İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
arkadaşlar ben lumia 820 kullanıyorum.bende çok tuhaf bir sorun var.mesela telefonu bilgisayara bağlayıp hafıza kartına şarkı atıyorum telefon hafızasıda eksiliyor.bu nasıl bir saçmalıktır.lütfen yardımcı olun bunun bir çözüm yolu yokmu.ayrıca dosya yönetici olayı ne olacak gelecekmi.mp3 indirmek istiyorum çalıyor ama indirmiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
10 saatlik aktif kullanımdan sonra şarjım %22 :) Harika
Sent from my Lumia920 via Tapatalk

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
maşallah de can daha da iyi olucak bir kac şarjdan sonra.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
varsayalim ki şifreli bir agin şifresini kirip girdiniz. Peki bu yaptiginiz etik mi? Ya girdiginiz ag kotaliysa ve sahibine ay sonunda yuklu miktarda bir kota aşim ucreti yansitilirsa diye duşunmediniz mi hic. Bence bu işleri kovalamaktan vazgecin:no:
:alkis:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal sen benı yanlış anladın ewınde wifi var tlf da internet paketim de var ben sadece merak ettim android te varda bizd enedne yok diye :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
alikemal sen benı yanlış anladın ewınde wifi var tlf da internet paketim de var ben sadece merak ettim android te varda bizd enedne yok diye :)
Yarın wp8 için çakal bir geliştirici yapar bunu merak etmeyin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar ben lumia 820 kullanıyorum.bende çok tuhaf bir sorun var.mesela telefonu bilgisayara bağlayıp hafıza kartına şarkı atıyorum telefon hafızasıda eksiliyor.bu nasıl bir saçmalıktır.lütfen yardımcı olun bunun bir çözüm yolu yokmu.ayrıca dosya yönetici olayı ne olacak gelecekmi.mp3 indirmek istiyorum çalıyor ama indirmiyor

Hafıza kartına direk mi atıyorsun yoksa Music klasörüne mi atıyorsun? :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bu işaretin ne demek olduğunu bilen var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bu işaretin ne demek olduğunu bilen var mı?

Telefonu titreşime almışın Gökçen :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

hafıza kartında music klasörüne atıyorum

Eğer doğru klasöre atıyorsan herhangi bir eksilme olmaması lazım.
İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi.
Attığın dosyaların uzantılarının hepsinin mp3 olduğuna emin misin?
Yada eğer hepsi mp3 ise DRM korumalı olmadıklarından emin misin?
Eğer attıktan sonra siliniyorsa; ya sistemin tanımadığı bir formattır ya da belki telif hakları ile koruna DRM kilitli bir dosyadır :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
titreşim kısayolu iyi olmuş hemen basıyorsun değişiyor ama bağlantılar için de bir kısayol şart,şimdilik connectivity shortcuts ı kullanıyorum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
titreşim kısayolu iyi olmuş hemen basıyorsun değişiyor ama bağlantılar için de bir kısayol şart,şimdilik connectivity shortcuts ı kullanıyorum :)

ben bunu kullanıyorum çok başarılı,

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de benimkinden memnunum abim :) Yalnız oyunların ücreti bazen can sıkıcı oluyor :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oyun ve de özellikle uygulama yönünden benim çok bir şikayetim yok.
Pek çok güzel ve yarayışlı uygulama buluyorum ben mağazada.
Tek şikayetçi olduğum konu Türkçe desteğinin azlığı ( güzel programların çoğunda en uyduruk dillerin bile desteği var ama Türkçe yok:( ) bir de Türklere özel uygulama ve oyunların (okey, batak, ellibir, pişti vb) olmayışı.

Bağlantı kısayolları ise kesinlikle şart.
Bununla ilgili Portico'dan sonra gelecek güncellemede istediğimiz gelişmeler olacak diye tahmin ediyorum.
MS ve Nokia, geribildirim yığınında yüzüyor şu an. Onları derleyip toparlamak, tür ve ilgilerine göre kategorilemek, yapılıp yapılamayacağını yada yapılacaksa ne şekilde yapılacağını belirlemek ve bütün bir güncelleme haline getirmek kolay olmayacaktır.
Ama isteklerin çoğunluğu göz önüne alınıp yerine getirilirse yanına bi tek kaymaklı kadayıf eksik kalır.
Onu da gider Hatay'dan alırız artık :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Oyun ve de özellikle uygulama yönünden benim çok bir şikayetim yok.
Pek çok güzel ve yarayışlı uygulama buluyorum ben mağazada.
Tek şikayetçi olduğum konu Türkçe desteğinin azlığı ( güzel programların çoğunda en uyduruk dillerin bile desteği var ama Türkçe yok:( ) bir de Türklere özel uygulama ve oyunların (okey, batak, ellibir, pişti vb) olmayışı.

Bağlantı kısayolları ise kesinlikle şart.
Bununla ilgili Portico'dan sonra gelecek güncellemede istediğimiz gelişmeler olacak diye tahmin ediyorum.
MS ve Nokia, geribildirim yığınında yüzüyor şu an. Onları derleyip toparlamak, tür ve ilgilerine göre kategorilemek, yapılıp yapılamayacağını yada yapılacaksa ne şekilde yapılacağını belirlemek ve bütün bir güncelleme haline getirmek kolay olmayacaktır.
Ama isteklerin çoğunluğu göz önüne alınıp yerine getirilirse yanına bi tek kaymaklı kadayıf eksik kalır.
Onu da gider Hatay'dan alırız artık :kıskıs:

fizanda da olsa alırız güzel abim :ehe

Benim bir sorunum var şöyle ki sözlüm 920 yi görünce kendine birtane kırmızı 920 istedi zar zor 820 ye ikna ettim ama kredi kartım yok :ehe

Üst Alt