bulutsuzgece
Üye
fizanda da olsa alırız güzel abim![]()
Benim bir sorunum var şöyle ki sözlüm 920 yi görünce kendine birtane kırmızı 920 istedi zar zor 820 ye ikna ettim ama kredi kartım yok![]()
Biraz daha oyalayıp 620'ye ikna et

Benim bir sorunum var şöyle ki sözlüm 920 yi görünce kendine birtane kırmızı 920 istedi zar zor 820 ye ikna ettim ama kredi kartım yok![]()

Biraz daha oyalayıp 620'ye ikna et![]()

Ali abi Nokia lumia 920 orijinal kasasını nerden buluruz ne zaman piyasaya düşer? Fiyatı ne kadar olur abi bilgin var mı bu konuda![]()
yok abi 820 alırım ya doğubank da 600 TL imiş hiçbişey yahu![]()

bana bu hafta gelicek bir tane ama ne renk bilmiyorum![]()

konuştunuz mu onu bak hiç haber de etmiyosun reyis![]()

nettin la kasaya alican[/QUOTE sikinti yokabi lazım olur ne olur ne olmaz diye işi sağlama almak gerekir kasa sağlam merak ettim abi
varmı bilgin konuda ali abim
![]()
nettin la kasaya alican[/QUOTE sikinti yokabi lazım olur ne olur ne olmaz diye işi sağlama almak gerekir kasa sağlam merak ettim abi
varmı bilgin konuda ali abim
![]()
sana lazim olursa bana ulaş tedarik ederiz.
Bu arada Lumia 920, Hollanda'da da çıkar çıkmaz tükenmiş.
Zaten stoklar çok fazla değilmiş.
Yarına çıkacağı meçhul diye duyuru yapmak zorunda kalmışlar.
Bir daha stoklara ne zaman gelir bilinmez diyorlar.![]()
Yazik ya la dalga gecme adamlarla![]()
Yazik ya la dalga gecme adamlarla![]()
benim e71 kasasını nettin abim![]()
benim e71 kasasını nettin abim![]()
şimdi mi soyluyon oglen hatirlatsaydin ya![]()
şimdi mi soyluyon oglen hatirlatsaydin ya![]()
benim bile aklıma gelmiyo ki abi senin nasıl gelsinArarım yarın ya da mesaj atarım
tamam ali abim lazım aslında telefonu monttan çıkardım azıcık sol ustu ezildi benimde takıntılarım var bu konuda ararım seni bir gün abi müsait olunca konuşuruz fiyatta bilgi verirsen sevinirim abi hazırlıyım parayı dursun köşede?
Adobe Flash mobil ürünlerden desteğini çekti.Windows Phone'da da Flash yok.Olmayacak ta.
Senin adına üzüldüm.Keşke almadan bi baksaydın buraya kardeş.Ama Html 5 destekli siteleri çok rahat kullanabilirsin.Zaten siteler de yavaştan Html 5'e dönüşüyorlar![]()
aynen katılıyorum, güzel açıklama. 
paran olunca Alırsın sende kardeşim bekler biraz nişanlın zora sokmasın seni
Bence yengemiz biraz beklesin Can, sonra sen lumia üst modele geçersin 920'yide yengemize verirsin. Böylelikle karlı bir alışveriş olur ne dersin?
param var ama nakit alamam ya