dilmenibrahim
Üye
İyi haberApollo güncellemesiyle dosya yöneticisi kesin geliyormuş bu iyi oldu ya![]()
İyi haberApollo güncellemesiyle dosya yöneticisi kesin geliyormuş bu iyi oldu ya![]()
Nokia da çalışan birinden , ancak tarihi bilmiyor oda sadece şubatdan sonra gelicek olan güncellemede kesin olcakmış baya sıkıştırdım ama kesin dedi umarım öyle olur , öyle olursa dehşet şeyler olur![]()
arkadaşlar telefonum sürekli donma yapıyor bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba

arkadaşlar telefonum sürekli donma yapıyor bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba
- - - Eklendi - - -
bu gelecek güncelleme de zannetmiyorum olacağını
Hangi durumlarda donma oluyor Serdar?![]()

Yazılımdaki küçük problemlerden dolayı ara ara kısa süreli donmalar olabilir.
Eğer çok sık ve uzun süreli yapmaya başlarsa telefonu sıfırlamayı dene.
Ama eğer öyle çok sık olmuyorsa, güncellemeler gelene kadar böyle idare et.
Donma sorunlarını ilk pakette çözecekler.
Benim asıl beklediğim ikinci paket![]()
bu donma sürekli olarak tekrarlıyor abi sıfırlama işini de tövbe yapmam çünkü beni gerçekten çok uğraştırdı abi iki defa

apollo + yla bildirim çubuğuda gelecek deniyor ama nekadar doğru bilmiyorumda şu bt ismi değişiyormu soruma neden kimse cevap vermiyo ?
apollo + yla bildirim çubuğuda gelecek deniyor ama nekadar doğru bilmiyorumda şu bt ismi değişiyormu soruma neden kimse cevap vermiyo ?

teşekkürler
BT ismi aynı zamanda telefonun ismi.
WP App ile değiştirebilirsin istersen![]()

wp app yi mağzada arattım bulamadım bi link paylaşabilirmisin zahmet olmazsateşekkürler![]()

teşekkürler
- - - Eklendi - - -
wp app yi mağzada arattım bulamadım bi link paylaşabilirmisin zahmet olmazsa![]()
wp app yi mağzada arattım bulamadım bi link paylaşabilirmisin zahmet olmazsa![]()
Şöyle tam olarak;
İlk önce ayarlardan BT u açacaksın sonra paylaş deyince orada çıkıyorSelam arkadaslar.benim bir sorum var.bt ile mp3 nasil gonderiyoruz??normal Samsung tel.arkadasa bir turlu mp3gonderemedim.ondan aldim ama.ona ben gonderemedim.sarki calarken paylasa basiyorum.mail ile,sms ile.sosyal ag ile paylas cikiiyor.baglaniyorum arkadasa ama sonra bi bakiyorum bagli degil diyor.ayrintili sekilde biri aciklayiverse bana =/ simdiden cok tesekkurler..
<- Lumia 920 aşkım ->
Çok dandirik birşeyabi yaptım olmuyor yaw :/ açıyorum bt yi bağlanıyorum arkadaşa. bağlı diyor demi. sonra dönüyorum müzik bölümüne yollayacağım şarkıyı açıyorum paylaşa basıyorum bu 3 paylaşım çıkıyor. sms ile . sosyal ağ ile. birde mail ile.. anlamadım gitti
İlk önce ayarlardan BT u açacaksın sonra paylaş deyince orada çıkıyorÇok dandirik birşey

aklıma bi soru takıldı bu cihaz pc den sarj olurken 3 veya 4 satte oluyor acaba usb 3,0 dan şarj etsem sure kısalırmı![]()

ben bunları N8 ze yuklediğimde sapıtiyordu gerçekten çok sağlam system wp8 bu systemi zorlayacak oyunları programları bekliyoruz