İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
abi yaptım olmuyor yaw :/ açıyorum bt yi bağlanıyorum arkadaşa. bağlı diyor demi. sonra dönüyorum müzik bölümüne yollayacağım şarkıyı açıyorum paylaşa basıyorum bu 3 paylaşım çıkıyor. sms ile . sosyal ağ ile. birde mail ile.. anlamadım gitti :(

- - - Eklendi - - -

ne zaman geri dönsem bt bölümüne arkadaşla bağlantı kopmuş , bağlı değil diyor..

bende de aynı sorun var N8 e resim yollamak isterken bağlı diyor yollim derken 3 Sn sonra bağlı değil diyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bende de aynı sorun var N8 e resim yollamak isterken bağlı diyor yollim derken 3 Sn sonra bağlı değil diyor

Ben arkadaşımın Samsung telefonuna sorunsuz göndermiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Fotoğrafları gönderme işine geçmeden önce Bluetooth'u açmak ve "telefonların eşleştirilmesi" işlemini yapmak gerekiyor.
Sadece bluetooth'u açmak yeterli gelmeyebilir. Eşleştirmeyi yaptıktan sonra göndermek en sağlamı olur. :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Ben arkadaşımın Samsung telefonuna sorunsuz göndermiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Fotoğrafları gönderme işine geçmeden önce Bluetooth'u açmak ve "telefonların eşleştirilmesi" işlemini yapmak gerekiyor.
Sadece bluetooth'u açmak yeterli gelmeyebilir. Eşleştirmeyi yaptıktan sonra göndermek en sağlamı olur. :hmmm

ya ben eşleşyirmiyi yaptım hatta daha önce telefon rehberini aktardım ama daha sonra tekrar eşleşme yaptıysamda olmadı

hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar android li cihazlarda wifi kırıcı programlar var bizde yokmu acaba daha ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar android li cihazlarda wifi kırıcı programlar var bizde yokmu acaba daha ?

Yıllardır bilgisayar kullanıcısıyım; doğrudan ve çabuk bir şekilde Wifi şifresini kırabilecek bir program hiç duymadım ve görmedim ben.

Wifi şifreleri yüksek güvenlikli şifreler olduğu için kırılması kolay kolay mümkün değildir.
Eğer koyulan şifre sıralı dizi ve ritmik diziden oluşan karakterler veya karşıdakinin tahmin edebileceği cinsten bir şey değilse, neredeyse imkansızdır.

Bu alanda yazılan programlar genellikle "BruteForce" dediğimiz tahmin saldırısı yöntemini kullanır. Program kısa zaman diliminde binlerce şifreyi deneme yanılma yoluyla dener. Ancak genellikle bu tip programlardan sonuç çıkmaz. Bilgisayarınızın gücüne göre denenen şifre sayısı artar ancak en az 8 haneli bir şifreyi bulma ihtimali neredeyse trilyonda bir diyebileceğimiz bir ihtimal olduğu için yine de sonuç alınamaz.

Android kullanmadım ancak onlarda da doğrudan wifi'ye erişebilecek bir program olduğunu sanmıyorum. Olsa bile yukarıda açıkladığım yöntemi kullanıyordur. Başarılı olan olduğunu sanmıyorum :)
Sonuç olarak WP'de öyle bir program yok.
Ayrıca olsa bile Microsoft'un öyle bir programa mağazada izin vereceğini sanmıyorum ;)

ecel54

ecel54

Üye
Benim bildiğim 5haneli şifreler kırılabiliyor. Wpa şifreleme yöntemiyle şifrelenenler kırılamıyor galiba ayrıca bunu modem üreticileride düşünmüştür herhalde

hasansen_83

hasansen_83

Üye
valla arkadasta onex var şifreli wifi ye çatır çatır gırıyor ben deıyorum şifre istiyor kendı gozumle gorduğum için soyledım zaten :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bilmiyorum ama bakalım başka 2 tanew arkadasa soyledım yukledıler bakalım denesınler sonucları alırım onlardan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
varsayalim ki şifreli bir agin şifresini kirip girdiniz. Peki bu yaptiginiz etik mi? Ya girdiginiz ag kotaliysa ve sahibine ay sonunda yuklu miktarda bir kota aşim ucreti yansitilirsa diye duşunmediniz mi hic. Bence bu işleri kovalamaktan vazgecin:no:

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11, OttomaN TigeR ve nanotex

uMTOku

Üye
Wpa 2 imkansız gibi denk gelmesi lazım wep kırabilirsin ki ben ağa bağlananları takip ediyorum benim gibi biri ise hemen şifreyi değiştirir
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ecel54

ecel54

Üye
ben mac filitreleme koydum şifreyi bilse bile giremiyor :D

komando04

komando04

Üye
varsayalim ki şifreli bir agin şifresini kirip girdiniz. Peki bu yaptiginiz etik mi? Ya girdiginiz ag kotaliysa ve sahibine ay sonunda yuklu miktarda bir kota aşim ucreti yansitilirsa diye duşunmediniz mi hic. Bence bu işleri kovalamaktan vazgecin:no:

çok haklısın abi kul hakkı en ağır günahtır.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu sabah şebeke ve Nokia çare güncellemesi geldi bilginize

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Xpress tarayıcı çalışmıyor you need Lumiaa phone diyo :hmmm
Sent from my Lumia920 via Tapatalk

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olmadı şimdi ama markette ne aradıysam buldum bu cidden sevindirici abi :)

PureFood

PureFood

Üye

çok haklısın abi kul hakkı en ağır günahtır.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu sabah şebeke ve Nokia çare güncellemesi geldi bilginize

Şebeke derken nasıl yani ? Mağazadan Care'i güncelledim de diğeri nasıl ?

EKLEME: Mağazadan şebeke diye aratıyıyorum çıkmıyor ama mağaza linkine mobilden girince direk mağazaya yönlendirilip güncelliyorum. İyi de niye aramayla çıkmıyor ?
:hmmm

Üst Alt