahada kamera bölümüne girmiyor.Kamera seçeneğine tıklıyorum beni olduğum yere geri yönlendiriyor.

Hard reset,soft reset,telefon sıfırlama işe yaramadı.Ne yapmam gerekiyor ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben şunu sormak istiyorum eskiden çekilen fotoğraflar haritada görebiliyorduk şimdi görünmüyormu
birde atarlar sağa çekince kamera ayarları var orada çektiğim resimlere konum bilgisi ekle var

tamam diyorum ama konumu nereye nasıl ekliyor bulamadım N8 de aynı yapınca resim çekerken konum bulma işareti çıkıyordu bunda çıkmıyor birde onda resimde özellikler diye bir seçenek vardı resimde basınca resim hakkında bilgiler vardı kaç kb konum vs

bunda kırmızı göz alma seçeneği ( Flaşı ) yok heralde birde 4,3 16,9 Kaç mP

Birde şu haritalarda Synbianda vardı katagorilerde her yer çıkıyordu bunda ne postane ne hastane karakol müze cami okul hiç bir şey yok ne yapmış bunlar anlamadım ya bir yürüme navigasyonu var evlere şenlik derler ya 5 DK yolu 1 Saat yazıyor araba yolundan götürüyor
eskiden kısa bildiğimiz 5 Dk yolu kestirmeden 3 DK yapıyordu nokia bunuda hemen düzeltmeli

alo123

Üye
Arkadaşlar youtubede her videoyu açmıyor bazılarında çalışması için mevcut program yok mağazaya gözatın gibi birşey diyor sizdede böylemi acaba?

Üst Alt